vo cia tai super man padare ispudi. atsiprasau kad ne i tema, bet tie drambliai nuostabus
Laba diena,
Labai reikia pagalbos,noriu issiuvineti metrika kur kudikelis su meskuciu(pas mane ji su Motiejaus vardu)bet niekaip negaliu iziureti schemos ir siuliuku numeriu(neryski labai)
Aciu.
ragalskiene.lina@gmail.com
Labai reikia pagalbos,noriu issiuvineti metrika kur kudikelis su meskuciu(pas mane ji su Motiejaus vardu)bet niekaip negaliu iziureti schemos ir siuliuku numeriu(neryski labai)
Aciu.
ragalskiene.lina@gmail.com
[quote=bambooce,2009 11 06, 10:13]
Labukas, gal galima butu pirmo dramblio schemute i liepine@dtiltas.lt? Buciau dekinga!
Labukas, gal galima butu pirmo dramblio schemute i liepine@dtiltas.lt? Buciau dekinga!
Jau išsiunčiau metrikus
QUOTE(isdykele @ 2009 11 06, 16:27)
Jau išsiunčiau metrikus
Aciu,bet man vistiek susiliejes atsispausdina O labai reikia
Niu ar gavot ar dabar viskas gerai
QUOTE(bambooce @ 2009 11 06, 10:13)
gal galima abi chemas man i pasta persiust moggie992@gmail.com
aciu labai
ar galima butu gauti drambliuku schemutes ir man
vilmine.k@gmail.com
is anksto aciu.
vilmine.k@gmail.com
is anksto aciu.
QUOTE(isdykele @ 2009 11 06, 21:22)
Nejau nežinai kad šio puslapio schemos laaabai nekokybiškos?
ne
as viena atsispauzdinus turiu ir ji gera
P. S. aš dar tik naujoke susidomejusi siuvinėjimu tik prieš nepilnas 2savaites, dar nespėjau viską sužinoti va ir siūlus truputį brangiau užsisakiau nei galima gauti, bet pasistenksiu viską greitai įsisavinti
as viena atsispauzdinus turiu ir ji gera
P. S. aš dar tik naujoke susidomejusi siuvinėjimu tik prieš nepilnas 2savaites, dar nespėjau viską sužinoti va ir siūlus truputį brangiau užsisakiau nei galima gauti, bet pasistenksiu viską greitai įsisavinti