Vyro 35čio proga noriu pasveikinti grandinėlę su pakabuku - plokštele ir igraviruoti tik niekaip nesugalvoju kas tiktų... Gudrus pasakymas nieko neįrodo. Tylėjimas irgi menas. Labas, nuvažiavau laimingai, bučiuoju.Tavo stogas. arba kažką apie meilę, romantiką
as taip pat esu padovanojus tokia dovana, ka graviruot galvojau laaabai ilgai tai kai jau nebeliko laiko galvot isgraviravau inicialus, juk vyrui sirdutes negraviruosi
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2008 10 16, 16:42)
as taip pat esu padovanojus tokia dovana, ka graviruot galvojau laaabai ilgai tai kai jau nebeliko laiko galvot isgraviravau inicialus, juk vyrui sirdutes negraviruosi
Inicialai, manau, geriausia išeitis
Man teko graviruoti savo vaikinukui ant zieduko,tai galvojau reikia,kad nebutu nieko ipareigojancio ir siaip,kad nebutu banalu.. Ir manau pavyko,jam bent jau labai patiko O zodziai buvo tokie:zodis einantis is (sirdutes zenklas),pasiekia(sirdutes zenklas).
Sveiki,
Gal kas galite patarti ką užrašyti ant pakabučio.
Yra krikšto mamos 60 metų jubiliejus. Galvoju nupirkti auksinį pakabutį ir išgraviruoti kažką.
Gal kas galite patarti ką užrašyti ant pakabučio.
Yra krikšto mamos 60 metų jubiliejus. Galvoju nupirkti auksinį pakabutį ir išgraviruoti kažką.