QUOTE(ligita33 @ 2009 11 11, 15:35)
labai aciu

ta tema jau skersai isilgai perskaityta

bet zinai kaip naujokei buna: neatsirenku, kaip geriau pradedanciai daryt ir nuo ko pradet. kuriuo budu daryt lengviausia, kad kuo maziau sugadinciau ir rezultatas butu...
galvoju kept meduti, nes kaip suprantu butent jo paplocius galima ilgiausiai laikyt... vadinas jau penktad galiu issikept ir pasidet... o paskui: kaip dievas duos

blogiausiu atveju pirksim torta is "IKI" pirmad ryte
as irgi pradejau kepti nuo Cipciuko medaus torto

drasiai kepk meduti, o masinos kokius nors islinkimus galesi isformuoti is bulvytes mases (t.y. trupinuku sumaisytu su kremu)

tada tortuka aptepk sviestiniu kremu (man geriausiai gaunasi sviestas 200g + kondensuotas pienas 200g). As patarciau dengti pastiliazu, todel, kad man jis labai elastingas (saldainiu mase bijau dar bandyti, dar nedaaugau iki jos

). Ji kociojant, reikia stala gausiai pasibarstyti krakmolu, tada jis nelips prei stalo

na prirasiau cia is savo varpines, gal kas ka kita patars