Įkraunama...
Įkraunama...

Burbulų gamyba

QUOTE(cindy @ 2010 03 01, 11:15)
Kuria prasme išsibarstė? Tai gal valą netvirtai suriši unsure.gif  Kiek vėriau, tai nė vienas man dar nepabiro.

Man pabiro vieną kartą, bet tada naudojau gan ploną valą ir buvau jį tik vienu mazgeliu užrišusi unsure.gif Dabar naudoju storesnį, būtinai padarau du mazgus skirtingose vietose, kad net jeigu vienas neatlaikytų, liktų kitas biggrin.gif
Atsakyti
Vikosiuks, labai aciu uz pamokele is 5 karoliuku (kad gautusi gelyte). Padariau nuostabius auskariukus, negaliu atsigrozeti, ir klientei labai patiko. Labai aiski pamokele, (nors man kaip pirma karta veriamciai tokiu budu, tai buvo gana sudetinga).
tiesa kaip jus uztvirtinate mazgeli, baigusios verti, kad butu patikima ir neatsiristu, nesimatytu mazgelis?
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 03 01, 14:04)
Vikosiuks, labai aciu uz pamokele is 5 karoliuku (kad gautusi gelyte). Padariau nuostabius auskariukus, negaliu atsigrozeti, ir klientei labai patiko. Labai aiski pamokele, (nors man kaip pirma karta veriamciai tokiu budu, tai buvo gana sudetinga).
tiesa kaip jus uztvirtinate mazgeli, baigusios verti, kad butu patikima ir neatsiristu, nesimatytu mazgelis?

Na, aš jau rašiau, tiesiog užrišu, tada su valo galais dar kartą apeinu visą karoliuką (dažniausiai per smulkius, kad laikytųsi ir nešokinėtų biseriukas), o galus vėl užrišu jau kitoje vietoje. Na ir, žinoma, nenukerpu galų prie pat mazgo. Kartais užlašinu klijų ar bespalvio nagų lako ant mazgiuko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2010 03 01, 13:00)
Man pabiro vieną kartą, bet tada naudojau gan ploną valą ir buvau jį tik vienu mazgeliu užrišusi  unsure.gif  Dabar naudoju storesnį, būtinai padarau du mazgus skirtingose vietose, kad net jeigu vienas neatlaikytų, liktų kitas  biggrin.gif

o kaip ta burbula prie kabliuko tvirtinate?as smeigtuka perneriu ir biseriuka dedu ant galo, bet issinere! nukrito burbulas, nzn kas buvo ne taip, va sitie issiarste :
user posted image
Atsakyti
Su klijukais ar nagu laku labai gera ideja.
O burbuliuka tvirtinu arba su smeigtuku platesne galvute, arba reikia kepurele deti po burbulu, kitaip nzn ka sugalvoti. Nors pati dejau karoliuka tokio dydzio koks yra burbuliukas, na kad tilptu i vidu. Tai ir tivrtas lb gavosi, ir nebaisu kad issiners. Veriau juodus su auksu maisytus, tai ir juoda i vidu dejau. Va tokius pagaminau
http://public.fotki....icture-182.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajoklė*: 01 kovo 2010 - 15:19
QUOTE(*nikituke* @ 2010 03 01, 15:36)
o kaip ta burbula prie kabliuko tvirtinate?as smeigtuka perneriu ir biseriuka dedu ant galo, bet issinere! nukrito burbulas, nzn kas buvo ne taip, va sitie issiarste :

Smeigtukas tiesiog prabėgo pro skulutes smile.gif Pamėgink dėti kokį didesnį karoliuką ar kepurėlę.
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 03 01, 16:14)

Sveikutes norejau paklausti , o kaip jus su 5 suveretia bandziau bet schmoll.gif su 4 tik moku
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 03 01, 16:14)
Su klijukais ar nagu laku labai gera ideja.
O burbuliuka tvirtinu arba su smeigtuku platesne galvute, arba reikia kepurele deti po burbulu, kitaip nzn ka sugalvoti.  Nors pati dejau karoliuka tokio dydzio koks yra burbuliukas, na kad tilptu i vidu. Tai ir tivrtas lb gavosi, ir nebaisu kad issiners. Veriau juodus su auksu maisytus, tai ir juoda i vidu dejau. Va tokius pagaminau
http://public.fotki....icture-182.html

vau, karališki thumbup.gif nors ir nemėgstu aukso spalvos, bet atrodo puikiai bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar vakare radus schema suveriau savo pirma burbuliuka, bet siandien kai uzejau cia, tai akys apraibo nuo burbuliuku gausos. doh.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutės, šiaip nesu karoliukų mylėtoja blush2.gif Pas jus išmokau verti burbuliukus, tai dukrai pridariau smulkmenėlių - galės prekiauti amatų mugėje mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 22 kovo 2010 - 08:13
Nu grazu burbulai man wub.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu ir aš jais ypač susidomėjau smile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti