Kai apsivercia mazius, labiausiai jauciasi nuo kokiu 7-8 menesiu. O kai anksciau apsivercia, tai nieko nejauti, nes vaikas mazutis.
Mano vaikutis- tikras gimnastas , likus savaitei iki numatyto gimdymo ėmė ir atsissėdo. kaip apsivertė nejutau, nes jis labai judrus, įtarimą sukėlė susilpnėję judesiukai. Kai jau suplanavo cezarį ir nuvažiavau gultis į ligoninę, atradome jį vėl galvyte žemyn. Taigi dabar laukiu natūralaus gimdymo. Įdomiausia, kad vaikutis gana didelis, vandenų norma... būna gi cirkų.
as dar nelabai suprantu kada apsivercia,jauciu tik spyrius kol kas
QUOTE(sayonara2 @ 2007 10 27, 13:52)
as dar nelabai suprantu kada apsivercia,jauciu tik spyrius kol kas
Va maniske tai nereali gimnaste ir dar gudri - pries einant pas gine, jauciau kaip pervaziavo per pilva ir galvyte zemyn istate - gydytoja patvirtino. Tik grizau ish gines, vel tuo paciu akrobatiniu triuku uzpakali atsuko i apacia tai net nezinau dabar kada vel priprashysim verstis - musiau pries pat gimdyma idomu ar pries gimdyma speja koki echo padaryt - nesinoretu kad poksta ishkrestu - daba kroteleje pazymeta kad galva zemyn, o va prireiks gimdyt ir ishvys akushere manekenes kojas vietoj proto
Maniškis irgi kol kas apsivertęs nuo 26 savaitės, bet kartais jis taip malasi, kad atrodo, kad drąsiai dar gali atgal persiverst. Tikėsimės nebepavyks jam, jei kartais sugalvos.
Kai vertėsi, tai tikrai jaučiau, nes net skaudėjo visus šonus. Paprastai nesu iš tų jautriųjų ir supratingųjų, kur kokia galūnė liečiasi, bet, kai ant šlapimo pūslės nustojo joti, tai pasijuto iškart
Kai vertėsi, tai tikrai jaučiau, nes net skaudėjo visus šonus. Paprastai nesu iš tų jautriųjų ir supratingųjų, kur kokia galūnė liečiasi, bet, kai ant šlapimo pūslės nustojo joti, tai pasijuto iškart
Mano maziukas dar kai buvo pilvelyje is pradziu gulejo skersai, bet i gala pats apsiverte. jokiu pratimu nedariau ir apsivertimo momento nepajutau.
27 sav. ehoskopijos metu sužinojau, kad mažiukas sėdi, bet gydytoja patikino, kad dar apsivers. Jau buvau pradėjus ieškotis informacijos apie pratimus, kurie galėtų pakeisti padėti, bet 30 sav. teko atsigulti kelioms dienoms į ligoninę, padarė echoskopija ir sužinojau, kad jau apsivertė man dar net nepradėjus daryti jokių pratimų Tikiuosi daugiau nesivartys. O kada apsivertė, drasiai teigti negalėčiau, buvo keli kartai, kai pilvas stipriai bangavo
Tai kad tas pilvas bangavo bangavo nuo kokios 30 sav. istisai vakarais...Suprasi cia kada apsiverte zemyn galva. Nepajutau...
kokie pratimai gali padeti apsversti ta neklauzada?
Mano mazius taip pat 28 sav.buvo dar neapsivertes. bet labai tikiuosi kad apsivers, o tai daktare perspejo jog tokiu atveju daris cezari, o taip jo nesinori Na bet po to laiko pora dienu jau taip smarkei pilvukas bangavo,kad net kartais nemalonu daresi .Tai gal tada apsiverte? Po poros dienu eisiu pas gine,ir labai tikiuosi geru naujienu
Sekmes visoms
Sekmes visoms