Safira023 nežinau kas tas PM formatas, bet tikrai tiktų, jau kaip nors atsidaryčiau
mano paštas raganasiuveja@gmail.com ačiū
bobausiukas išsiunčiau. ir įdėjau programėlės nuorodą.
QUOTE(gita_tiesiog @ 2009 11 09, 21:15)
Sveikos,
Ieškau schemų su automobiliais (geriausia krovininiais). Būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėte
Ieškau schemų su automobiliais (geriausia krovininiais). Būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėte
Dar tokius radau:
Papildyta:
QUOTE(Auruze @ 2009 11 10, 09:41)
Mielos siuvinetojos, gal uzmatete kur GERA peledos schemute? Domintu nedidukes ir kiek didesnes ACIU! liepine@dtiltas.lt
Radau tokia PM formate. Jei tinka-atsiusiu.
QUOTE(GSS @ 2009 11 09, 20:42)
Oho tikras lobynas Skirtukų shemas galima pasidaryti nesunkiai pačiai - paimti dalį didesnio piešinio, čia ypač tinka sampleriai arba sukomponuoti kelis smulkius piešinukus į liniją.
QUOTE(čiolė @ 2009 11 10, 12:00)
Išsiunčiau tai ką radau, bet tų braškių nežinau, arba neužmačiau arba praleidau...
labai aciu
braskes irgi jau gavau
mamaukai, o kaip tose nuorode pirmam psl gauti dideli formatą schemos? nes ją atidaro nedidelę o išsaugojus didinti - išsilieja...
mane domina meškiukai. ačiū
mane domina meškiukai. ačiū
sveikutes,
reikia tokios pagalbos. gal kuri turite kaktusu schemucius. noriu issiuvineti artimam zmoguciu gimtadienio proga, nes labai patinka kaktusai. kazkur anksciau buvau uzmaciusi toki paveiksliuka kur viename paveikslelyje daug ivairiu rusiu kaktusu, t.y. toks kaktusynas. bet ir kitokie tiktu.
is anksto aciu
lremeikiene@gmail.com
reikia tokios pagalbos. gal kuri turite kaktusu schemucius. noriu issiuvineti artimam zmoguciu gimtadienio proga, nes labai patinka kaktusai. kazkur anksciau buvau uzmaciusi toki paveiksliuka kur viename paveikslelyje daug ivairiu rusiu kaktusu, t.y. toks kaktusynas. bet ir kitokie tiktu.
is anksto aciu
lremeikiene@gmail.com
QUOTE(tute28 @ 2009 11 01, 18:46)
man neatidaro
QUOTE(Murku-Burku @ 2009 11 02, 16:29)
kour schema gauti? nesiregistruojant?
QUOTE(lallu @ 2009 11 10, 21:06)
sveikutes,
is anksto aciu
lremeikiene@gmail.com
is anksto aciu
lremeikiene@gmail.com
Ar apie šituos klbi?
Papildyta:
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 10, 21:16)
Parašyk meilą, atsiųsiu širdytę žieminę. Ten registruotis reik ir į draugus pasiprašyt.
tikiuosi pamatei aciu
Kas ką pamatyt turi?
el. pasta. reik turbut susikurti spec. rankdarbiams