Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(RiMami @ 2009 11 10, 17:36)

Kirbe – žavūs tavo tortukai, kaip ir visada. Vestuvinis kaip iš atviruko – toks dailus, labai rūpi pasmalsaut  blush2.gif kas čia per konstrukcija stovo kur vestuvinio torto, ji pirktinė ar kažkieno auksinės rankos sugeba tokius sukonstruot mastau.gif

aciu uz yvertinima...... 4u.gif o tas stovas paprastas medinis...mano MB darbas,aisku su mano nurodymais..... blush2.gif darant torta as jy papuosiu paskui...pvz.sita vestuviny kai dariau,tai kota apvyniojau atlasine juostele,o visur kitur kur matesi dar krasciukai,tai papuosiau aisingu.....
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 11 11, 02:43)
Kaip keista, kad nerodo, neisemiau as jo, bet ikelsiu dar karta  ax.gif

Gitule, labai ačiū, kad pakartojai tortą yahoo.gif nu nerealiai man tavo žolytė atrodo mirksiukas.gif ir drugeliai super thumbup.gif švelnučiai tokie. O pradingt fotkė galėjo, dėl to, kad gal ją albumėlyje perkėlei į kitą vietą po to kai jau buvai nuorodą į SM nukopijavus rolleyes.gif

kirbe, ačiū už atsakymą 4u.gif atrodo prašmatnus stovas, nepasakysi, kad medinis bigsmile.gif Liuks atrodo thumbup.gif

eglejk, eina sau situacija doh.gif jaučiu streso kiek turėjai console.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 11 11, 10:49)
Gitule, labai ačiū, kad pakartojai tortą  yahoo.gif nu nerealiai man tavo žolytė atrodo  mirksiukas.gif ir drugeliai super  thumbup.gif švelnučiai tokie. O pradingt fotkė galėjo, dėl to, kad gal ją albumėlyje perkėlei į kitą vietą po to kai jau buvai nuorodą į SM nukopijavus  rolleyes.gif

Aciukas 4u.gif Bandyk ir tu, dar grazesne gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 11 11, 12:49)
eglejk, eina sau situacija doh.gif jaučiu streso kiek turėjai console.gif

aga, streso tokio lengvo tai apturejau, gerai , kad tortas saviem ir pasiskambino vakar pries atvaziuojant pasiimti, nes kitu atveju tai sakes butu buve doh.gif aisku seimyna vakar valge atsalusius pietus doh.gif
nu bet nieko, viskopasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
naujoke as jusu temoje... nu bet tiek priemoniu prisipirkau ir dazu firminej "Rutos" pardej radau (gaila tik 2 spalvu)... bet nezinau nuo ko pradet.. .visko noriu blush2.gif o gimtadieniai nenumaldomai arteja, o mano galva pilna ideju ir negaliu surikiuot.
QUOTE(zebra @ 2008 10 15, 16:00)
Cipsiuk,padariau aš tą beze...
user posted image

pabandziau sian beze daryt... turbut nevertejo is 1 kiausinio bandyt??? g.gif nu isspaudziau as ja ant stalo ir norint ja suvalgyt reik dabar su pirstu nusikrapstyt doh.gif tai jus man durnai pasakykit, kokiu budu ji sustingsta? prie receptu uzuominos neradau blush2.gif ar cia jau man skaityt, kad mano pirmais blynas jau prisvilo ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 11, 12:49)
g.gif nu isspaudziau as ja ant stalo ir norint ja suvalgyt reik dabar su pirstu nusikrapstyt  doh.gif tai jus man durnai pasakykit, kokiu budu ji sustingsta? prie receptu uzuominos neradau  blush2.gif ar cia jau man skaityt, kad mano pirmais blynas jau prisvilo ???  g.gif

nelabai supratau klausimo. Ka reiskia sustingsta? Nori kad butu labai kieta ar tiesiog tie dzibai nesilaike g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 11, 13:52)
nelabai supratau klausimo. Ka reiskia sustingsta? Nori kad butu labai kieta ar tiesiog tie dzibai nesilaike  g.gif

