Man neišeina burbuliukai nors tu ka bandžiau kelis kart.gal kas turit kokią savo mėgstamą schemutę.Skaičiau temą visą taip kad nesakykit kad paskaityk temą ir rasi
QUOTE(Arnytė @ 2010 03 26, 14:28)
Man neišeina burbuliukai nors tu ka bandžiau kelis kart.gal kas turit kokią savo mėgstamą schemutę.Skaičiau temą visą taip kad nesakykit kad paskaityk temą ir rasi
Man irgi buvo tie burbulai nesuvokemas dalykas , tu paziurek 2 puslapyje paskutintas #24 zinute. Parasyta burbulas ant jo paspaudi ir tau labai aiskios iliustracijos bus. Tik jas pamacius padariau BURBULA
QUOTE(karosimi @ 2010 03 27, 21:30)
Man irgi buvo tie burbulai nesuvokemas dalykas , tu paziurek 2 puslapyje paskutintas #24 zinute. Parasyta burbulas ant jo paspaudi ir tau labai aiskios iliustracijos bus. Tik jas pamacius padariau BURBULA
Ačiū Karosimi labai.Tikrai man tie burbulai tai niekiap neišeina.Va ten kur užrodėt teks pabandyt,reiks vala nusipirkt o tai visa sugadinau kiek turėjau.
QUOTE(karosimi @ 2010 03 15, 21:09)
Sveikutes norejau paklausti , o kaip jus su 5 suveretia bandziau bet su 4 tik moku
Yra schemute sioje temoje
QUOTE(viduku @ 2010 03 16, 11:05)
vau, karališki nors ir nemėgstu aukso spalvos, bet atrodo puikiai
aciu, as irgi aukso nelb megeja, bet kai pagaminau tokius pacius ir sidabrinius, kazkaip pirmieji su auksu man mielesni buvo, bet jie jau surade seimininke
QUOTE(gintage @ 2010 06 25, 16:40)
Sakykit, kaip tuos burbulus padaryt tvirtus, gal i vidu dedat karoliuka didesni? Man tai jie lankstosi visaip. Tokie tesliukai.
Papildyta:
.....ir beje gaunasi tusciaviduriai, matosi tuscias vidus, kaip tai istaisyt?
Papildyta:
na žiūrint pagal kurią schemą vėrei, na bent jau man, tai nesimato tuščio vidaus arba labai mažai. kad nebūtų tešliukai, reikia daugiau suveržti valą.
QUOTE(gintage @ 2010 06 25, 15:40)
Sakykit, kaip tuos burbulus padaryt tvirtus, gal i vidu dedat karoliuka didesni? Man tai jie lankstosi visaip. Tokie tesliukai.
Papildyta:
Papildyta:
Koki vala naudoji? tikriausiai "perskystas"
As naudoju 0,28 tai didieji burbuliukai puikiai laikosi, o mazesnius burbuliukus veriu po 2 kartus. I didesnius nieko vidun nededu
maniskis tai gavosi pailgas kaip kiausinis
gal netinkamus karoliukus naudojau
gal netinkamus karoliukus naudojau
QUOTE(kaspinelis @ 2010 06 27, 13:45)
pailgas niekaip negali gautis gal jau kažkur suklydai verdama peržvelk dar schemą.
QUOTE(gintage @ 2010 06 25, 16:40)
na as tai atitaikius spalva dedu i vidu karoliuka.burbulai gaunasi tvirtesni ir smeigtuka pritvirtinti daug lengviau .
QUOTE(cindy @ 2010 06 27, 14:47)
pailgas niekaip negali gautis gal jau kažkur suklydai verdama peržvelk dar schemą.
gali but reikes dar karta pabandyti gal pagal kita schema