Įkraunama...
Įkraunama...

madingos plaukų šukuosenos,idėjos...

Laba,
Grazios tos sukuosenos, bet jeigu plaukai silpni ir ju nedaug, nelabai ka pakeisi...
Gal kas noretu prisiauginti plaukus? Galiu priauginti penkiais skirtingais budais, taip pat naujuoju metodu - Mikro ziedeliais, kurie visiskai nezaloja jusu plauku, nes nenaudojami nei klijai, nei karstis, nei jokie chemikalai? Parasykite jei noretumete pakeisti savo isvaizda: auritaxxx@yahoo.co.uk 4u.gif
Londonas
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=miss.elle,2009 11 14, 18:12]
user posted image
alyssa cia labai graziai atrodo... spalva idomi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2009 11 13, 23:33)

teresiukas3, 13 Lap 2009 - 23:33, parašė:

teresiukas3, 13 Lap 2009 - 23:33, parašė:

http://i211.photobuc...re_bob_hair.jpg

jau kaip as noriu sitokios sukuosenos wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif ,bet mano plaukai nepaklusnus  tai bijau kad nesusitvarkysiu g.gif

http://i211.photobuc...re_bob_hair.jpg

jau kaip as noriu sitokios sukuosenos wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif ,bet mano plaukai nepaklusnus  tai bijau kad nesusitvarkysiu g.gif

o as dabar butent taip ir esu apkirpta , siaip nesunku tvarkytis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o man labai grazus megan fox plaukai smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2009 11 15, 14:31)

Hsemera, 15 Lap 2009 - 14:31, parašė:

Hsemera, 15 Lap 2009 - 14:31, parašė:

o as dabar butent taip ir esu apkirpta , siaip nesunku tvarkytis  4u.gif  4u.gif

o as dabar butent taip ir esu apkirpta , siaip nesunku tvarkytis  4u.gif  4u.gif

ir aš labai norėčiau tokios šukuosenos, bet mano plaukai šiek tiek garbanojasi ax.gif
norėčiau trumpai nusikirpt plaukus, bet taip vis ir dvejoju, ar sugebėsiu susitvarkyt ir kaip atrodys...

o norėčiau kažko panašaus:
user posted image

bet esu tamsiaplaukė ir kažin ar taip gražiai atrodytų g.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
paskutinej foto nuostabios garbanos, tik siam modeliui nelb prie veido tinka. kaip tokias isgaut? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 11 18, 16:57)

miss.elle, 18 Lap 2009 - 16:57, parašė:

miss.elle, 18 Lap 2009 - 16:57, parašė:

user posted image

user posted image

cia labai grazi spalva bigsmile.gif
Atsakyti
Labai graziai Loreal reklamai sutvarkyti Claudios plaukai,grazus kirpimas,tik mano skoniui kiek per sviesus rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 11 18, 18:03)

miss.elle, 18 Lap 2009 - 18:03, parašė:

miss.elle, 18 Lap 2009 - 18:03, parašė:

Labai graziai Loreal reklamai sutvarkyti Claudios plaukai,grazus kirpimas,tik mano skoniui kiek per sviesus  rolleyes.gif

Labai graziai Loreal reklamai sutvarkyti Claudios plaukai,grazus kirpimas,tik mano skoniui kiek per sviesus  rolleyes.gif

krenta graziai, kirpimo forma grazi. bet plaukai tokie neblizgantys, lyg sudeginti ir sausi...
Atsakyti
[quote=green-air,2009 11 10, 21:46]
user posted image

nereali spalva bigsmile.gif wub.gif labai noreciau tokios, cia rusva su pilku atspalviu? ar kaip ja cia geriau apibudint g.gif
Atsakyti