Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Vel as su ta marshmallow mase patrukdysiu smile.gif Is kiek g saldainiu mazdaug man jos pasidaryti, jeigu uzdengt rafaelo daryta is dvieju normu reikia ir dar kaklaraisciui kad liktu? Nes neisivaizduoju kiek pirkti tu sald.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariele23: 12 lapkričio 2009 - 16:18
nzn ar patarsiu. bet pvz man uztektu is 200g saldainiu tokiam tortui apdengti smile.gif bet nzn kaip patart smile.gif man uztektu tikrai is tiek smile.gif
arteja savaitgalis taip laukiu grozybiu smile.gif vakare ir as gal viena idesiu, bet dar nzn kaip gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ariele23 @ 2009 11 12, 16:16)
Vel as su ta marshmallow mase patrukdysiu smile.gif Is kiek g saldainiu mazdaug man jos pasidaryti, jeigu uzdengt rafaelo  daryta is dvieju normu reikia ir dar kaklaraisciui kad liktu? Nes neisivaizduoju kiek pirkti tu sald.

Ziurint kokio dydzio tortas. Virsuje esancioje temoje yra pazingsniui parodyta paprasta saldainiu mase. Ten, man rodos, net parasyta kokio skersmens torta galima apdengti tokiu kiekiu
Atsakyti
Mergaites,ruosiuosi pastilazu pirma syki dengti torta,viska padariau pagal Cipciuka ir palikau porai valandu,dabar ciupinu as ji,bet jis man dar toks lipnus ar dadet dar pudros,ar pasibarstyt krakmolo ir kociot? help.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 12, 16:55)
Mergaites,ruosiuosi pastilazu pirma syki dengti torta,viska padariau pagal Cipciuka ir palikau porai valandu,dabar ciupinu as ji,bet jis man dar toks lipnus ar dadet dar pudros,ar pasibarstyt krakmolo ir kociot? help.gif

abi labi tokios ax.gif aš dasidėsiu vos vos cukraus pudrikės, o tada jau kočiosiu ant krakmolo thumbup.gif
Atsakyti
Atejau be tortuko, bet su marcipaniniu gyvuneliu komanda. Koks bus tortukas nezinau, bet tai visiskai nesvarbu.

user posted image
Atsakyti
Asseni, labai šauni komanda, o pandai akytes dar užbaik blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Olesta,aciu tau 4u.gif
Asseni,kopinu gyvunelius gal ir man tokie iseis ax.gif labai saunus,o is pastilazo sunkiau juos daryt,kad darai is marcipano ar jokio skirtumo blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 12, 17:14)
Asseni, labai šauni komanda, o pandai akytes dar užbaik  blush2.gif  4u.gif

jos uzbaigtos, ten skylutes yra, gal nuotraukoje nelabai matosi, o jeigu kalbi apie baltus taskiukus, tai su jais panda panasi i rupuze lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 12, 16:54)
Rimtai  blink.gif Maximoje blink.gif dazai blink.gif . Na ir as netikiu. Gal cia tie geliniai flomasteriai?

eiwile, saunuole.

Na vakar pirkau 4 spalvų tūtelės dėžutė su katinu tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2009 11 12, 17:54)

gal galima foto bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2009 11 12, 16:47)
Laba diena,  4u.gif
kadangi pagyru puodo neradau tai idedu cia savo tortuka "parseliai pievoje"  :

Gražiai gavos paršeliai wub.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 11 12, 19:13)
Atejau be tortuko, bet su marcipaniniu gyvuneliu komanda. Koks bus tortukas nezinau, bet tai visiskai nesvarbu.

Na jau tas drambliukas ir geltonas meškiukas wub.gif o Zuikis toks tikroviškas wub.gif
ir kaip Tau taip gražiai gaunasi doh.gif net pavydu hihihi.gif

QUOTE(Mileta @ 2009 11 12, 19:54)

QUOTE(mmergyte @ 2009 11 12, 20:00)
gal galima foto bigsmile.gif  bigsmile.gif

9,99 LTL atrodo visas komplektas.
Atsakyti