Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,52 tema

QUOTE(saulute111 @ 2009 12 29, 21:12)
Na va snigo, lijo ir vel sninga... ir taip atsitiko, kad Kaledu ryta mus kaimynai pasveikino sklype isigijus tvenkini blink.gif  Apsemti beveik 7 arai ir 16, o svarbiausiai, kad apsemtos mano braskes ir visi vaimedziai, bei Kalifornjos sliekai.
Medeliai pirmameciai, kaip manot, ar isgyvens, nes dabar jau visur ir ledu aptrauke, gal reiktu apkirst leda prie ju ir uzpilt durpiu? dekui uz ats....

Jei per žiemą pabus lede įšalę tai gali ir žūti. Įpatingai kaulavaisiai nepakelia įšalimo. Ledo iškirtimas didelės reikšmės neturi, juk šaknys įšalusios lede, o paviršius tai neturi didelės įtakos.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Esu naujoke... ir dar visai zalia. Noriu jusu patarimu del gyvatvores...
Kadangi piginu nelabai yra tai nusprendem tuju gyvatvorei sodinukus auginti patys. Zodziu kaimynas kirpo savo tuju gyvatvore, o mes prisirinkom sakuciu. Tam kad jos labiau prigytu is prisirinktu sakuciu bandem plesimo budu atsirinkti sodinukus (nuplesem atsisakojusia mazesne sakute o nupjautos sakutes). Nusipirkom harmonu saknims ir sodinom i durpiu-smelio misini. Kadangi nelabai zinom koks ju santykis tai darem tai kaip mus pasirode - praktiskai 2 dalys durpiu ir 1 dalis smelio. Visas procesas atliktas rudeni, bet sodinukai dabar rusyje, t.y. patalpoje kurioje apie +10 laipsniu ir yra pakankamai sviesos per langa. Laistau tik tada kai jau matau kad durpiu-smelio misinys pradeda sauseti...
Ar viska atlikom ar kazka labai svarbaus praleidom? Norisi kad kuo daugiau sodinuku prigytu....
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2009 12 30, 16:24)
Sveikos merginos,

Esu naujoke...

O tai kodel tiesiai i dirva nedaiginai...jos be problemu isisaknija, kaip beje ir buksmedziai. Prisiplesiau tuju sakeliu, prikisau i dirva siek tiek praturtinta organinemis trasomis, pirmus metus, o tiksliau ziema pakisau po plvele ir vsio, visos iki vienos prigijo be jokiu skatinamuju priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2009 12 30, 15:24)
Sveikos merginos,

Esu naujoke... ir dar visai zalia. Noriu jusu patarimu del gyvatvores...
Kadangi piginu nelabai yra tai nusprendem tuju gyvatvorei sodinukus auginti patys. Zodziu kaimynas kirpo savo tuju gyvatvore, o mes prisirinkom sakuciu. Tam kad jos labiau prigytu is prisirinktu sakuciu bandem plesimo budu atsirinkti sodinukus (nuplesem atsisakojusia mazesne sakute o nupjautos sakutes). Nusipirkom harmonu saknims ir sodinom i durpiu-smelio misini. Kadangi nelabai zinom koks ju santykis tai darem tai kaip mus pasirode - praktiskai 2 dalys durpiu ir 1 dalis smelio. Visas procesas atliktas rudeni, bet sodinukai dabar rusyje, t.y. patalpoje kurioje apie +10 laipsniu ir yra pakankamai sviesos per langa. Laistau tik tada kai jau matau kad durpiu-smelio misinys pradeda sauseti...
Ar viska atlikom ar kazka labai svarbaus praleidom? Norisi kad kuo daugiau sodinuku prigytu....

Siaip spygliuocius geriausiai dauginti vasario menesi,Ir geriausiai neleistit o purkst ir uzdengt agroplevele.
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2009 12 30, 16:15)
Siaip spygliuocius geriausiai dauginti vasario menesi,Ir geriausiai neleistit o purkst ir uzdengt agroplevele.

Neteko girdeti apie vasario menesio dauginima... Kiek internete ieskojau info buvo dvi nuomones - pavasari ir rudeni.... O ir daigu is kur imti vasary - neplesiu gi kaimynu gyvatvores lotuliukas.gif

Sobieska nustebsi dar labiau - zadejau i dirva sodinti tik rudeni. Galvojau dar per vasara paglobosiu ax.gif Bijau, kad tiesiai i dirva pasodinus jos neprigys. Zadam pradeti sodinima pietineje puseje, tai vel baisu, kad dregmes uztektu... Raso, kad labai reikia priziureti, laistyti, kad dregmes visada butu pakankamai. Matyt jau per daug prisiskaiciau, persiskaiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2009 12 30, 18:32)
Sobieska nustebsi dar labiau - z

lotuliukas.gif zinok tikrai per daug prisiskaitei, as buvau sukisusi po serbentu krumu, tai pati supranti kiek saules mano tujukes gavo biggrin.gif , kartais net ir palaistyt pamirsdavau, bet po selofanu matomai joms tos dregmes ilgesniam laikui uzteko...vnz.maziau kreipk demesi ir viskas bs gerai. Visos, kartojuosi VISOS iki anei vienos prigijo mirksiukas.gif

Visas namu aplinkos puoseletojas sveikinu su Naujaisiais Metais 4u.gif lai jie buna sauleti, pakankamai dregni, pinigingi, pilni nauju ideju, sekmingi...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 31 gruodžio 2009 - 16:17
QUOTE(Comma @ 2009 12 30, 17:32)
Neteko girdeti apie vasario menesio dauginima... Kiek internete ieskojau info buvo dvi nuomones - pavasari ir rudeni.... O ir daigu is kur imti vasary - neplesiu gi kaimynu gyvatvores  lotuliukas.gif

auginukais [sakelem] pasirupinama rudeni, laikomi saldytuve plevelej susukti - cia turbut kazka panasaus turejo galvoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 01 01, 13:34)
auginukais [sakelem] pasirupinama rudeni, laikomi saldytuve plevelej susukti - cia turbut kazka panasaus turejo galvoj  blush2.gif

dabar aiskiau ax.gif bet kadangi pas mane saldytuve vietos sodinukams nerasta, tai bus gerai taip kaip padariau g.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, vis paskaitineju jusu temele ir laukiu pavasario darbu ir ziedu o kol kas ziemiskas vaizdelis jums is mano kiemo visas su NAUJAIS!
http://public.fotki....skitukampu.html
Atsakyti
Zydrunyte, smagu pasivaikščioti ne tik po žieminį Tavo kiemą, bet ir atsivertus kitus albumus prisiminti šiltąjį sezoną smile.gif Gera žiūrėti į tokias foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2010 01 03, 19:20)
sveikos mergaites, vis paskaitineju jusu temele ir laukiu pavasario darbu ir ziedu o kol kas ziemiskas vaizdelis jums is mano kiemo visas su NAUJAIS!
http://public.fotki....skitukampu.html

wub.gif gražu,tik skubi gyventi viena diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 01 03, 21:36)
wub.gif gražu,tik skubi gyventi viena diena  biggrin.gif

Kodel viena diena g.gif ?
Atsakyti