QUOTE(Bijuna @ 2010 01 13, 10:01)
Sveikos. Ateina pavasaris, visos sukrusime puosti aplinka. Va man tokia mintis atejo Ar kas nors turi kazka panasaus: http://www.rojaussod...nis.php?id=1636
Pas mane darzas nedidelis, toks daugiau miestietiskas, bet svogunus dar valgau savo Tai va, galvoju ka nors grazaus padaryti su juo (darzu ), aisku ne tokio lygio kaip atsiustame www., bet nors minimaliai panasiai. Gal kuri ka nors panasaus turite pasidariusios. Ir apskritai ar tai verta uzsiimti, gal cia tikrai tik karaliams tokie darzai
Pas mane darzas nedidelis, toks daugiau miestietiskas, bet svogunus dar valgau savo Tai va, galvoju ka nors grazaus padaryti su juo (darzu ), aisku ne tokio lygio kaip atsiustame www., bet nors minimaliai panasiai. Gal kuri ka nors panasaus turite pasidariusios. Ir apskritai ar tai verta uzsiimti, gal cia tikrai tik karaliams tokie darzai
Visiškai įmanoma ir savo daržą gražesnį padaryti. Bet turi gerai pagalvoti, ar investuosi gerokai daugiau laiko į jį? Pačiam planavimui/projektavimui labai daug laiko reikės skirti. Gali pradėti jau dabar Reikia labai gerai sužiūrėti visų augalų sodinimo, augimo laiką, suderinti išvaizdą, sugalvoti kuo užkaišiosi tuščias vietas. Viską turėsi daryti ne kada papuola ar turi laiko, o pagal dar žiemą susidarytą planą/grafiką. Aš pavarvinu seilę paskaičius tokius straipsnius, o paskui nusėdu, nes tenka prisitaikyt prie realiai turimo laisvo laiko.
Papildyta:
QUOTE(Gloris @ 2010 01 13, 10:48)
Aha, pritariu: kai vasaros vidury daržovių lysvelėj svogūnai ir kt. apvysta, išlenda gumbai - nekoks vaizdelis. Denk nedengęs gėlėmis pakraščiuose.
Kodėl pakraščiuose? Juk tarp svogūnų galima kažko vėliau želiančio ir juos uždengiančio prisodint, o kad ir tų pačių serenčių arba prieskoninių žolelių. Morkos ir svogūnai berods yra geri kaimynai, atbaido vieni kitų kenkėjus. Čia iš teorijos, nes svogūnų neauginu - alergiška jiem