Aciu uz atsakyma
QUOTE(Srove @ 2009 11 10, 19:22)
jautes toks saldytos mesos kvapas, rodos ir saldytuvas nera blogas
Va va, apie tai ir as norejau paklaust. Idejau torta i saldytuva, o valgant man rukytos desros kvapas jautes Tai kepejeliu ir norejau paklaust, ar atkirus saldytuvus tortam turit, ar seimyna tortu kepimo dienom pasninkauja
QUOTE(Astulenka @ 2009 11 10, 20:39)
Va va, apie tai ir as norejau paklaust. Idejau torta i saldytuva, o valgant man rukytos desros kvapas jautes Tai kepejeliu ir norejau paklaust, ar atkirus saldytuvus tortam turit, ar seimyna tortu kepimo dienom pasninkauja
as tai apdangstau, kad kvapo nepatektu ir rukytus gaminius is saldytuvo issimu, ta diena
QUOTE(kutvela @ 2009 11 10, 20:41)
as tai apdangstau, kad kvapo nepatektu ir rukytus gaminius is saldytuvo issimu, ta diena
Tai kad šiais laikas reta dešra kvepia sintetikos gi daug. O jei turit geros naminės, tai įdėkit į plastmasinį indelį ir kvapo nebus šaldytuve.
QUOTE(kutvela @ 2009 11 10, 20:41)
tortų dieną, šaldytuvas išvalomas, sulaistomas vanilės, ar migdolų, ar citrinų kvapais kad tik gink dieve nepagautų šaldytuvo dešrų kvapo, o dabar šaltuoju sezonu mūsų maistas keliauja į balkoną
eglejk kokia gražuolė boružytė
QUOTE(neli @ 2009 11 10, 21:19)
Tai kad šiais laikas reta dešra kvepia sintetikos gi daug. O jei turit geros naminės, tai įdėkit į plastmasinį indelį ir kvapo nebus šaldytuve.
čia ta prasme samanės ? nes jei taip tai pas mane kaiptik tokio gėrio yra ir niekaip nesugalvoju kaip ją panaudot
Eglejk, kokia prasmatni boruze
Kaip keista, kad nerodo, neisemiau as jo, bet ikelsiu dar karta
QUOTE(RiMami @ 2009 11 10, 15:36)
Gitule, kur pradanginai savo tortą su žolyte nenusikopinau iš kart o dabar nebėr Mačiau, kad buvo įspūdingai vešli žolytė ir labai švelnių spalvų drugeliai Žolytės profe, grąžink tortą į vietą Ir tortukas su aguonom irgi labai gražus, lygutėlis...
Kaip keista, kad nerodo, neisemiau as jo, bet ikelsiu dar karta
QUOTE(neli @ 2009 11 10, 20:19)
QUOTE(rembiene @ 2009 11 11, 00:19)
čia ta prasme samanės ? nes jei taip tai pas mane kaiptik tokio gėrio yra ir niekaip nesugalvoju kaip ją panaudot
cia desra namine pataria ideti i plastmasini indeli
QUOTE(rembiene @ 2009 11 11, 01:19)
manau čia apie naminę dešrą, nes iš samanės uždarame plastikiniame indelyje naudos maža tarp kita ko, samane galite sušlakstyti naminę kiaulieną prieš kepant pamuštą mėsytę - kepant samanė išgaruos, o mėsa įgauna šilkinį minkštumą, tik nepadauginkit
Labai uzstrigo sis tortas,issisaugosiu,bet bijau,kad tu bituciu neiseis man nulipdyt,bet vaikam,tai butu dziaugsmo
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 11 10, 21:19)
tortų dieną, šaldytuvas išvalomas, sulaistomas vanilės, ar migdolų, ar citrinų kvapais kad tik gink dieve nepagautų šaldytuvo dešrų kvapo, o dabar šaltuoju sezonu mūsų maistas keliauja į balkoną
O as kai pro reta darau tortus,tai pati torta isvelku i balkona apvoziu dideliu bliudu,kad zylutes nepaspalvintu
Papildyta:
Eglejk,labai simpatiska boruze ,as ir vis noriu pabandyt padaryt,bet bijau,kad nesigaus
aciu mergaites uz boruzeles ivertinimus, cia su ja gavosi panasiai kaip Cipciukui su tais zaliais tortukais kur sujungti tiltu Dienas ir as sumaisiau, maniau, kad siandienai reikia, o reikejo vakar dienai gerai, kad tortas jau buvo paruostas dziubavimui, tai per 1.5val. apsisukau
*Jone* drasiai bandyk daryti, kaip tik bus proga tam, nieko sudetingo virsutineje temoje labai aiskiai Olestos paaiskinimai yra kaip ja daryti
Vyras juokiasi, sako jau tu atkalus boruziu sistema
gitule, tavo tie drugeliai fantastisko grozio, kokios spalvos
as irgi tortus dabar dedu balkone, pas mus istiklintas, tai labai super, ziema vel kisiu i saldytuva. Karta maniau, kad tortai cesnako kvapo prisigers, man vista marinavosi, bet nieko nesijaute, nei valgant nei kvapo. Viskas labai tortiska buvo, tiek skonis tiek kvapas
Atleiskit, jei as cia nelabai i tema prirasiau
*Jone* drasiai bandyk daryti, kaip tik bus proga tam, nieko sudetingo virsutineje temoje labai aiskiai Olestos paaiskinimai yra kaip ja daryti
Vyras juokiasi, sako jau tu atkalus boruziu sistema
gitule, tavo tie drugeliai fantastisko grozio, kokios spalvos
as irgi tortus dabar dedu balkone, pas mus istiklintas, tai labai super, ziema vel kisiu i saldytuva. Karta maniau, kad tortai cesnako kvapo prisigers, man vista marinavosi, bet nieko nesijaute, nei valgant nei kvapo. Viskas labai tortiska buvo, tiek skonis tiek kvapas
Atleiskit, jei as cia nelabai i tema prirasiau