Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,52 tema

QUOTE(vida777 @ 2009 11 26, 21:37)
gal Nuk nesupyks, jei as uz ja atsakysiu - Chamaecyparis nootkatensis 'Pendula' .

drinks_cheers.gif visiškai teisingai drinks_cheers.gif
nepykstu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 11 27, 08:05)
drinks_cheers.gif visiškai teisingai drinks_cheers.gif
nepykstu  schmoll.gif  biggrin.gif

Et.. seilė tysta bežiūrint.. bet man per didelis. Gal žinot kažką panašaus, 6-10m aukščio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2009 11 27, 10:23)
Et.. seilė tysta bežiūrint.. bet man per didelis. Gal žinot kažką panašaus, 6-10m aukščio?  ax.gif

man sitas spygliuotis dar labai grazus wub.gif . Viszalis, gal tcuga (ne maumedis tikrai). Sprendziant pagal kitu ten auganciu medziu auksti, turetu buti jau senas (na ne 100 metu ) medis, bet nera labai aukstas :

http://i199.photobuc...77/IMG_5602.jpg
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2009 11 27, 10:23)
Et.. seilė tysta bežiūrint.. bet man per didelis. Gal žinot kažką panašaus, 6-10m aukščio?  ax.gif

tsuga auga labai plati,kaip ir "slapia vista" (mes taip vadinam nootkatensis pendula smile.gif )gali but svyrancios egles ,"inversa" arba " pendula".Zmogs ,kada pagaliau pas mus i svecius prisiruosiu parodisiu kaip juos atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2009 11 27, 11:57)
tsuga auga labai plati,kaip ir "slapia vista" (mes taip vadinam nootkatensis pendula smile.gif )gali but svyrancios egles ,"inversa" arba " pendula".Zmogs ,kada pagaliau pas mus i svecius prisiruosiu parodisiu kaip juos atrodo  mirksiukas.gif

Nugi sergam, dabar jau aš atkritau. Maniau, kad tu savo ligoniuką slaugai ir darbe nesirodai. Kaip jis laikosi?
Tikiuosi, kitą ketv. jau atvažiuosiu, jei pavyks mum su tavo tėčiu rytinį laiką suderint blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 11 27, 11:21)
man sitas spygliuotis dar labai grazus  wub.gif . Viszalis, gal tcuga (ne maumedis tikrai). Sprendziant pagal kitu ten auganciu medziu auksti, turetu buti jau senas (na ne 100 metu ) medis, bet nera labai aukstas :

http://i199.photobuc...77/IMG_5602.jpg

Tikrai gražus, man patinka kad šviesus, nes paprastai spygliuočiai tokie niūroki.
Sėdžiu lovoj ir googlinu į valias. Lepota tiesiog, vaikai su vyru, nieko slaugyt nereikia, tik savim pasirūpint tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmogs: 27 lapkričio 2009 - 13:54
QUOTE(zmogs @ 2009 11 27, 13:50)
Nugi sergam, dabar jau aš atkritau. Maniau, kad tu savo ligoniuką slaugai ir darbe nesirodai. Kaip jis laikosi?
Tikiuosi, kitą ketv. jau atvažiuosiu, jei pavyks mum su tavo tėčiu rytinį laiką suderint  blush2.gif
Papildyta:

Ten vistiek lankyt neleidzia sad.gif man lengviau kada kazko uzsiemus esu..tai gal tikios kita ketvirtadieni susitiksim smile.gif
Atsakyti
Toratora, veikla is tiesu daznai nuramina, atitraukia nuo ikyriu minciu. Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu, o tai pamirsim, kad tokia turim.

Gal planelius vasarai paisotes? Ar dabar Kaledos pirmiau galvoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 02, 16:04)
Keliu tema i virsu, o tai pamirsim, kad tokia turim.

Gal planelius vasarai paisotes? Ar dabar Kaledos pirmiau galvoje? smile.gif

Ruošiuosi seminarui, turiu pranešimą padaryt, laiko visai nebedaug, ryt po pietų išvažiuoju Vilniun.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 12 02, 17:47)
Ruošiuosi seminarui, turiu pranešimą padaryt,  laiko visai nebedaug, ryt po pietų išvažiuoju Vilniun.

tai gal busi ir ziemos puokstei? smile.gif o koks seminaras?
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2009 12 02, 18:18)
tai gal busi ir ziemos puokstei? smile.gif o koks seminaras?

Gėlininkų seminaras, pedagoginiam. Žiemos puokštėj būsiu šeštadienį.
Atsakyti
Sekmes, Knifofija 4u.gif
Atsakyti