Įkraunama...
Įkraunama...

madingos plaukų šukuosenos,idėjos...

bigsmile.gif labai grazu thumbup.gif tikrai kaip pasidaryti? ax.gif
Atsakyti

user posted image
GRAZU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2011 04 18, 11:38)
kaip toki pasidaryti?
user posted image

pagal mane pirmiausiai reikai turėti ilgesnius nei iki pečių plaukus, prie šaknų juos gerai "privoluminti" biggrin.gif sukelti aukštai į arklio uodegą ir surišti gumele, o tada arba špilkom arba kt segtukais daryti kuodą, aš l.dažnai taip darau ir panašiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
setute žavu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2011 04 08, 09:50)

Kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Gal galit maždaug paaiškinti kaip pasidaryti tokią? Galbūt čia reikia to "plaukų padidintojo" net nežinau kaip pavadint ax.gif ?

user posted image

O ši šiaip tokia linksma smile.gif
user posted image
Atsakyti
Jei kada vėl kirpsiu kirpčiukus, tai tik taip
user posted image
Atsakyti
QUOTE(izabele.margarita @ 2011 04 20, 22:16)
Gal galit maždaug paaiškinti kaip pasidaryti tokią? Galbūt čia reikia to "plaukų padidintojo" net nežinau kaip pavadint  ax.gif ?

Kad savu plauku negadint ir nevelt be saiko ( nes mano mama jaunysteje tai is savu plauku tokius kuodus statydavo, ko pasekmej like dabar 3 plaukai doh.gif ), geriausiai nusipirkti specialia " kempine " tinkancia pagal jusu plauku spalva, ju buna Krinonos ( Cascada ) parduotuvese , o man rodos sitoj temoj buvo jutubo nuoroda kaip pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal kas žinote kokį nors puslapį kur įdedi savo foto ir gali modeliuoti kirpimą? Labai labai noriu į kirpyklą, bet nežinau nei ko norėti, nei ko prašyti kirpėjos blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
mergaitės, gal turite pavyzdžių, kur grifka būtų įtrižai kirpta?
Atsakyti