Aš pernai rododendru nedengiau visai,tik vieną šakelę sniegas nulaužė,nedengsiu nė šiemet,nebent paspaustu šaltukas -20.Žydėjo gausiai,o ir dabar jau matosi daugybę didelių ,,pypku ,, pumpurų.Du skirtingi margalapiai dar vazonuose ant pirties terasos tebestovi . Tik nežinau ar aš teisi,kad jų nedengiu.
QUOTE(jediara @ 2009 12 14, 06:53)
Mano stiebinė rožė
oho tikra puošmena gavosi, su konkorėžiais
Ir aš pasidalinsiu savo savaitgaliniais darbais
Ant hortenzijų, magnolijų ir naujai pasodintų rožių New Dawn užpyliau durpių. Hortenzijas dar dviem sluoksniais agroplėvelės apvyniojau.
Tiesa, viena magnolija liko plika, nes durpių pritrūkau Ir rododendras taip pat Reikės ant magnolijos eglišakių susiorganizuoti ir užmesti ant šaknų, o dėl rododendro neapsisprendžiu Planuoju sniegu apkasti, bet kad tik prisnigtų pirma, nei šaltukas paspaus
Ryte pirmiausiai begau prie lango ziuret zadeto sniego, nugi ne snaiges pas mus.
QUOTE(jediara @ 2009 12 14, 06:53)
cia tai gera transformacija ... vasara roze, ziema - egle.
kaip nekenciu ziemooooos !!!!!!!!!! Ir pas mus prisnigo, o taip grazu buvo, dar japonine kerija, rudgrudele zydejo, tiesa po viena zieda .
Nu ta Knifofija (is kur mergaitei tiek drasos?), sedi ji sau atsiputus, ot pavydziu.... Ir as vis prisizadu nagla buti, bet vos tik kiek paspaudzia saltukas, kaip mat apima panika .
Šios dienos vaizdeliai mano namo aplinkoje
Pabarste pas mus kaip cukraus pudros ant spurgu
QUOTE(Tina* @ 2009 12 14, 13:14)
Pabarste pas mus kaip cukraus pudros ant spurgu
pas jus tik desertui beuzteko .
QUOTE(plateliai @ 2009 12 14, 08:25)
Aš pernai rododendru nedengiau visai,tik vieną šakelę sniegas nulaužė,nedengsiu nė šiemet,nebent paspaustu šaltukas -20.Žydėjo gausiai,o ir dabar jau matosi daugybę didelių ,,pypku ,, pumpurų.Du skirtingi margalapiai dar vazonuose ant pirties terasos tebestovi . Tik nežinau ar aš teisi,kad jų nedengiu.
Plateliuose [jei ten gyvenate] paprastai šilčiau nei Vilniuj, Utenoj ar Varėnoj.
Dar priklauso nuo palankios arba ne augimvietės - pvz, užuovėja, nėra pietu saulės ...
Aciu, mergaites, uz nuotraukas ir aprasymus.
QUOTE(vida777 @ 2009 12 14, 11:52)
cia tai gera transformacija ... vasara roze, ziema - egle.
kaip nekenciu ziemooooos !!!!!!!!!! Ir pas mus prisnigo, o taip grazu buvo, dar japonine kerija, rudgrudele zydejo, tiesa po viena zieda .
Nu ta Knifofija (is kur mergaitei tiek drasos?), sedi ji sau atsiputus, ot pavydziu.... Ir as vis prisizadu nagla buti, bet vos tik kiek paspaudzia saltukas, kaip mat apima panika .
Ąia tinginystė greičiau.
QUOTE(Knifofija @ 2009 12 14, 15:43)
Ąia tinginystė greičiau.
kad visi tokie tinginiai... jau seniai zemej rojus butu .