Jau mazesne temperatura rodo kita savaite, bet gal vistiek reikes dengti rozes ir kt.
QUOTE(Tina* @ 2009 12 10, 10:06)
Jau mazesne temperatura rodo kita savaite, bet gal vistiek reikes dengti rozes ir kt.
Neskubėkit, kai pašals tai ir denkit. O jei pašals tik truputį ir po savaitės vėl atšils, tai ką tada vėl lėksit atidenginėt. kol nepašala iki -10 aš net iš vietos nesijudinu.
Kitą savaitę jau -10 ir turėtų laikytis. Durpės užpiltos gal nepamaišys? nes vidury savaitės, tai neturėsiu kada.
tai va zinok kada Dievulis -10 drioksteles. Kai toks nepastovus klimatas, o uzdengt realiai gali tik savaitgaliais
QUOTE(sobieska @ 2009 12 08, 23:59)
o mano magnolija sukvailiojo...lygtais lapelius ruosiasi sprogdint , kas cia per bajeris...apziurek savaja, kaaaa
Mano tai kol kas nesiruošia sprogti. Šiandien specialiai pažiūrėjau.
QUOTE(Tina* @ 2009 12 10, 15:19)
tai va zinok kada Dievulis -10 drioksteles. Kai toks nepastovus klimatas, o uzdengt realiai gali tik savaitgaliais
Ateinančią savaitę žada ne tik -10, bet ir daugiau driokstelt
Sobieska, mano magnolija irgi nesprogsta. Tiesa pumpurai pavasariui suformuoti kaip visada.
QUOTE(Tina* @ 2009 12 12, 21:38)
Sobieska, mano magnolija irgi nesprogsta. Tiesa pumpurai pavasariui suformuoti kaip visada.
Pumpurai tai taip, o lapuku sviesios uzuomazgos , siandien tik saknis jos apklojau pries didziuosius salcius
QUOTE(rokoko @ 2009 12 12, 22:53)
siandien durpiu ant rožių užpyliau.
gaila, kad kuoliukų nespėjau įbest prie rožių, nes be jų kebloka eglišakiu paltą apvilkt.
Na, prognozės sniego pranašauja, tai gal nebus "pliko" šalčio.
pernai buvau rupestingesne.
gaila, kad kuoliukų nespėjau įbest prie rožių, nes be jų kebloka eglišakiu paltą apvilkt.
Na, prognozės sniego pranašauja, tai gal nebus "pliko" šalčio.
pernai buvau rupestingesne.
o pjuvenos taip pat apsaugo kaip durpės ?
QUOTE(mindira @ 2009 12 12, 23:04)
o pjuvenos taip pat apsaugo kaip durpės ?
Greičiausiai taip.
Tik pavasarį reikėtų nurinkti, nes "viena ausim" girdėta, kad jos rūgština žemę.
Pataisykit, jei klystu
Aš taip pat šiemet kailinukų nepasiruošus apvilkti, o ir juka dar nedengta , ar užtektų juką kokia dėžute uždengti,
Tiesa , nusipirkau maximoj nukainuotų plukių , imirkiau jas vandenyje, o jei aš pasodinčiau į indelius, ir laikyčiau vėsiai , ar galiu lauke dar jas sukišti, ir dekoratyvinio česnako sėklyčių, ar ne per vėlu, vis tas noras parduotuves išvalyti
Eisiu ir aš pažiūrėti savo magnolijos, dar nežydėjo nė karto ,gal kitais metais parodys žiedelį nors vieną
Tiesa , nusipirkau maximoj nukainuotų plukių , imirkiau jas vandenyje, o jei aš pasodinčiau į indelius, ir laikyčiau vėsiai , ar galiu lauke dar jas sukišti, ir dekoratyvinio česnako sėklyčių, ar ne per vėlu, vis tas noras parduotuves išvalyti
Eisiu ir aš pažiūrėti savo magnolijos, dar nežydėjo nė karto ,gal kitais metais parodys žiedelį nors vieną