Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,52 tema

O as pasiguodziau plepesiuose... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 21, 12:03)
O as pasiguodziau plepesiuose...  verysad.gif

nesuprantu ką norėjai pasakyti g.gif g.gif
Atsakyti
Cia http://www.supermama...;#entry33199119
Atsakyti
user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 12 21, 14:20)

gražu kaip.... wub.gif
bet man norėtųsi didesnių foto, kad geriau matytųsi vaizdų grožis, pvz. tie paukščiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 12 21, 13:20)

kieno cia uogos g.gif ? pauksciuku grozis wub.gif ...

QUOTE(aistutėlė @ 2009 12 21, 13:24)
gražu kaip.... wub.gif
bet man norėtųsi didesnių foto, kad geriau matytųsi vaizdų grožis, pvz. tie paukščiukai  wub.gif

nugi paspausk ant foto.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 12 21, 15:47)
kieno cia uogos  g.gif ? pauksciuku grozis  wub.gif ...

uogos putino - tokio pat, kuris miškuose auga.
O paukščiukai tai sniegenos wub.gif - lipte aplipusios uosį (tiksliau uosę biggrin.gif) Foto tik dvi, bet medyje tupi po 5-8. Gaila, kad nufotografuot kokybiškai nesigauna... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 21 gruodžio 2009 - 14:59
Skaitau jusu temele nuolatos ax.gif ,o dabar prireike patarimo, gavau dovanu erika gal galite patarti kaip ja islaikyti iki pavasario? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 12 21, 13:20)

labai labai wub.gif

dovanų gavau kėnį vazone (kur vietoj kalėdinių eglučių pardavinėja). kur man jį geriau laikyt iki pavasario: lauke ar viduj?

laba diena smile.gif
Atsakyti
Čia mano nuomonė,laikyčiau kokiam garažę ar rusį,bet kad nors truputi gautu šviesos.

Sugryžo mano stirnos,katik mačiau sėrykloj 3,užkandžiavo duoną,grudus,obuolius bigsmile.gif thumbup.gif ,bet kol susiruošiau nufotkit tik baltus užpakalius pamačiau.
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2009 12 22, 12:22)
Čia mano nuomonė,laikyčiau kokiam garažę ar rusį,bet kad nors truputi gautu šviesos.

Sugryžo mano stirnos,katik mačiau sėrykloj 3,užkandžiavo duoną,grudus,obuolius bigsmile.gif  thumbup.gif ,bet kol susiruošiau nufotkit tik baltus užpakalius pamačiau.

O as padariau pauksteliams lesykla ir niekas neatskrenda verysad.gif . Tas pats ir pernai buvo. Gal del to, kad tris kates laikom.
Atsakyti
labas mergaitės, paskaitinėju, bet nerašau. dabar išdrįsau blush2.gif

QUOTE(plateliai @ 2009 12 14, 09:25)
Aš pernai rododendru nedengiau visai,tik vieną šakelę sniegas nulaužė,nedengsiu nė šiemet,nebent paspaustu šaltukas -20.Žydėjo gausiai,o ir dabar jau matosi daugybę didelių ,,pypku bigsmile.gif ,, pumpurų.Du skirtingi margalapiai dar vazonuose ant pirties terasos tebestovi g.gif. Tik nežinau ar aš teisi,kad jų nedengiu.

mano mamos kaimynė niekada nedengia rododdendrų, dar gražiau žydi, aš pernai dengiau. šiemet dar ne. nedengiau ir rožės, ir azalijos, dabar galvoju, o gal reikėtų? neturiu nei eglišakių, nei durpės? neįsivaizduoju kur jų gaut. ar tinka ta durpė kur maišeliuose?

ir dar 1 klausimukas. pirmi metai auginu raganes, prigijo, žydėjo net spalio mėnesį wub.gif , ar jas reikia žiemai uždengt, jei taip, tai kuo?
Atsakyti