na kai isspaudziau is maisiuko, tai jie taip ir liko skysti. tik siek tiek pavirsius sukietejo ir viskas. ta prasme ...kiek as suprantu, tai jie turi buti tokie standus, kaip morengai. o pas mane reik su pirstu valgyt , t.y. nuo stalo krapstyt blush2.gif jauciu per trumpai plakiau g.gif nu labai vaikai bijo plakimo, tai su MB uzdariau kambary, tai ta 10 min cype doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 11, 12:56)
na kai isspaudziau is maisiuko, tai jie taip ir liko skysti. tik siek tiek pavirsius sukietejo ir viskas. ta prasme ...kiek as suprantu, tai jie turi buti tokie standus, kaip morengai. o pas mane reik su pirstu valgyt , t.y. nuo stalo krapstyt  blush2.gif jauciu per trumpai plakiau  g.gif nu labai vaikai bijo plakimo, tai su MB uzdariau kambary, tai ta 10 min cype  doh.gif

oj, ne
cia aisingas kietas, o beze tik virsus kiek apkieeja, o viduje bus minkstas. Morengus reikia dziovinti orkaiteje
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 11, 13:57)
oj, ne
cia aisingas kietas, o beze tik virsus kiek apkieeja, o viduje bus minkstas. Morengus reikia dziovinti orkaiteje

aaaa. as dariau pagal Cipiuko recepta, kur su sirupu ant dujines kaitinamu.
labiausiai tai noreciau pagamint tokia raudona masina (kaip tik raudonu dazu gavau), turiu marcipanu mases, bandziau is jos roze padaryt, nu gavos grazi, bet labai trapi g.gif o is ko geriau ta uzklota masinai daryt ir svarbiausia-pries kiek laiko galima pasigamint? man reikia pirmadieniui sekanciam vaikui i darzeli, tai neisivaizduoju, kada pradet ka gamint (bijau nesuspet, kad vaikas liks be torto). pas mus nera kur uzsisakyt, tai uztat emiausi sio darbo.
beje darbstuoles jus cia visos thumbup.gif o jau tortu grazumas wub.gif vienas uz kita grazesnis wub.gif
Papildyta:
o beze jei nesigavo rantukai tie, tai vistiek vadinas kazkas negerai? pas mane lygus pavirsius gavos, nors isspaudus per maiseli specialu iskarto matesi dryziukai
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 11 11, 04:43)

Kaip keista, kad nerodo, neisemiau as jo, bet ikelsiu dar karta  ax.gif

žolė kokia graži.. o jau drugiai wub.gif
Atsakyti
sveikutes.Kepiau cipsiuko medaus paplocius,zinau kad galima juos laikyt saldytuve nors ir menesi,tik nezinau kuo juos apdengt,ar suvyniot?
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 11, 13:10)
o beze jei nesigavo rantukai tie, tai vistiek vadinas kazkas negerai? pas mane lygus pavirsius gavos, nors isspaudus per maiseli specialu iskarto matesi dryziukai

tie rantukai ant gero beze turi ir likti. Kaip virsuje pacios ikeltoje nuotraukoje. Jeigu neliko, vadinasi blogas beze

QUOTE(talita @ 2009 11 11, 14:05)
sveikutes.Kepiau cipsiuko medaus paplocius,zinau kad galima juos laikyt saldytuve nors ir menesi,tik nezinau kuo juos apdengt,ar suvyniot?

paprastai sausoje stinteleje laikyti, uzdengti svariu ranksluosciu
Papildyta:
Mergaites, norejau visom padekot. Tiek daug atsiliepimu graziu wub.gif , Aciu jums 4u.gif Net nesitikejau. Kaz kas klause del skraidanciu bituciu, tai jos pakabintos ant veluciu, kurios skirtos gelems

QUOTE(ligita33 @ 2009 11 11, 13:10)
o is ko geriau ta uzklota masinai daryt ir svarbiausia-pries kiek laiko galima pasigamint? man reikia pirmadieniui sekanciam vaikui  i darzeli, tai neisivaizduoju, kada pradet ka gamint (bijau nesuspet, kad vaikas liks be torto).

Apsilankyk virsuje esancioje papuosimu temoje. Ten daug masiu yra, issirink kokia nori

QUOTE(naitas @ 2009 11 11, 13:54)
žolė kokia graži.. o jau drugiai  wub.gif

Man irgi labai grazi zole, spalva superine tik kai pagalvoju, kad tai sviestinis kremas, tai is kart purtyt pradeda.
O drugiai tai pasakiski. Nemoku daislint drugeliu nors tu ka. Kaip negrazus, taip negrazus
Papildyta:
Migle, kelk kuo greiciau savo tortus, o tai jau komentuotui nori tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 11 lapkričio 2009 - 14:12