Įkraunama...
Įkraunama...

madingos plaukų šukuosenos,idėjos...

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Liumix,2009 11 19, 22:07]
[quote=green-air,2009 11 10, 21:46]
user posted image

nereali spalva bigsmile.gif wub.gif labai noreciau tokios, cia rusva su pilku atspalviu? ar kaip ja cia geriau apibudint g.gif
[/quote]

cia naturali spalva biggrin.gif mano tokia naturali smile.gif

as tamsiaplauke kurios ziauriai tiesus ir nepaslankus plaukai.... kaip man juos nukirpti...
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2009 11 20, 18:02)
cia naturali spalva biggrin.gif mano tokia naturali smile.gif

as tamsiaplauke kurios ziauriai tiesus ir nepaslankus plaukai.... kaip man juos nukirpti...

na bet manau imanoma nors kazkiek artima i sia spalvyte rast daziuku thumbup.gif nepatinka rudos spalvos, kurios paskui meta ryza ar oranzini atspalvi schmoll.gif norisi tokio salto galbut su pelenu atspalviu unsure.gif vat prisisvajojau bandau ieskot daziuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liumix @ 2009 11 21, 00:03)
na bet manau imanoma nors kazkiek artima i sia spalvyte rast daziuku  thumbup.gif  nepatinka rudos spalvos, kurios paskui meta ryza ar oranzini atspalvi  schmoll.gif  norisi tokio salto galbut su pelenu atspalviu  unsure.gif  vat prisisvajojau bandau ieskot daziuku  thumbup.gif

as kai slepiu zile... tai nueinu ir paprasau kartaus juodo sokolado spalvos...
Atsakyti
QUOTE(Liumix @ 2009 11 21, 02:03)
na bet manau imanoma nors kazkiek artima i sia spalvyte rast daziuku  thumbup.gif  nepatinka rudos spalvos, kurios paskui meta ryza ar oranzini atspalvi  schmoll.gif  norisi tokio salto galbut su pelenu atspalviu  unsure.gif  vat prisisvajojau bandau ieskot daziuku  thumbup.gif

Jei plaukai turi geltono,ryzo pigmento,arba dabar yra labai sviesus,manau,kad nera sansu isgaut tokia spalva ir dar tuo labiau,kurios apsiplovusios nemestu visokiu ryzu ar geltonu atspalviu schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Man labai gražūs plaukai šios panelės :}

user posted image
Kokios garbanos wub.gif

user posted image

user posted image
o čia spalva man tai išvis nereali wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamius: 22 lapkričio 2009 - 00:40
[quote=Liumix,2009 11 19, 23:07]
[quote=green-air,2009 11 10, 21:46]
user posted image

nereali spalva bigsmile.gif wub.gif labai noreciau tokios, cia rusva su pilku atspalviu? ar kaip ja cia geriau apibudint g.gif
[/quote]

Tokios spalvos irgi ieskau,gal kas zino kur tokiu gauti?
Atsakyti
Liumix, as kaip tik noriu matytusi ryzo atspalvio lotuliukas.gif bet kaip sakoma kiekvienam savo. dabar mastau isvis spalva nuimti, nesugauna man ko noriu
Atsakyti
QUOTE(Kaliausele @ 2009 11 22, 10:27)
Liumix, as kaip tik noriu matytusi ryzo atspalvio  lotuliukas.gif  bet kaip sakoma kiekvienam savo. dabar mastau isvis spalva nuimti, nesugauna man ko noriu

o man nepatinka ryzas atspalvis schmoll.gif dazau tamsiai ruda, kai pasiplauna sviecias toks ryzas seselis doh.gif tai pabodo, noretusi sviesesnes, ideali man spalvyte toje foto thumbup.gif ir as noreciau nuimti tos spalvos ir dazyti sviesiau, bet kad plaukuciams kenkia tie nuemimai spalvos verysad.gif gaila plaukuciu, jie pas mane ilgi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liumix: 22 lapkričio 2009 - 16:25
QUOTE(Liumix @ 2009 11 22, 17:23)
ir as noreciau nuimti tos spalvos ir dazyti sviesiau, bet kad plaukuciams kenkia tie nuemimai spalvos  verysad.gif  gaila plaukuciu, jie pas mane ilgi  ax.gif

TIkrai labai kenkia, galiu pasidalint patirtim. Kai dažiau gavosi labai negraži spalva tokia dirbtina,tai pasiryžau emulgacijai. Aišku po to džiaugiaus gražia spalvyte, bet plaukai kokį mėnesį košmaras buvo. Bet dėjau daug kaukyčių, nenaudojau džiovintuvo ir susitvarkė vėl :} nebent labai blogai jaučiatės su esamam spalva, tada apsimoka nuiminėt tą spalvą , bet šiaip tai neapsimoka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamius: 22 lapkričio 2009 - 17:27
QUOTE(kamius @ 2009 11 22, 17:26)
TIkrai  labai kenkia, galiu pasidalint patirtim. Kai dažiau gavosi labai negraži spalva tokia dirbtina,tai pasiryžau emulgacijai. Aišku po to džiaugiaus gražia spalvyte, bet plaukai kokį mėnesį košmaras buvo. Bet dėjau daug kaukyčių, nenaudojau džiovintuvo ir susitvarkė vėl :} nebent labai blogai jaučiatės su esamam spalva, tada apsimoka nuiminėt tą spalvą , bet šiaip tai neapsimoka  smile.gif

aciu, kad pasidalinote savo patirtim 4u.gif ui kaip sunku is tamsios tapt siek tiek sviesesne wub.gif
Atsakyti