Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

QUOTE(busimi @ 2009 11 30, 12:09)
sveiki,
as tokia pradedanti kryziautoja - labai prasau gal turit kokiu schemu su kaledu tema - reiktu kokiu nedideliu paveiksliuku tinkanciu pvz ant maiselio issiuvineti. gali buti ir vienspalviai.
e-pastas: petkute @ gmail.com
aciu labai!

pirmam temos puslapyje yra kalediniu schemuciu nuoroda. Pasizvalgyk ten, tikrai yra ir paprastu graziu dalykeliu jau su schemutem... 4u.gif

cia va
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 30 lapkričio 2009 - 11:15
QUOTE(style @ 2009 11 30, 11:28)
elektroninis mano
zioviliux@gmail.com

is anksto dekoju  4u.gif

Pasižiūrėk šitame puslapyje:
http://picasaweb.goo...cosDePontoCruz#
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2009 11 30, 12:34)

bigsmile.gif biggrin.gif aciu aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2009 11 30, 10:31)
Sveikutes... Na ieskau ieskau ir niekur nerandu  unsure.gif O gal ieskot nemoku?  biggrin.gif

Man reikia raidziu vaikisku - ar su zveriukais, ar su gelytem, ar siaip graziu... Gal kas galit padeti...?  4u.gif

dar kartą dėl tų raidžių schemų ax.gif ax.gif Pasižiūrėk va čia http://club.osinka.r...2076?&start=135 ir toliau sekančiuose puslapiuose rasi tikrai nemažai alfabetų.,.,. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2009 11 30, 12:13)
pirmam temos puslapyje yra kalediniu schemuciu nuoroda. Pasizvalgyk ten, tikrai yra ir paprastu graziu dalykeliu jau su schemutem...  4u.gif

cia va

aciux einu ziurinetis!
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 11 30, 02:02)
šitą galima man?

įkėliau į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 11 30, 00:19)
ieskau laikrodziu schemu.

ar dar reikia Laikrodžių?
Atsakyti
Sveikutes, labai reiktų, didesnio formato paveikslosu pastelinių spalvų gelėm. Gal turit ką nors gražaus ar kur nors matėt?

Būtų labai dėkui 4u.gif

teatateat@gmail.com
Atsakyti
ieskau schemuciu su egipto tematika - faraonem ir t,..t.t gal kas ka grazaus turite? ar nuorodeliu? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Noriu pasiteirauti, gal kas turetu nedidukiu schemuciu tinkamu ant maiseliu siuvinet - gryba, metu lapeliai, liepu ziedai, avietes su lapais.. ir pan smile.gif jei kas turit - nu nerealiai man padetumet, nes akis baigiu isvarvint beiskodama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 11 30, 16:41)
Sveikos smile.gif

Noriu pasiteirauti, gal kas turetu nedidukiu schemuciu tinkamu ant maiseliu siuvinet - gryba, metu lapeliai, liepu ziedai, avietes su lapais.. ir pan smile.gif jei kas turit - nu nerealiai man padetumet, nes akis baigiu isvarvint beiskodama smile.gif

http://orlanda.galle...atch?a=Ina-b1xS
ga čia ką tinkamo rasi g.gif

šis tikriausiai per didelis g.gif
user posted image
dar tokie
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 30 lapkričio 2009 - 18:05
QUOTE(amiyra @ 2009 11 30, 02:00)
Sveikos gal kuri turit sias schemas ?   4u.gif

prašau: