Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 12, 23:13)
Aisinga ir pirmasyk dariau,tai nelabai zinojau koks jis ten turi buti ax.gif ,visko dejau kiek parasyta g.gif

as tai aisinga darau viska dedama is akies smile.gif
paplaku baltyma, su citrinos rugstele, ir tada dedu pudra vis maisydama ir vis paziuriu ar pakeltas dziubukasstovi r subliuksta, jei stovi vadinasu pudros gana ir alima dziubuoti smile.gif
tiesa pasakius Cipciuko recepto nesu skaiciusi ax.gif

Bet nieko,kita karta pavyks, beto visas tas aisingas nublanksta pries tortuko spalva bigsmile.gif
Atsakyti
Eglejk,aciuks,bandysiu kita syki pagal tave daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 12, 23:52)
Eglejk,aciuks,bandysiu kita syki pagal tave daryt 4u.gif

pamirsau pasakyti, kad as viska darau su sakute, ne su mikseriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2009 11 12, 22:20)
wow, jei ir man taip iš pirmo karto pavyktų taip, tai  thumbup.gif

Nera toks vykes mano bandymas,pastilaza ant torto uzkelt padejo vyras lotuliukas.gif ,nelabai isejo lygiai,glosciau glosciau kol vienam kraste jau pradejo sviestis torto sudetis lotuliukas.gif man dabar idomu koks jo skonis g.gif
Papildyta:
QUOTE(eglejk @ 2009 11 12, 22:55)
pamirsau pasakyti, kad as viska darau su sakute, ne su mikseriu smile.gif

Ar ilgai sakute reikia plakt?O mikseriu negalima?
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 12, 23:59)
Nera toks vykes mano bandymas,pastilaza ant torto uzkelt padejo vyras lotuliukas.gif ,nelabai isejo lygiai,glosciau glosciau kol vienam kraste jau pradejo sviestis torto sudetis lotuliukas.gif man dabar idomu koks jo skonis g.gif
Papildyta:

Ar ilgai sakute reikia plakt?O mikseriu negalima?

as nebandziau mikseriu, o plaku tai ne tai kad plaku, bet maisau. kelias minutes. idedu pudros issuku, jei dar truksta dadedu. o baltyma tai vos paplaku, truputi, tikrai ne iki putu biggrin.gif
as ji greitai pasidarau, per keles minutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 11 12, 23:15)
as nebandziau mikseriu, o plaku tai ne tai kad plaku, bet maisau. kelias minutes. idedu pudros issuku, jei dar truksta dadedu. o baltyma tai vos paplaku, truputi, tikrai ne iki putu biggrin.gif
as ji greitai pasidarau, per keles minutes smile.gif

aš bandžiau mikseriu pagal Tave, puikiai viskas gaunasi, tiesą sakant, tik pagal Tave ir darau ir šįvakar plakiau, viskas ok 4u.gif plakit merginos mikseriu drąsiai iki tol kol dzibukų konsstenciją gausit, pudrą aš irgi iš akies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 11 12, 19:00)
gal galima foto bigsmile.gif  bigsmile.gif

ligiai tokie patys kaip idėjo foto ligita 33 smile.gif o ką nulipdžiau ir kokios spalvos gavosi įkelsiu foto rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
O kiek daugmaz,mergaites,aisingui rugsteles reikia?Na,kokiam vienam baltymui g.gif
Atsakyti
Jone labai grazu, man spalva thumbup.gif
Perverciau tema, sirdis atsigavo matant tiek groziu, as paskendus moksluos doh.gif
Gerai, kad tema baigiasi tai trumpai tersiu eteri blush2.gif Ba atnesu savo miniuka 400g
Maskarpones srio tortas, puostas grietinele, cukrine geliu mase pagal cipciuka.
Jau buvau nusiteikusi i pagyras nesti, ale ziuriu nera, gal ir gerai, nes Daivija ten tokiu groziu buvo pridejus, o paskui save dar n nutempe doh.gif
user posted image
Atsakyti
24 tema

Mergaites, kokios Jus visos saunuoles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jusu pirmi tortai labai grazus ir tvarkingi.

Skristyn, labai grazi torto spalva.

o as vel su figurelem. Dabar figureles is pastilazo. Nepamenu, kas klause, ar galima ir is pastilazo, taip galima ir is pastilazo

user posted image
Papildyta:
QUOTE(eglejk @ 2009 11 12, 22:08)

atleiskit, bet as cia su tokiu pasiulymu smile.gif
kadangi tema eina i pabaiga, tai atidarant nauja tema, galbut butu tikslinga po temos pavadinimu, kur parasyta "23tema" dar parasyti "mokom, mokemes ir rodomes" ar kazkaip panasiai, kad butu aisku, kad dedamos cia papuostu tortuku foto. As pamenu kai pirma karta dejau cia torta tai mano akiai buvo pagyru puodas tinkamiausias pagal temos pavadinima smile.gif

neuzpykit, cia tik pasiulymas  4u.gif

Matai, tema atidariua, bet neuzmaciau tavo posto doh.gif . Na jau kita karta tada mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 13 lapkričio 2009 - 07:50
labas rytas 4u.gif
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 12, 21:38)

kazkaip ziurint net nesitiki, kad cia gali buti pirmas zmogaus tortas mirksiukas.gif igimtas uzsleptas gabumas wub.gif pats laikas islyst i dienos sviesa mirksiukas.gif labai labai grazus torciukas.

o jus man pasakykit, kuri papuosimu mase skaniausia valgyt? per vienas Krikstynas buvo toks grazus tortas, nu bet jau kokia neskani ta dengimo mase schmoll.gif maciau pas keleta sveciu ji liko leksteje guleti ... dar nebuvau pradejus cia skaitinet, tai nezinau, is ko ji ten buvo pagaminta g.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 13, 08:43)
o jus man pasakykit, kuri papuosimu mase skaniausia valgyt? per vienas Krikstynas buvo toks grazus tortas, nu bet jau kokia neskani ta dengimo mase  schmoll.gif maciau pas keleta sveciu ji liko leksteje guleti ... dar nebuvau pradejus cia skaitinet, tai nezinau, is ko ji ten buvo pagaminta  g.gif

O cia Musu mergaiciu gamintas tortas buvo? Matai, skoniai skiriasi ir nieko nuostabaus, kad mase liko leksteje, yra zmoniu, kurie masiu visiskai nevalgo. Taip pat, kaip ir as. Man visi kremai neskanus, as visada nuimu krema nuo torto, nesvarbu ar tai sviestinis, ar tai grietinele, ar tai beze, ar dar koks nors, net sokolada nuimu. Valgau tik torta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 13 lapkričio 2009 - 09:08