Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(mmergyte @ 2009 11 12, 19:00)
gal galima foto bigsmile.gif  bigsmile.gif

pirkau ir as MAximoj tokiu dazu. tuoj ikelsiu foto, kaip atrodo mirksiukas.gif ir dar kaip atrodo jais nudazyts marcipanines mases mano pirmoji gyvenime gaminta rozyte blush2.gif labai trapi... jau sav stovi , tai nuo čiupinejimo jau lapiukai apluzinejo verysad.gif

user posted image

user posted image
baisiai ilgai krovesi is fotiko ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita33: 12 lapkričio 2009 - 18:55
QUOTE(Mileta @ 2009 11 12, 15:09)
Aš ne Vilniaus iš kito miesto , vakar nulėkiau į maximą ir užsipirkau dažų, papuošimų, grietinėlės standiklių, gliukozės it t.t visą tai būna skyrelyje kur žėlė, papuošimai tortams  mirksiukas.gif

O įrankius kur perkat? antgalius ir tuos maišelius kremui formuoti, formeles ir pan.

O su kuo išpiešiat veidukus toms dieviškoms figūrėlėms? 4u.gif
Atsakyti
Medutis, gelytes ir lapukai is pastilazo smile.gif Pirma karta dariau tinkleli ir sonus aplink, klaidu milijonas doh.gif

user posted image
Atsakyti
Asseni, tikrai labai grazus gyvuniukai wub.gif
Atsakyti
ligita33, ar tie dazai skysti?

Atsakyti
Gitule,super tinklelis 4u.gif As tai nesuprantu kaip ji reikia daryt g.gif
Atsakyti
o va tokius pirkau Siauliuose firminej "Rutos" parduotuvej (toj, kur iejimas i teritorija, kitoj nebuvo ir net nezinojo, kad anoj yra lotuliukas.gif )... bet ju dar neisbandziau ir gavau tik dvi spalvas: raudona ir geltona
user posted image
uztat kaina tik kazkur 2,40 atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(neaiski @ 2009 11 12, 20:01)
ligita33, ar tie dazai skysti?

skystam pavidale, bet tirstoki
Atsakyti
Asseni, o as nematau gyvuniuku verysad.gif
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 12, 18:03)
Gitule,super tinklelis 4u.gif As tai nesuprantu kaip ji reikia daryt g.gif

Juoda sokolada istirpinau, tada ipyliau siek tiek pieno ir sauksteli gliukozes skystos. Pravesusia glazura uzpyliau ant torto, tada istirpinau balta sokolada, ipyliau ji i tutele, ir pasidarius maza skylute piesiau ratus ant torto. Kai nupiesiau ratus, su dantu krapstuku braukiau nuo centro krastu link 4u.gif Tikiuosi suprantamai parasiau unsure.gif
Atsakyti
Gitule,cia man nerealu,bet labai dailu.Na ir idesiu savo meduti,dengta pastilazu,kringeliuota aisingu,rozes cukrine mase,lapeliai plikyta tesla,na pirmas dengimas user posted image Ryt po darbo leksim i svecius,tai vesiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 12, 19:35)
pirkau ir as MAximoj tokiu dazu. tuoj ikelsiu foto, kaip atrodo  mirksiukas.gif ir dar kaip atrodo jais nudazyts marcipanines mases mano pirmoji gyvenime gaminta rozyte  blush2.gif labai trapi... jau sav stovi , tai nuo čiupinejimo jau lapiukai apluzinejo  verysad.gif

grazi tavo roze, ir dar pirma bigsmile.gif
pamatytum mano pirmas rozes, tai is juoko nugriutum lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gitule @ 2009 11 12, 19:55)
Medutis, gelytes ir lapukai is pastilazo  smile.gif  Pirma karta dariau tinkleli ir sonus aplink, klaidu milijonas  doh.gif

labai dailus tinklelis wub.gif
as tai kaupiuosi tiek tinkleliui tiek sokoladiniams sonams ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 12, 21:38)
Gitule,cia man nerealu,bet labai dailu.Na ir idesiu savo meduti,dengta pastilazu,kringeliuota aisingu,rozes cukrine mase,lapeliai plikyta tesla,na pirmas dengimas Ryt po darbo leksim i svecius,tai vesiuosi ax.gif

labai grazi spalva tortuko thumbup.gif
tik ziuriu aisingas toks skystokas, ar as klystu?
Papildyta:
atleiskit, bet as cia su tokiu pasiulymu smile.gif
kadangi tema eina i pabaiga, tai atidarant nauja tema, galbut butu tikslinga po temos pavadinimu, kur parasyta "23tema" dar parasyti "mokom, mokemes ir rodomes" ar kazkaip panasiai, kad butu aisku, kad dedamos cia papuostu tortuku foto. As pamenu kai pirma karta dejau cia torta tai mano akiai buvo pagyru puodas tinkamiausias pagal temos pavadinima smile.gif

neuzpykit, cia tik pasiulymas 4u.gif
Atsakyti
Aisinga ir pirmasyk dariau,tai nelabai zinojau koks jis ten turi buti ax.gif ,visko dejau kiek parasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 12, 20:38)
Gitule,cia man nerealu,bet labai dailu.Na ir idesiu savo meduti,dengta pastilazu,kringeliuota aisingu,rozes cukrine mase,lapeliai plikyta tesla,na pirmas dengimas user posted image Ryt po darbo leksim i svecius,tai vesiuosi ax.gif

wow, jei ir man taip iš pirmo karto pavyktų taip, tai thumbup.gif
Atsakyti