Maniskis visa laika sedejo galvyte i virsu. Bande gydytojai apsukti - dariau spec. pratimus, apsiverte, bet vistiek po keliu dienu atsiverte atgal. Patogiau jam ant kojyciu sedeti buvo O pratimu pasekmes - virkstele viena karta apsisuko apie kakliuka ir du kartus apie rankyte.
Dare cezario pjuvi.
Dare cezario pjuvi.
maniškis vaikutis apsivertė 36 sav
Kai ziurejo tai 28 savaite, mes jau apsiverte, tikekimes, kad neatsivers
aš jau nervinuosi, kai šiandien pasakė, kad dar lelius neapsivertęs Nors dar sakė laiko yra
Na maniškis apsivetė 27 sav.
Mano maziukas apsiverte 34-35 savaite, as jau kazkaip ir itariau, nes jauciau kaip virsuje kojytemis makaluoja
tikiuosi jau taip bus iki galo
tikiuosi jau taip bus iki galo
kad tas apsivertimas kiekvienai skirtingai, kiek skaiciau vaikelis iki 36 savaiciu turi apsivesti. Bet ir tai nera rodiklis, nes pavyzdziui mano draugei jau CP planavo daryti, o maziukas 38 savaite apsiverte mano pilvinukas 30 savaite dar neapsivertes buvo, o va 32 savaiciu echo darem, tai jau apsiverte
mums 28sav,bet pilvinukas vis dar sedi vakar buvau pas gydytoja,tai sake,kad laiko dar turim,tikiuosi apsivers,nes CP nelabai noreciau...
man gana anksti apsiverte, jau 28 savaite vaikas isitaise i savo gimimo padeti
būna ir taip, jog prieš pat gimdymą apsiverčia, žodžiu kada vaikiukui rodosi, jog reikia tada jis ir apsiverčia... aišku, gali būt ir taip, jog liks sau sėdėti, bet ir čia nėra nieko labai baisaus ir nepataisomo
labai tvirtai galiu pasakyt,kad vaikas dar gali apsiverst iki 37sav.o veliau nebe.man taip sake gine.ir jei neapsivercia tai daro cp