Įkraunama...
Įkraunama...

Burbulų gamyba

QUOTE(karosimi @ 2009 11 20, 19:25)
sveikutes bandau ,bandau neiseina man burbulai doh.gif

Nepergyvenk, as irgi ilgai vargau doh.gif , bet kai pagaliau pavyko, sokinejo kaip vaikas thumbup.gif
Atsakyti
Pirmą burbulą viniojau 3 valandas,bet po ro įsikirtau,kad tu vyniok nevyniojus,bet turi but visad po 5 karoliukus,jei tik bus 4 ar 6 ,burbulo nerasta biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(buzuka @ 2009 11 25, 22:25)
Pirmą burbulą viniojau 3 valandas,bet po ro įsikirtau,kad tu vyniok nevyniojus,bet turi but visad po 5 karoliukus,jei tik bus 4 ar 6 ,burbulo nerasta biggrin.gif

Ane? tai gal man del to ir nepavyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2009 11 28, 22:54)
Labas smile.gif
Ane? tai gal man del to ir nepavyksta  g.gif

Čia turiu omenyj, jei darai burbula,kad is 5 ,tai visur turi but 5,jei 4 tai visur sumuojas 4 kaip be pasuksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buzuka @ 2009 11 28, 23:57)
Čia turiu omenyj, jei darai burbula,kad is 5 ,tai visur turi but 5,jei 4 tai visur sumuojas 4 kaip be pasuksi mirksiukas.gif

Nu as kazkaip meginau is biserio pasidaryti nedidelius, bet gi jie nevienodo dydzio/... gal del to nepavyjjsta... reiks is didesniu pameginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2009 11 28, 23:00)
Nu as kazkaip meginau is biserio pasidaryti nedidelius, bet gi jie nevienodo dydzio/... gal del to nepavyjjsta... reiks is didesniu pameginti smile.gif

Mokytis reik nuo stambesnių gabarytų,nes kai smulku sunku isikirst technikoj,o jei biseris smulkutis ,tai irgi per sudėtinga butu pirmam kartui 4u.gif
Atsakyti
pavyko pavyko!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif pirmasis burbulis smile.gif ne bet dar tik is 12 karoliuku, pradziai didesni norejau padaryti, tai nesigavo ....
Atsakyti
buzuka, is biserio darei burbuliuka? g.gif nieko keisto, kad neisejo, juk smulkuciai labai..
Atsakyti
QUOTE(timari @ 2009 12 02, 00:02)
buzuka, is biserio darei burbuliuka? g.gif  nieko keisto, kad neisejo, juk smulkuciai labai..

Nea nedariau iš biserio,pradžia mokslų iš biconiukų swarovkio 6mm,o dabar kai technika aiški,tai ir iš akmenukų darau blush2.gif
Atsakyti
Parodysiu,kaip atrodė mano pirmi burbulai cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(buzuka @ 2009 12 02, 20:19)
Parodysiu,kaip atrodė mano pirmi burbulai cool.gif

user posted image

wub.gif grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nikituke*: 02 gruodžio 2009 - 21:27
Vedu papuošalų vėrimo būrelį, dariau schemą, kuo aiškesnę, kad vaikai suprastų, įdėjau ją ir čia, gal pravers 4u.gif
Burbuliukas
Atsakyti