Įkraunama...
Įkraunama...

Burbulų gamyba

na antra karta gavsi puikiai biggrin.gif ana schema buvo kazkokia neaiski
Atsakyti
QUOTE(kaspinelis @ 2010 06 29, 10:26)
na antra karta gavsi puikiai  biggrin.gif ana schema buvo kazkokia neaiski

na va, matai biggrin.gif sakau, kad negali gautis kiaušinio formos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas turit schemele didelio idomaus burbulo ar kryziaus? Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuska Z. @ 2010 07 08, 17:31)
Sveikutes, gal kas turit schemele didelio idomaus burbulo ar kryziaus? Dekoju is anksto 4u.gif

Kaip suprasti "įdomaus"? g.gif Na kad jie visi tokie savotiškai įdomūs.
Atsakyti
Na ka nors tokio, ne visai burbuliuka: romba, kvadrata, laso formos. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, na tiek prisiskaiciau cia visko ir as uzsikabinau su burbulais smile.gif Bandysiu ir as juos padaryti, tik va klausimas: kokio storio vala ir kokio dydzio karoliukus geriau naudoti? Aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(*Miga* @ 2010 07 12, 11:06)
Sveikos, na tiek prisiskaiciau cia visko ir as uzsikabinau su burbulais smile.gif Bandysiu ir as juos padaryti, tik va klausimas: kokio storio vala ir kokio dydzio karoliukus geriau naudoti? Aciu is anksto

Valą aš naudoju 0,18mm, o karoliukus, priklauso kokio dydžio jo nori smile.gif Biseris-smulkus, o kiti karoliukai 4-6mm.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 07 12, 12:11)
Valą aš naudoju 0,18mm, o karoliukus, priklauso kokio dydžio jo nori smile.gif Biseris-smulkus, o kiti karoliukai 4-6mm.

Aciu 4u.gif bandysiu gal kazkas gausis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, o gal kas nors turit aiskia kryzelio schema, nes as dar tik pradedancioji. Burbuliukus jau moku susivert, bet vyras i masina uzsimane kryzelio kokio su svarovskiais rolleyes.gif Aciu is anksto! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuska Z. @ 2010 07 12, 17:55)
Sveikutes, o gal kas nors turit aiskia kryzelio schema, nes as dar tik pradedancioji. Burbuliukus jau moku susivert, bet vyras i masina uzsimane kryzelio kokio su svarovskiais rolleyes.gif  Aciu is anksto! 4u.gif

Siūlyčiau verti paprastai, jungiant po kelis karoliukus smile.gif Štai pavyzdys
user posted image
Atsakyti
man jie kazkokie sleivi gaunasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutukas25 @ 2010 07 12, 20:06)
man jie kazkokie sleivi gaunasi  verysad.gif

Bandyk tol, kol gausis smile.gif kažkur klaidą verdama padarai.
Atsakyti