Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,52 tema

Pas mus kaime vinvytis tiesiog kaip piktzole dauginosi anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 12 04, 19:24)
oi, merginos,pasigirsiu 4u.gif  klausiau šiandien Knifofijos pranešimo  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif toks šiltas, žmogiškas, na, asmeniškas  4u.gif

kaip ir ji pati smile.gif

QUOTE(anikita @ 2009 12 05, 17:30)
o kur vinvytis paduodamas? ax.gif  pvz vilniuje? ar galiu ieskoti ermitaze ar reik spec parduotuviu g.gif  beje kuriuo metu laiku ji sodinti blush2.gif

prisidedu prie pasiuymu: vynuoge.
mes irgi turime uzsidengti nuo baisuoklisko kaimynu namo, kuris yra pusmetris nuo musu tvoros. auga vynuoge ant metalo karkaso istempus stambu met.tinkla.
kitoje vietoje turime pavesines rema is metalo karkaso ir tinklo - sezono metu apauga jis vynuoge su vinvyciu penkialapiu. galiu pasakyt, kad panasiu metu jie sulapoja [vynuoge kiek veliau] pavasari, o rudeni lapus anksciau numeta vinvytis.

gera mintis del gebenes thumbup.gif ji tiktu tiek su vynuoge, tiek su vinvyciu.
is vynuogiu galetum tureti sulciu [anyta mano daro - labai skanios] arba ... vyno smile.gif
Atsakyti
gal kvailas kalusimas blush2.gif bet ar vinvytis su geben vienas kitam nemaiso..vienas kito nesuvalgo? g.gif ar vinvytis neuzdusina gebenes blush2.gif ar neatrodo visiskas chaosas? jei jie kartu vienoj makalynje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2009 12 06, 11:59)
gal kvailas kalusimas blush2.gif  bet ar vinvytis su geben vienas kitam nemaiso..vienas kito nesuvalgo? g.gif  ar vinvytis neuzdusina gebenes blush2.gif  ar neatrodo visiskas chaosas? jei jie kartu vienoj makalynje blush2.gif

vienas kito nesuvalgo schmoll.gif . Jei namas yra toks baisus baubas, tai as suprantu, kad ji reikia apzeldinti dziunglemis, kad to baubo neliktu. Atkreipk demesi, kaip atrodo vynvytis be lapu - ar uzteks to, kad paslepti ta nama-bauba g.gif ?

O ragane, auganti ant rozes, atrodo chaosas, arba medziai, apauge gebeniu lijanomis - chaosas? Sakyciau, tai tik skonio (kartais mados) reikalas.

Ne visi vynvyciai savaime kabinasi i vertikalias plokstumas. Penkialapis vynvytis "Engelmannii" ir triskiautis "Veitchii" yra savaime lipantys.

Pirmosiose foto - vynvytis su ragane (gal vitalba ?):
http://www.botanikfo...de/creepers.php

bet man asmeniskai vistiek graziau su gebene:
http://annalenaslese...9/10/efeu-2.jpg
Atsakyti
As irgi uz gebene drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 12 05, 11:39)
vynvytis (penkialapis arba triskiautis) ir gebene  thumbup.gif . Abu kabinasi patys, nereikia atramu, vynvytis uzaugs greitai, gebene leciau, bet kol vynvytis bus be lapu (pavasari velai sprogsta), bus gebenes zalumos, o rudeni susipins zalia (gebene) ir raudona (vynvytis) spalvos.

Aš norėjau pasiūlyti gebenę, nes, turbūt ir žiemą nenorit to baubo matyti 4u.gif O pirmiem metam, kol gebenė paaugs ir apaugs tą baubą - kokių vienmečių vijoklių (man patinka pelėžirnis, dar lyg raudonosios pupelės augios yra g.gif ).
Aš taip su savo tvora dariau - pasodinau vijoklines rožes, bet kol jos mažos - pasėjau baltų pelėžirnių thumbup.gif

Bet... gal vidos pasiūlymas ir geresnis ax.gif
Atsakyti
Mano eleboras, kur Maximoj pirktas, ziedus krauna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 08, 11:32)
Mano eleboras, kur Maximoj pirktas, ziedus krauna  wub.gif

Mano augaliukai , kaipir pavasariui ruošiasi, nu ir pokštauja gamta lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad nepokstauja - jie ziema sniege zydi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pas jus sniego yra blink.gif , pas mus net nekvepia žiema , o jau apie kalėdas net nelenda mintys lotuliukas.gif
toks grožis sniege 4u.gif
Atsakyti
Cia is interneto nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 12 08, 10:36)
Mano augaliukai , kaipir pavasariui ruošiasi, nu ir pokštauja gamta lotuliukas.gif

taip, ir pas mane sudygo pavasarines leukojos bei dar sis tas...
[pilnavidures armenines zydres''blue spike'', kaip visada, sudygusios nuo rugpjucio]

na, bet zveriski salciai gali buti ne uz kalnu blink.gif http://www.prognozes.lt/orai-vilniuje

sestadieni nuvaziuosiu eglisakiu, uzbersiu dupem rozes.
eglisakes desiu nebent pries pat pat salti, ir nemuturiuosiu per daug - maza ka, gali tekt vel nugengt.

turbut jau laikas jukoms risti kasas? g.gif
Atsakyti