Įkraunama...
Įkraunama...

Burbulų gamyba

Jetau, nu kažkas nerealaus su tais burbuliukais. Kaip gražu 4u.gif
Atsakyti
Bandžiau verti pagal schemą- nu... Kai kas pasakytų- gimdymas lengviau doh.gif . Netiesus. Nesuvokiama kol kas, kaip lygiai sudėliot taip. Tik pradedi tempt valą- susikraipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biseris:) @ 2011 03 17, 22:04)
Bandžiau verti pagal schemą- nu... Kai kas pasakytų- gimdymas lengviau doh.gif . Netiesus. Nesuvokiama kol kas, kaip lygiai sudėliot taip. Tik pradedi tempt valą- susikraipo doh.gif

biggrin.gif kai keletą kartų išardysi ir perversi tada jau bus lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biseris:) @ 2011 03 17, 23:04)

gal karoliukai nelygus?
Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 18, 10:39)
biggrin.gif  kai keletą kartų išardysi ir perversi tada jau bus lengviau  mirksiukas.gif

man is pirmo karto gavosi wink.gif
Atsakyti
merginos, ar tuos burbuliukus su DVIEM adatom daryti reikia???? man nepavyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 19, 00:23)
merginos, ar tuos burbuliukus su DVIEM adatom daryti reikia???? man nepavyksta  doh.gif

pagaliau supratau technologija darymo smile.gif pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2011 03 18, 23:23)
merginos, ar tuos burbuliukus su DVIEM adatom daryti reikia???? man nepavyksta  doh.gif

Su adatom tiesiog gal patogiau smile.gif Bet pirmus kartus veriant siūlyčiau verti rankytėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 03 19, 01:44)
Su adatom tiesiog gal patogiau smile.gif Bet pirmus kartus veriant siūlyčiau verti rankytėm smile.gif

aciu smile.gif rankomis pavyko smile.gif
Atsakyti
Štai mano pirmasis burbuliukas smile.gif vargais negalais išmokau smile.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šagrenė: 19 kovo 2011 - 12:00
Iš 4 nėra dar taip sudėtinga smile.gif Pagal pamokėlę auskarankėse man iš pirmo karto pavyko. Vat iš 5, tai yra ką paveikti iš pradžių smile.gif
Atsakyti
biseris:) - pabandyk pagal kita schema suverti burbuliuka. Ausarankiu klube yra nebloga pamokele verti burbuliukui. O pagal kokia pamokele bandei verti burbuliuka?
Atsakyti