Čia ir verta kaip su keturiais, tik sukeista vietomis, ten kur turi būti biseriukas - verta karoliukai, o vietoje karoliukų - biseriukas. Nežinau, ar aiškiai išsireiškiau.
QUOTE(laimiuks @ 2011 06 09, 10:22)
Čia ir verta kaip su keturiais, tik sukeista vietomis, ten kur turi būti biseriukas - verta karoliukai, o vietoje karoliukų - biseriukas. Nežinau, ar aiškiai išsireiškiau.
puikiai supratau - rezultatas tikrai grazus pati taip nesugalvociau
as vakar pirma syki pabandziau is 5 vert burbula reikejo pasiskaiciuot karoliuku iseiga taigis gavosi visai good - tvirtas, dailus burbuliukas - net vidun nieko nedejau
bandysiu sian nufotkint - ryt ikelsiu jusu teismui
kaip zadejau - pasirodau
antram burbului nebeturiu karoliuku, tai sis virs raktu pakabuku
antram burbului nebeturiu karoliuku, tai sis virs raktu pakabuku
Dailus ir tvarkingas burbulis
QUOTE(cindy @ 2011 06 10, 12:05)
Dailus ir tvarkingas burbulis
paziurejau Jusu darbelius - fantastika ir patys darbeliai ir pateikimas
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 06 10, 12:33)
Dėkui, labai miela girdėti
~lullaby~, koks dailus burbuliukas
Sveikos noriu suzinoti, kaip pasidaryti toki burbula? My Webpage
Laba vakara.
Jei gerai iziuriu, tai cia tuo vadinamu ploksciu verimu, kur dviem adatom keli zingsniukai ir tada sujungta ir ratuka. Netgi ne keli, o vienas zingsniukas kai jamu 4 karoliukai, o sekanciu 1 sujungiamas su 3
...1
6....5
...3
4....2
...1
va cia taip labai paprastai pabandziau pavaizduot kaip ten kas jungias. tie vienetai virsuj ir apacioj reiskia ta pati karoliuka. taskai nieko nereiskia, cia tik tam kad neistampytu kur kuris yra
Jei gerai iziuriu, tai cia tuo vadinamu ploksciu verimu, kur dviem adatom keli zingsniukai ir tada sujungta ir ratuka. Netgi ne keli, o vienas zingsniukas kai jamu 4 karoliukai, o sekanciu 1 sujungiamas su 3
...1
6....5
...3
4....2
...1
va cia taip labai paprastai pabandziau pavaizduot kaip ten kas jungias. tie vienetai virsuj ir apacioj reiskia ta pati karoliuka. taskai nieko nereiskia, cia tik tam kad neistampytu kur kuris yra
QUOTE(vikosiuks @ 2009 11 08, 19:11)
niekad man nepavyko to burbulo padaryt
QUOTE(Sirduke969 @ 2012 03 19, 11:13)
niekad man nepavyko to burbulo padaryt
man tas pats , kiek bandžiau tik pusę normaliai padarau, kitos pusės neišeina gražiai pabaigt