Įkraunama...
Įkraunama...

Burbulų gamyba

QUOTE(gotte @ 2010 02 09, 22:12)
Didelis dekui uz pamokele 4u.gif , tik i ja ziurint man gavosi pirmas burbuliukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif sokineju is laimes  biggrin.gif  thumbup.gif

puikios pamokėlės, sekdama kiekvieną žingsniuką vakar nunarpliojau pirmą burbulį wub.gif
ačiū, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū už pamokėles, pagaliau ir aš jau turiu savo pirmąjį burbuliuką clap.gif
Atsakyti
Ir as pasirodysiu savo apyranke ir vurbulu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vetute @ 2010 02 12, 15:33)
user posted image

vau thumbup.gif
Atsakyti

Labai labai grazu ax.gif Tokia originali smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu Sokoledine ir Viduku smile.gif
Atsakyti
O ant kokio valo veret burbulus,kad mazgas gerai susirisa blush2.gif
Atsakyti
user posted image

labai grazi apyranke smile.gif gal butu galima gauti burbulu schemute? dekui smile.gif
Atsakyti
As visada mazgeli patepu trupuciu super kliju. Nes man tiek valas, tiek tamprus siulas( ant kurio apyranke veriau) kitaip nesilaiko smile.gif
Papildyta:
Stai linkas. As veriau viska ant tampraus siulo, tai truputeli nepatenkinta, nes tie du didieji karoliukai kur sonuose bis issoka is savo vietu. Reikes perverti ant valo ar vaskines virvute smile.gif

http://picasaweb.goo...feat=directlink
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2009 12 03, 16:34)
Vedu papuošalų vėrimo būrelį, dariau schemą, kuo aiškesnę, kad vaikai suprastų, įdėjau ją ir čia, gal pravers  4u.gif
Burbuliukas

Super, ačiū 4u.gif
Man aiškiausios schemos, pagaliau gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
kaip jus pritvirtinat burbulus? man jau keli auskarai issibarste sad.gif nzn kas ne taip
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2010 02 28, 22:27)
kaip jus pritvirtinat burbulus? man jau keli auskarai issibarste sad.gif nzn kas ne taip

Kuria prasme išsibarstė? Tai gal valą netvirtai suriši unsure.gif Kiek vėriau, tai nė vienas man dar nepabiro.
Atsakyti