Labai aciu uz tokia aiskia pamokele. Pagaliau ir man gavosi burbuliukas, didesnis nei is 12 karoliuku
...uzsiburbuliavau ir as....
na, bet su jusu pagalba kas nors pavyks.....
na, bet su jusu pagalba kas nors pavyks.....
sveikutes,as tai tuos burbulus pasidarau ir gana neblogai man cia viskas einasi,aciu jum uz nuorodas bet man labai idomu kaip jus juos ir uz ko pasikabinat,na kaip tvirtinamas tas burbulas prie grandineles,aciu is anksto
QUOTE(žariene @ 2009 12 10, 20:31)
sveikutes,as tai tuos burbulus pasidarau ir gana neblogai man cia viskas einasi,aciu jum uz nuorodas bet man labai idomu kaip jus juos ir uz ko pasikabinat,na kaip tvirtinamas tas burbulas prie grandineles,aciu is anksto
Įveriam vinuką, padarom kilputę - ir galima kabinti už ko nori
čia matosi vinukai
vadinasi reikia deti ir kepurele ar ka panasaus nes tas vinukas isslysta per burbuliuka?aciu
Na, čia nuotraukoje matosi, kad biseriukas įdėtas Galima ir kokią mažiukę kepurėlę - čia jau fantazijos reikalas
QUOTE(Hennessy @ 2009 12 11, 10:08)
o tu vinuku kur yra pirkti? bet tai vinuko galvute gali pralysti pro karoliukus,ar man tik taip atrodo
http://www.auksarank...hp?cat=11&id=43
ACIU TIMARI, uz tokia nuoroda is kitos temukes atkeliau i burbulu temuke.
Papildyta:
QUOTE(Hennessy @ 2009 12 12, 13:56)
Šioje temoje nurodytos parduotuvės, kur galima nusipirkti furnitūros (taip pat ir vinukų)
Taip, vinuko kepurėlė gali praeiti tarp burbulo karoliukų, dėl to ir sakau, jog reikėtų dėti biseriuką (kaip nuotraukoje) arba pritaikyti specialią kepurėlę, pvz., tokią
Taip, vinuko kepurėlė gali praeiti tarp burbulo karoliukų, dėl to ir sakau, jog reikėtų dėti biseriuką (kaip nuotraukoje) arba pritaikyti specialią kepurėlę, pvz., tokią
aha dabar pamaciau kad dar vienas karoliukas uzmautas ant adateles.
tikrai grazu, as vakar bandziau toki burbuliuka is 5 karoliuku suvert, bet neisejo man, siandien dar karteli pameginsiu.
o veriant is 4 mm Swarovskiuku kokio dydzio mazdaug gaunasi ok burbuliukas? ne per mazas? gal reikia bandyt is 5 mm?
o veriant is 4 mm Swarovskiuku kokio dydzio mazdaug gaunasi ok burbuliukas? ne per mazas? gal reikia bandyt is 5 mm?
QUOTE(Vijolė @ 2009 12 03, 15:34)
Vedu papuošalų vėrimo būrelį, dariau schemą, kuo aiškesnę, kad vaikai suprastų, įdėjau ją ir čia, gal pravers
Burbuliukas
Burbuliukas
Didelis dekui uz pamokele , tik i ja ziurint man gavosi pirmas burbuliukas sokineju is laimes