na antra karta gavsi puikiai ana schema buvo kazkokia neaiski
QUOTE(kaspinelis @ 2010 06 29, 10:26)
na antra karta gavsi puikiai ana schema buvo kazkokia neaiski
na va, matai sakau, kad negali gautis kiaušinio formos
Sveikutes, gal kas turit schemele didelio idomaus burbulo ar kryziaus? Dekoju is anksto
QUOTE(Linuska Z. @ 2010 07 08, 17:31)
Sveikutes, gal kas turit schemele didelio idomaus burbulo ar kryziaus? Dekoju is anksto
Kaip suprasti "įdomaus"? Na kad jie visi tokie savotiškai įdomūs.
Na ka nors tokio, ne visai burbuliuka: romba, kvadrata, laso formos.
Sveikos, na tiek prisiskaiciau cia visko ir as uzsikabinau su burbulais Bandysiu ir as juos padaryti, tik va klausimas: kokio storio vala ir kokio dydzio karoliukus geriau naudoti? Aciu is anksto
QUOTE(*Miga* @ 2010 07 12, 11:06)
Sveikos, na tiek prisiskaiciau cia visko ir as uzsikabinau su burbulais Bandysiu ir as juos padaryti, tik va klausimas: kokio storio vala ir kokio dydzio karoliukus geriau naudoti? Aciu is anksto
Valą aš naudoju 0,18mm, o karoliukus, priklauso kokio dydžio jo nori Biseris-smulkus, o kiti karoliukai 4-6mm.
QUOTE(cindy @ 2010 07 12, 12:11)
Valą aš naudoju 0,18mm, o karoliukus, priklauso kokio dydžio jo nori Biseris-smulkus, o kiti karoliukai 4-6mm.
Aciu bandysiu gal kazkas gausis
Sveikutes, o gal kas nors turit aiskia kryzelio schema, nes as dar tik pradedancioji. Burbuliukus jau moku susivert, bet vyras i masina uzsimane kryzelio kokio su svarovskiais Aciu is anksto!
QUOTE(Linuska Z. @ 2010 07 12, 17:55)
Sveikutes, o gal kas nors turit aiskia kryzelio schema, nes as dar tik pradedancioji. Burbuliukus jau moku susivert, bet vyras i masina uzsimane kryzelio kokio su svarovskiais Aciu is anksto!
Siūlyčiau verti paprastai, jungiant po kelis karoliukus Štai pavyzdys
QUOTE(ingutukas25 @ 2010 07 12, 20:06)
man jie kazkokie sleivi gaunasi
Bandyk tol, kol gausis kažkur klaidą verdama padarai.