Įkraunama...
Įkraunama...

Burbulų gamyba

user posted image]
vat ir mano burbulai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dirbtinaa @ 2011 04 09, 20:24)

man cia visai metalines detales netinka - gal dydis ar forma netinkama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasumi @ 2011 04 09, 20:37)
man cia visai metalines detales netinka - gal dydis ar forma netinkama  ax.gif

tos kepureles? is tikro jos biskuti dideles ax.gif bet seip man jos graziai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirbtinaa: 09 balandžio 2011 - 19:43
QUOTE(Jasumi @ 2011 04 09, 20:37)
man cia visai metalines detales netinka - gal dydis ar forma netinkama  ax.gif

drinks_cheers.gif man jos per didelės ir kažkaip nilabai blush2.gif
o šiaip gražu,kokios čia dydžio tie burbuliukai,pagal kokią schemutę g.gif
Atsakyti
http://www.auntiesbe...ave_p_4152.html
pagal sia pamoka dariau ax.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar jums burbuliukai po kazkiek laiko nesiojant ne is sileidzia? As buvau padariusi prie raktu pakabuka-burbuliuka. Tai po kokiu 4-6 menesiu mazdaug man jis is sileido. Nezinau kodel?
Atsakyti
QUOTE(raskila @ 2011 05 23, 16:47)
Norejau paklausti, ar jums burbuliukai po kazkiek laiko nesiojant ne is sileidzia? As buvau padariusi prie raktu pakabuka-burbuliuka. Tai po kokiu 4-6 menesiu mazdaug man jis is sileido. Nezinau kodel?

nezinau, tiek laiko dar nei vieno neturejau, bet speju kad gal mazgelis kuriuo uzrista atsilaisvno/atsiriso, arba nutruko kur nors, arba gal veriant kr kokia kilpele buvo pasidarius, kuri per laika atsilaisvino ir todel issileido
Atsakyti
QUOTE(dirbtinaa @ 2011 04 09, 20:24)
user posted image]

Tik neįsižeiskit, bet matau labai daug minusų šiame darbelyje. g.gif
Tos metalinės kepurėlės čia iš tiesų visai netinka, ir ne todėl kad jos per didelės - netiks jokios, kadangi burbuliukai suverti iš briaunuotų karoliukų, paviršius nelygus ir jokio kepurėlės gražiai nepriglus. Kas, tiesą sakant ir nuotraukoje matosi: ne vienoje vietoje matosi troselis, ar valas, net gerai neįžiūriu.Ir ne tik tarp burbuliuko ir kepurėlės, bet ir pat sburbuliukas matyt gerai nesuspaustas, nes valas matosi net tarp karoliukų.O dabar dar galiu parašyti priežastį, kodėl taip yra.Kiek įžiūriu, burbuliukas vertas vien iš bicone karoliukų, todėl natūralu, kad per lenkimą atsiranda tarpeliai ir matosi troselis, ar valas. Niekada taip nedarau, visada į tarpus veriu ar biseriuką, ar šiaip kokius maždaug 2mm dydžio karoliukus, pagal reikalą ir niekada jokių tarpelių nelieka.
Gal ten kokia schemutė nelabai tikusi? unsure.gif
Papildyta:
Įdėsiu savo burbuliukus, kad matytųsi skirtumas pačio burbuliuko

user posted image
user posted image
Atsakyti
LeeLu aciu uz atsakyma, nu pabandysiu dar pasidaryti tu burbuliuku prie raktu ir nesioti, gal kur kas ir atsilaisvino net nezinau......Aciu uz nuomone ir patarimus.
Atsakyti
ant to mazgiuko uzlasinkit lasiuka kliju. tinka ir tie super glue maziukai tubeles. niekas neyra tada. tik atsargiai kad nepakliutu ant karoliuku, nes nubaltuoja
Atsakyti
Nolla dekui uz pasiulima. As visad nagu laku permatomu patepu.Turetu gal taip pat laikyti.
Atsakyti
QUOTE(laimiuks @ 2011 05 23, 19:37)
Įdėsiu savo burbuliukus, kad matytųsi skirtumas pačio burbuliuko
user posted image

labai dailiai atrodo su vienu biseriuku thumbup.gif
as dedavau 4, reiks pabandyt su vienu thumbup.gif
Atsakyti