Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,52 tema

Aš irgi nedengiu. Pirmas dvi ar tris žiemas pridengiau, o daugiau schmoll.gif Šiamet magnoliją durpėm apipylaiu, nes pirmą žiemą žiemoja pas mane.
Atsakyti
As siandien tik rozes pasidengiau eglisakiais ir apipyliau durpemis ,nes pas mum sianakt zada -14 bigsmile.gif o daugiau dengiamu augalu dar neturiu rolleyes.gif viskas dar tik priesaky biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 12 14, 12:52)
cia tai gera transformacija  lotuliukas.gif ... vasara roze, ziema - egle.
kaip nekenciu ziemooooos  mad.gif!!!!!!!!!!  Ir pas mus prisnigo, o taip grazu buvo, dar japonine kerija, rudgrudele zydejo, tiesa po viena zieda  biggrin.gif .

lotuliukas.gif Labai norėčiau, kad pavyktų išsaugoti, nes dvi stiebines rožes per žiemą "numarindavau" blush2.gif , tai dabar jau pasistengiau ax.gif
Atsakyti
Merginos kas bus su ozem kai tkie saltukai prasideda o snieko ne laso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 12 15, 16:53)

nušals arba ne.
net ir pašalus atželia paprastai, tik kantrybės pavasarį reik...

Pas mus irgi sniego tik papudravo. Naktį buvo minus 17 prie Trakų. Padariau eglišakių palapines - skystokas tokias, ažūrines.

Vieną braškių veislę pasisodinusi esu jautrią šalčiams, bet tipo labai derlingą [bijau apsirikti, FIGARO berods]. Nedengsiu - žiūrėsiu, kas liks.
Atsakyti
Pas mus Moletuose buvo 21 salcio .Taip gaila bus roziu jei issals verysad.gif
Atsakyti
Kaune iki -12, bet sniego labai jau skupai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 12 15, 16:53)

Sveikos 4u.gif Atvažiuokit į Šiaulius pakrausiu sniego ,užteks visom irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus pernaktį irgi privertė sniego sočiai, pora valandų takus kasiau.
Atsakyti
Nu pavydžiu.. pas mus vos 0,5-1cm
Atsakyti
Baltai pavydziu Knifofijai sniego rolleyes.gif bepigu jai tinginiaut biggrin.gif
Atsakyti
Aš mažumėlę apsileidau, tai tik šiandien dengiu savo rožes. Jei per tas dvi naktis iššalo (šį rudenį sodintos), bus gaila labai verysad.gif Kol kas tikiuosi geriausio varianto. Noriu paklaust, gal nutuokiat ar tiktų grikių lukštai vietoj durpių. Lukštų mat turiu apsčiai, o durpių reik važiuot į miestą blush2.gif
Atsakyti