Įkraunama...
Įkraunama...

Burbulų gamyba

Man neišeina burbuliukai nors tu ka doh.gif verysad.gif bandžiau kelis kart.gal kas turit kokią savo mėgstamą schemutę.Skaičiau temą visą 4u.gif taip kad nesakykit kad paskaityk temą ir rasi 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2010 03 26, 14:28)
Man neišeina burbuliukai nors tu ka  doh.gif  verysad.gif  bandžiau kelis kart.gal kas turit kokią savo mėgstamą schemutę.Skaičiau temą visą 4u.gif taip kad nesakykit kad paskaityk temą ir rasi 4u.gif  blush2.gif

Man irgi buvo tie burbulai nesuvokemas dalykas dirol.gif , tu paziurek 2 puslapyje paskutintas #24 zinute. Parasyta burbulas ant jo paspaudi ir tau labai aiskios iliustracijos bus. Tik jas pamacius padariau BURBULA yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 03 27, 21:30)
Man irgi buvo tie burbulai nesuvokemas dalykas dirol.gif , tu paziurek 2 puslapyje paskutintas #24 zinute. Parasyta burbulas ant jo paspaudi ir tau labai aiskios iliustracijos bus. Tik jas pamacius padariau BURBULA yahoo.gif  yahoo.gif

Ačiū Karosimi labai.Tikrai man tie burbulai tai doh.gif niekiap neišeina.Va ten kur užrodėt teks pabandyt,reiks vala nusipirkt o tai visa sugadinau kiek turėjau.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 03 15, 21:09)
Sveikutes norejau paklausti , o kaip jus su 5 suveretia bandziau bet  schmoll.gif  su 4 tik moku

Yra schemute sioje temoje 4u.gif

QUOTE(viduku @ 2010 03 16, 11:05)
vau, karališki  thumbup.gif  nors ir nemėgstu aukso spalvos, bet atrodo puikiai  bigsmile.gif

aciu, as irgi aukso nelb megeja, bet kai pagaminau tokius pacius ir sidabrinius, kazkaip pirmieji su auksu man mielesni buvo, bet jie jau surade seimininke wub.gif
Atsakyti
user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Sakykit, kaip tuos burbulus padaryt tvirtus, gal i vidu dedat karoliuka didesni? Man tai jie lankstosi visaip. Tokie tesliukai.
Papildyta:
.....ir beje gaunasi tusciaviduriai, matosi tuscias vidus, kaip tai istaisyt?
Atsakyti
QUOTE(gintage @ 2010 06 25, 16:40)
Sakykit, kaip tuos burbulus padaryt tvirtus, gal i vidu dedat karoliuka didesni? Man tai jie lankstosi visaip. Tokie tesliukai.
Papildyta:

na žiūrint pagal kurią schemą vėrei, na bent jau man, tai nesimato tuščio vidaus unsure.gif arba labai mažai. kad nebūtų tešliukai, reikia daugiau suveržti valą.
Atsakyti
QUOTE(gintage @ 2010 06 25, 15:40)
Papildyta:

Koki vala naudoji? tikriausiai "perskystas"
As naudoju 0,28 tai didieji burbuliukai puikiai laikosi, o mazesnius burbuliukus veriu po 2 kartus. I didesnius nieko vidun nededu ax.gif
Atsakyti
maniskis tai gavosi pailgas kaip kiausinis verysad.gif
gal netinkamus karoliukus naudojau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kaspinelis @ 2010 06 27, 13:45)
maniskis tai gavosi pailgas kaip kiausinis  verysad.gif
gal netinkamus karoliukus naudojau  blink.gif

pailgas niekaip negali gautis blink.gif gal jau kažkur suklydai verdama smile.gif peržvelk dar schemą.
Atsakyti
QUOTE(gintage @ 2010 06 25, 16:40)

na as tai atitaikius spalva dedu i vidu karoliuka.burbulai gaunasi tvirtesni ir smeigtuka pritvirtinti daug lengviau .
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 06 27, 14:47)
pailgas niekaip negali gautis  blink.gif  gal jau kažkur suklydai verdama smile.gif peržvelk dar schemą.

gali but reikes dar karta pabandyti gal pagal kita schema
Atsakyti