Įkraunama...
Įkraunama...

Mažius apsivertė!

Na mano apsivertė 31 sav, bet taip įdomiai- galvytė apačioj, bet užpakaliukas į dešinę pakrypęs smile.gif Na tikiuosi viskas bus ok ir gimsim natūraliai smile.gif
Atsakyti
Maniskis visa laika sedejo galvyte i virsu. Bande gydytojai apsukti - dariau spec. pratimus, apsiverte, bet vistiek po keliu dienu atsiverte atgal. Patogiau jam ant kojyciu sedeti buvo lotuliukas.gif O pratimu pasekmes - virkstele viena karta apsisuko apie kakliuka ir du kartus apie rankyte. ax.gif
Dare cezario pjuvi. ax.gif
Atsakyti
maniškis vaikutis apsivertė 36 sav ax.gif
Atsakyti
Kai ziurejo tai 28 savaite, mes jau apsiverte, tikekimes, kad neatsivers schmoll.gif
Atsakyti
aš jau nervinuosi, kai šiandien pasakė, kad dar lelius neapsivertęs schmoll.gif Nors dar sakė laiko yra
Atsakyti
Na maniškis apsivetė 27 sav. 4u.gif
Atsakyti
Mano maziukas apsiverte 34-35 savaite, as jau kazkaip ir itariau, nes jauciau kaip virsuje kojytemis makaluoja wub.gif
tikiuosi jau taip bus iki galo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kris***: 14 sausio 2010 - 21:39
kad tas apsivertimas kiekvienai skirtingai, kiek skaiciau vaikelis iki 36 savaiciu turi apsivesti. Bet ir tai nera rodiklis, nes pavyzdziui mano draugei jau CP planavo daryti, o maziukas 38 savaite apsiverte smile.gif mano pilvinukas 30 savaite dar neapsivertes buvo, o va 32 savaiciu echo darem, tai jau apsiverte wub.gif
Atsakyti
mums 28sav,bet pilvinukas vis dar sedi ax.gif vakar buvau pas gydytoja,tai sake,kad laiko dar turim,tikiuosi apsivers,nes CP nelabai noreciau...
Atsakyti
man gana anksti apsiverte, jau 28 savaite vaikas isitaise i savo gimimo padeti smile.gif
Atsakyti
būna ir taip, jog prieš pat gimdymą apsiverčia, žodžiu kada vaikiukui rodosi, jog reikia tada jis ir apsiverčia... rolleyes.gif aišku, gali būt ir taip, jog liks sau sėdėti, bet ir čia nėra nieko labai baisaus ir nepataisomo g.gif
Atsakyti
labai tvirtai galiu pasakyt,kad vaikas dar gali apsiverst iki 37sav.o veliau nebe.man taip sake gine.ir jei neapsivercia tai daro cp
Atsakyti