Įkraunama...
Įkraunama...

Burbulų gamyba

Čia ir verta kaip su keturiais, tik sukeista vietomis, ten kur turi būti biseriukas - verta karoliukai, o vietoje karoliukų - biseriukas. Nežinau, ar aiškiai išsireiškiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiuks @ 2011 06 09, 10:22)
Čia ir verta kaip su keturiais, tik sukeista vietomis, ten kur turi būti biseriukas - verta karoliukai, o vietoje karoliukų - biseriukas. Nežinau, ar aiškiai išsireiškiau. doh.gif

puikiai supratau - rezultatas tikrai grazus smile.gif pati taip nesugalvociau biggrin.gif

as vakar pirma syki pabandziau is 5 vert burbula smile.gif reikejo pasiskaiciuot karoliuku iseiga biggrin.gif taigis gavosi visai good - tvirtas, dailus burbuliukas - net vidun nieko nedejau smile.gif
bandysiu sian nufotkint - ryt ikelsiu jusu teismui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~lullaby~: 09 birželio 2011 - 12:00
kaip zadejau - pasirodau smile.gif

user posted image

antram burbului nebeturiu karoliuku, tai sis virs raktu pakabuku smile.gif
Atsakyti
Dailus ir tvarkingas burbulis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 06 10, 12:05)
Dailus ir tvarkingas burbulis smile.gif

aciuks.gif

paziurejau Jusu darbelius - fantastika wub.gif ir patys darbeliai ir pateikimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 06 10, 12:33)
aciuks.gif

paziurejau Jusu darbelius - fantastika  wub.gif ir patys darbeliai ir pateikimas  4u.gif

Dėkui, labai miela girdėti smile.gif
Atsakyti
~lullaby~, koks dailus burbuliukas smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif noriu suzinoti, kaip pasidaryti toki burbula? My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B@sar: 27 birželio 2011 - 17:23
Laba vakara.
Jei gerai iziuriu, tai cia tuo vadinamu ploksciu verimu, kur dviem adatom keli zingsniukai ir tada sujungta ir ratuka. Netgi ne keli, o vienas zingsniukas kai jamu 4 karoliukai, o sekanciu 1 sujungiamas su 3
...1
6....5
...3
4....2
...1
va cia taip labai paprastai pabandziau pavaizduot kaip ten kas jungias. tie vienetai virsuj ir apacioj reiskia ta pati karoliuka. taskai nieko nereiskia, cia tik tam kad neistampytu kur kuris yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeeLu: 27 birželio 2011 - 17:59
QUOTE(vikosiuks @ 2009 11 08, 19:11)
paprasciausias burbuliukas
user posted image

niekad man nepavyko to burbulo padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirduke969 @ 2012 03 19, 11:13)
niekad man nepavyko to burbulo padaryt lotuliukas.gif

man tas pats lotuliukas.gif , kiek bandžiau tik pusę normaliai padarau, kitos pusės neišeina gražiai pabaigt schmoll.gif
Atsakyti
gal kas turite schemu su vienodo dydžio karoliukais?esu dar apskritai nebandžiusi...
Atsakyti