Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,52 tema

Begu ir as i kiema dangstyt.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 13, 12:36)
Begu ir as i kiema dangstyt.

O aš kaip visada tinginė, nesiruošiu nieko dengti. Jukos jau daug metų nedengiamos pas mane, rožių niekada nedengiu. o dabar jau sninga, tai visai nesirūpinu.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 12 13, 14:19)
O aš kaip visada tinginė, nesiruošiu nieko dengti. Jukos jau daug metų nedengiamos pas mane, rožių niekada nedengiu. o dabar jau sninga, tai visai nesirūpinu.

tai jūs Jukas lauke auginat blush2.gif
aš tik vasarą buvau išnešusi į lauką, rudenį vėl parsinešiau blush2.gif
net negalvojau jog jos gali žiemoti pas mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 12 13, 15:19)

Tai gal čia be reikalo panikuoju g.gif ,
Papildyta:
QUOTE(mindira @ 2009 12 13, 15:37)
tai jūs Jukas lauke auginat blush2.gif
aš tik vasarą buvau išnešusi į lauką, rudenį vėl parsinešiau blush2.gif
net negalvojau jog jos gali žiemoti pas mus g.gif

yra lauko jukos , ir kambario bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 12 13, 14:55)
Tai gal čia be reikalo panikuoju g.gif ,
Papildyta:

yra lauko jukos , ir kambario bigsmile.gif

jei pirma žiema, tai biškį denk, o jei jau žiemojusios, tai nesuk galvos.
Atsakyti
Ai surisau as tas jukas, ramiau man. O ir sniego pas mus ne kvapo. Saldo sausai. Magnolija ir kitus silumegius eglisakiu kailiniais tradiciskai apdengiau, rododendrus - su agropleveles "sienom", o rozes - dezutemis. Dabar jau tikrai darbai baigti iki pavasario. Galima eit snaust ziemos miegu.
Atsakyti
Satanele,
plukes berods galima sodinti ir pavasari.

turiu prabangios dengiamosios medziagos ax.gif - sidabrines egles ir pusu saku uosvis pripjove [nuo nuosavu medziu, nepagalvokit...]
dengsiu rozes tik stipresniems salciams paspaudus, ir tai turbut tik arbatine hibridine.
Pagal Knifofijos patarimus antrametes jukos nebedengsiu, tik surisau lapus.
sausa ir pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 12 13, 16:34)
jei pirma žiema, tai biškį denk, o jei jau žiemojusios, tai nesuk galvos.

Vienos trečia , kitos antra , viena terasinė pirma žiema ,gal tikrai nenušals g.gif
rokoko bet jos pas mane jau išmirkintos, jei dabar nesodinčiau , o pavasariui palikčiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 13 gruodžio 2009 - 17:49
QUOTE(satanele @ 2009 12 13, 17:47)
rokoko bet jos pas mane jau išmirkintos, jei dabar nesodinčiau , o pavasariui palikčiau g.gif

tai manau nepalik, kur dėsies... 4u.gif
neturiu patirties čia.
Atsakyti
Mergaites, o jus galit nufotografuoti ir ikelti savo ziemos namuku rozems ir kitiems silumamegiams pvz rododendrams, magnolijoms nuotrauku? kaip jas apdengiat, sakom, agroplevele, kokio storio "torta" darot? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Liviko @ 2009 12 13, 20:53)
Mergaites, o jus galit nufotografuoti ir ikelti savo ziemos namuku rozems ir kitiems silumamegiams  pvz rododendrams, magnolijoms nuotrauku? kaip jas apdengiat, sakom, agroplevele, kokio storio  "torta" darot? rolleyes.gif

Rožės

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liviko @ 2009 12 13, 21:53)
Mergaites, o jus galit nufotografuoti ir ikelti savo ziemos namuku rozems ir kitiems silumamegiams  pvz rododendrams, magnolijoms nuotrauku? kaip jas apdengiat, sakom, agroplevele, kokio storio  "torta" darot? rolleyes.gif

Mano stiebinė rožė ax.gif

user posted image
Atsakyti