QUOTE(gitule @ 2009 10 30, 16:32)
Stiklo sukes, puosta grietinele
Man labai patinka Tavo lėlė
Jos proporcijos labai geros - sijono ilgis ir plotis gerai atrodo, rankos savo vietoj.
Žodžiu, kopijuoju
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 30, 19:00)
Štai paskutinis iš įdomesnių šią savaitę
.....paliko papuošimą mano nuožiūrai ......nu va ....padariau
....
bobune, Tu nuostabi
Laukiau kol pasakysi - tą medį Lenkijoj pirkau . o va matai, pati pasidarei ir sukūrei ne tortą, o meno kūrinį.
QUOTE(pumpica @ 2009 10 31, 01:54)
Mano siandien darbas...Tortas vadinasi "Kol masineles miega, vyksta boruzeliu lenktynes"
Man tai labai simpatiškas ir net ne per margas. Čia gi vaikiškas nuostabus tortas. Daug detalių, jos žaismingos. Vaikams nebūna nieko per marga. Na beveik nebūna.
Dariau ir aš žolę su beze, ir man labai kimšosi. Tada dariau iš plaktos grietinėlės. Dariau irgi tokią "aukštą" žolę, man ji labai gražiai žiūrėjosi... bet... buvo labai riebu ją valgyti.
Prisiminiau čia kažkurios rodytą tortuką su daug daug kaspinų. Visada galvoju apie santykį tarp "valgoma" ir "gražu". Tai kartais "gražu" nurungia "valgoma". O man atrodo, tortas turi laimėti santykyje "valgoma".
QUOTE(RiMami @ 2009 10 31, 04:14)
Aš turiu baltų prisipaudus drugelių, bet ant baltų gal taip numargint neišeitų
Kažkada ir aš buvau prisispaudus baltų drugelių, t.y. natūralios spalvos. Ir jie man prastai dažėsi kitomis spalvomis. Visgi geriausias variantas yra toks: žinoti, kokios pagrindinės spalvos bus drugelis, tuomet nusidažyti reikiamą masės gabaliuką, atsispausti ir dažyti artima pagrindinei spalvai spalva.
Tikiuos vakare pristatyti ir aš savo du tortus.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...