Įkraunama...
Įkraunama...

Burbulų gamyba

Labai aciu uz tokia aiskia pamokele. Pagaliau ir man gavosi burbuliukas, didesnis nei is 12 karoliuku thumbup.gif
Atsakyti
...uzsiburbuliavau ir as....
na, bet su jusu pagalba kas nors pavyks..... doh.gif g.gif
Atsakyti
sveikutes,as tai tuos burbulus pasidarau ir gana neblogai man cia viskas einasi,aciu jum uz nuorodas 4u.gif bet man labai idomu kaip jus juos ir uz ko pasikabinat,na kaip tvirtinamas tas burbulas prie grandineles,aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žariene @ 2009 12 10, 20:31)
sveikutes,as tai tuos burbulus pasidarau ir gana neblogai man cia viskas einasi,aciu jum uz nuorodas 4u.gif bet man labai idomu kaip jus juos ir uz ko pasikabinat,na kaip tvirtinamas tas burbulas prie grandineles,aciu is anksto 4u.gif

Įveriam vinuką, padarom kilputę - ir galima kabinti už ko nori 4u.gif
user posted image
čia matosi vinukai smile.gif
Atsakyti
vadinasi reikia deti ir kepurele ar ka panasaus nes tas vinukas isslysta per burbuliuka?aciu 4u.gif
Atsakyti
Na, čia nuotraukoje matosi, kad biseriukas įdėtas ax.gif Galima ir kokią mažiukę kepurėlę - čia jau fantazijos reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 12 11, 10:08)
Įveriam vinuką, padarom kilputę - ir galima kabinti už ko nori  4u.gif
user posted image
čia matosi vinukai  smile.gif

o tu vinuku kur yra pirkti? bet tai vinuko galvute gali pralysti pro karoliukus,ar man tik taip atrodo g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šioje temoje nurodytos parduotuvės, kur galima nusipirkti furnitūros (taip pat ir vinukų) 4u.gif
Taip, vinuko kepurėlė gali praeiti tarp burbulo karoliukų, dėl to ir sakau, jog reikėtų dėti biseriuką (kaip nuotraukoje) arba pritaikyti specialią kepurėlę, pvz., tokią smile.gif
Atsakyti

http://www.auksarank...hp?cat=11&id=43

ACIU TIMARI, uz tokia nuoroda is kitos temukes atkeliau i burbulu temuke. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Hennessy @ 2009 12 12, 13:56)
Šioje temoje nurodytos parduotuvės, kur galima nusipirkti furnitūros (taip pat ir vinukų)  4u.gif
Taip, vinuko kepurėlė gali praeiti tarp burbulo karoliukų, dėl to ir sakau, jog reikėtų dėti biseriuką (kaip nuotraukoje) arba pritaikyti specialią kepurėlę, pvz., tokią  smile.gif

aha dabar pamaciau kad dar vienas karoliukas uzmautas ant adateles. bigsmile.gif
Atsakyti
mano auskarai (burbuliukai)

user posted image user posted image

ax.gif
Atsakyti
tikrai grazu, as vakar bandziau toki burbuliuka is 5 karoliuku suvert, bet neisejo man, siandien dar karteli pameginsiu.
o veriant is 4 mm Swarovskiuku kokio dydzio mazdaug gaunasi ok burbuliukas? ne per mazas? gal reikia bandyt is 5 mm?
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2009 12 03, 15:34)
Vedu papuošalų vėrimo būrelį, dariau schemą, kuo aiškesnę, kad vaikai suprastų, įdėjau ją ir čia, gal pravers  4u.gif
Burbuliukas

Didelis dekui uz pamokele 4u.gif , tik i ja ziurint man gavosi pirmas burbuliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sokineju is laimes biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti