O as pasiguodziau plepesiuose...
QUOTE(Tina* @ 2009 12 21, 12:03)
O as pasiguodziau plepesiuose...
nesuprantu ką norėjai pasakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 12 21, 14:20)
gražu kaip....
bet man norėtųsi didesnių foto, kad geriau matytųsi vaizdų grožis, pvz. tie paukščiukai
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 12 21, 13:20)
kieno cia uogos ? pauksciuku grozis ...
QUOTE(aistutėlė @ 2009 12 21, 13:24)
gražu kaip....
bet man norėtųsi didesnių foto, kad geriau matytųsi vaizdų grožis, pvz. tie paukščiukai
nugi paspausk ant foto.
QUOTE(vida777 @ 2009 12 21, 15:47)
kieno cia uogos ? pauksciuku grozis ...
uogos putino - tokio pat, kuris miškuose auga.
O paukščiukai tai sniegenos - lipte aplipusios uosį (tiksliau uosę ) Foto tik dvi, bet medyje tupi po 5-8. Gaila, kad nufotografuot kokybiškai nesigauna...
Skaitau jusu temele nuolatos ,o dabar prireike patarimo, gavau dovanu erika gal galite patarti kaip ja islaikyti iki pavasario?
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 12 21, 13:20)
labai labai
dovanų gavau kėnį vazone (kur vietoj kalėdinių eglučių pardavinėja). kur man jį geriau laikyt iki pavasario: lauke ar viduj?
laba diena
Čia mano nuomonė,laikyčiau kokiam garažę ar rusį,bet kad nors truputi gautu šviesos.
Sugryžo mano stirnos,katik mačiau sėrykloj 3,užkandžiavo duoną,grudus,obuolius ,bet kol susiruošiau nufotkit tik baltus užpakalius pamačiau.
Sugryžo mano stirnos,katik mačiau sėrykloj 3,užkandžiavo duoną,grudus,obuolius ,bet kol susiruošiau nufotkit tik baltus užpakalius pamačiau.
QUOTE(plateliai @ 2009 12 22, 12:22)
Čia mano nuomonė,laikyčiau kokiam garažę ar rusį,bet kad nors truputi gautu šviesos.
O as padariau pauksteliams lesykla ir niekas neatskrenda . Tas pats ir pernai buvo. Gal del to, kad tris kates laikom.
labas mergaitės, paskaitinėju, bet nerašau. dabar išdrįsau
mano mamos kaimynė niekada nedengia rododdendrų, dar gražiau žydi, aš pernai dengiau. šiemet dar ne. nedengiau ir rožės, ir azalijos, dabar galvoju, o gal reikėtų? neturiu nei eglišakių, nei durpės? neįsivaizduoju kur jų gaut. ar tinka ta durpė kur maišeliuose?
ir dar 1 klausimukas. pirmi metai auginu raganes, prigijo, žydėjo net spalio mėnesį , ar jas reikia žiemai uždengt, jei taip, tai kuo?
QUOTE(plateliai @ 2009 12 14, 09:25)
Aš pernai rododendru nedengiau visai,tik vieną šakelę sniegas nulaužė,nedengsiu nė šiemet,nebent paspaustu šaltukas -20.Žydėjo gausiai,o ir dabar jau matosi daugybę didelių ,,pypku ,, pumpurų.Du skirtingi margalapiai dar vazonuose ant pirties terasos tebestovi . Tik nežinau ar aš teisi,kad jų nedengiu.
mano mamos kaimynė niekada nedengia rododdendrų, dar gražiau žydi, aš pernai dengiau. šiemet dar ne. nedengiau ir rožės, ir azalijos, dabar galvoju, o gal reikėtų? neturiu nei eglišakių, nei durpės? neįsivaizduoju kur jų gaut. ar tinka ta durpė kur maišeliuose?
ir dar 1 klausimukas. pirmi metai auginu raganes, prigijo, žydėjo net spalio mėnesį , ar jas reikia žiemai uždengt, jei taip, tai kuo?