Vel as su ta marshmallow mase patrukdysiu Is kiek g saldainiu mazdaug man jos pasidaryti, jeigu uzdengt rafaelo daryta is dvieju normu reikia ir dar kaklaraisciui kad liktu? Nes neisivaizduoju kiek pirkti tu sald.
nzn ar patarsiu. bet pvz man uztektu is 200g saldainiu tokiam tortui apdengti bet nzn kaip patart man uztektu tikrai is tiek
arteja savaitgalis taip laukiu grozybiu vakare ir as gal viena idesiu, bet dar nzn kaip gausis
arteja savaitgalis taip laukiu grozybiu vakare ir as gal viena idesiu, bet dar nzn kaip gausis
QUOTE(ariele23 @ 2009 11 12, 16:16)
Vel as su ta marshmallow mase patrukdysiu Is kiek g saldainiu mazdaug man jos pasidaryti, jeigu uzdengt rafaelo daryta is dvieju normu reikia ir dar kaklaraisciui kad liktu? Nes neisivaizduoju kiek pirkti tu sald.
Ziurint kokio dydzio tortas. Virsuje esancioje temoje yra pazingsniui parodyta paprasta saldainiu mase. Ten, man rodos, net parasyta kokio skersmens torta galima apdengti tokiu kiekiu
Mergaites,ruosiuosi pastilazu pirma syki dengti torta,viska padariau pagal Cipciuka ir palikau porai valandu,dabar ciupinu as ji,bet jis man dar toks lipnus ar dadet dar pudros,ar pasibarstyt krakmolo ir kociot?
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 12, 16:55)
Mergaites,ruosiuosi pastilazu pirma syki dengti torta,viska padariau pagal Cipciuka ir palikau porai valandu,dabar ciupinu as ji,bet jis man dar toks lipnus ar dadet dar pudros,ar pasibarstyt krakmolo ir kociot?
abi labi tokios aš dasidėsiu vos vos cukraus pudrikės, o tada jau kočiosiu ant krakmolo
Asseni, labai šauni komanda, o pandai akytes dar užbaik
Olesta,aciu tau
Asseni,kopinu gyvunelius gal ir man tokie iseis labai saunus,o is pastilazo sunkiau juos daryt,kad darai is marcipano ar jokio skirtumo ?
Asseni,kopinu gyvunelius gal ir man tokie iseis labai saunus,o is pastilazo sunkiau juos daryt,kad darai is marcipano ar jokio skirtumo ?
QUOTE(Olesta @ 2009 11 12, 17:14)
Asseni, labai šauni komanda, o pandai akytes dar užbaik
jos uzbaigtos, ten skylutes yra, gal nuotraukoje nelabai matosi, o jeigu kalbi apie baltus taskiukus, tai su jais panda panasi i rupuze
QUOTE(Asseni @ 2009 11 12, 16:54)
Rimtai Maximoje dazai . Na ir as netikiu. Gal cia tie geliniai flomasteriai?
eiwile, saunuole.
eiwile, saunuole.
Na vakar pirkau 4 spalvų tūtelės dėžutė su katinu tokia
QUOTE(Mileta @ 2009 11 12, 17:54)
Na vakar pirkau 4 spalvų tūtelės dėžutė su katinu tokia
gal galima foto
QUOTE(eiwile @ 2009 11 12, 16:47)
Laba diena,
kadangi pagyru puodo neradau tai idedu cia savo tortuka "parseliai pievoje" :
kadangi pagyru puodo neradau tai idedu cia savo tortuka "parseliai pievoje" :
Gražiai gavos paršeliai
QUOTE(Asseni @ 2009 11 12, 19:13)
Atejau be tortuko, bet su marcipaniniu gyvuneliu komanda. Koks bus tortukas nezinau, bet tai visiskai nesvarbu.
Na jau tas drambliukas ir geltonas meškiukas o Zuikis toks tikroviškas
ir kaip Tau taip gražiai gaunasi net pavydu
QUOTE(Mileta @ 2009 11 12, 19:54)
QUOTE(mmergyte @ 2009 11 12, 20:00)
9,99 LTL atrodo visas komplektas.