Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka,52 tema

Rokoko tikrai grazus sodai , bet jusu balkonas man lig sioliai akyse stivi 4u.gif
Atsakyti
lapkricio pokstai - miesto centre jau stovi Kaledu egle, o ant palangiu prie namu dar zydi pelargonijos (vakar daryta foto) wub.gif :

user posted image....user posted image
Atsakyti
Ner ko noreti juk tokia siluma laukia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 11 21, 10:06)
lapkricio pokstai - miesto centre jau stovi Kaledu egle, o ant palangiu prie namu dar zydi pelargonijos (vakar daryta foto) wub.gif :

Va čia tai geras blink.gif Ryškiai paskubėjo su egle lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos
nusižiūrėjau kilimėlį ylalapės žemenės (sagina subulata). Gal kuri auginate? Man rūpi, ar ją galima mindyti? Ir šiaip, kaip ji auga, ar neagresyviai plinta.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2009 11 21, 20:40)
Sveikos
nusižiūrėjau kilimėlį ylalapės žemenės (sagina subulata). Gal kuri auginate? Man rūpi, ar ją galima mindyti? Ir šiaip, kaip ji auga, ar neagresyviai plinta.

Ne tik galima mindyti, bet ir reikia, jei nepamindysi pasikelia nuo žemės ir džiūsta. Mėgsta drėgmę, laistyti pastoviai, nes šaknų sistema nesiekia centimetro. Sėjasi, bet šiaip neagresyvus augalas.
Atsakyti
Akmenynu augalija:

http://images.google...p...DN&start=21
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 11 21, 20:50)
Ne tik galima mindyti, bet ir reikia, jei nepamindysi pasikelia nuo žemės ir džiūsta. Mėgsta drėgmę, laistyti pastoviai, nes šaknų sistema nesiekia centimetro. Sėjasi, bet šiaip neagresyvus augalas.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 11 21, 21:30)

Dekui uz vaizdelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 11 21, 11:06)

user posted image....user posted image

Kaip gražu wub.gif Tikrai pokštai thumbup.gif
Atsakyti
vida777, kaip gražu! Čia tai tikri pokštai, keista, kad tokiu laiku lauke šios nuostabios gėlytės dar žydi.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 11 23, 15:41)
vida777, kaip gražu! Čia tai tikri pokštai, keista, kad tokiu laiku lauke šios nuostabios gėlytės dar žydi.

Gaila tik kad ne LT čia tokie pokštai rolleyes.gif
Atsakyti