Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Gal galetu kas atsakyti, zodziu reikia padaryt rafaelo, ar bus gerai jei virsu aptepsiu tuo paciu kremu ir dengsiu marshmallow saldainiu mase? Ar reikia ji pries tai aptepti kokiu kitu kremu? Ir dar klausimelis : kiek galima ta mase laikyti saldytuve, pvz. pries kiek laiko ja galima anksciausiai pasidaryti, ir ar i ja dedasi sviestas, nes recepte neraso, o as kazkur skaiciau, kad ir sviestas dar dedasi? Is anksto aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ariele23 @ 2009 11 10, 13:24)
Gal galetu kas atsakyti, zodziu reikia padaryt rafaelo, ar bus gerai jei virsu aptepsiu tuo paciu kremu ir dengsiu marshmallow saldainiu mase? Ar reikia ji pries tai aptepti kokiu kitu kremu? Ir dar klausimelis : kiek galima ta mase laikyti saldytuve, pvz. pries kiek laiko ja galima anksciausiai pasidaryti, ir ar i ja dedasi sviestas, nes recepte neraso, o as kazkur skaiciau, kad ir sviestas dar dedasi? Is anksto aciukas 4u.gif

dengiant saldainių mase, reikia aptepti sviestiniu kremu bet kokį tortą 4u.gif ir nelaikyk jos šaldytuve, ji sustings tau į kaulą 4u.gif aišku į mokrobangę įkišusi atgaivinsi, bet vėl praskys jei nenutaikysi, vėl dėsi cukraus pudrą, susuk į maišelį ir kambario temperatūroj stovėti gali ilgai, juk cukrauis pudra ir saldainiai, nieko ten mandro neįdėta, sviesto gali čiut čiut dėti, gali nedėti, suvalgysi visaip 4u.gif
Atsakyti
Asseni, avilys- pasaka wub.gif O kaip jis dengtas? Ruda ir balta mase dejai atskirai ar cia kazkaip ja vientisa tokia padarei? Nu nemoku paaiskint, bet tikiuosi supratai ko klausiu unsure.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif
QUOTE(gitule @ 2009 11 10, 15:02)
  O kaip jis dengtas? Ruda ir balta mase dejai atskirai ar cia kazkaip ja vientisa tokia padarei? Nu nemoku paaiskint, bet tikiuosi supratai ko klausiu  unsure.gif

Dariau dvi mases atskirai. Po to dariau is kiekvienos mases ilga plona virvute, apie 1 m. Dvi virvutes, ruda ir balta susukau kaip astuoniuke, kelis kartus persukau, sulenkiau per puse gavosi 2 spalvu keturios susuktos virvutes. Tada iskociojau jas plonai, gavau dryzuota juostele, juostos gavosi nevienodo storio, viena spalva storesne, kita plonesne. Ta gauta juosta apsukau torta. Taip dariau kelias juostas, kol nepadengiau visa torta.

Nezinau, ar aiskiai parasiau
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 10, 13:23)
tas avilys tai  thumbup.gif  vakar kaip landziojau po postus ilgai ji tirinejau o dabar jau ir aprasymas yra  thumbup.gif
man tai jis is kart primena ta sena multika bite maja ir tos palvos visos tokios  thumbup.gif  wub.gif tikrai gaila kad nera progu tai jau butu ka nukopinti  blush2.gif
Zinot as turiu klausima noriu daryti torta viengungio svajone (papukai tie  blush2.gif ) kaip isgauti kunos spalva kad nebutu negro arba lavono  lotuliukas.gif ir balti nelabai ziurisi  doh.gif

siaip as tai ta kuno spalva, bent panasia, kai dariau isgavau is saldainiu mases, paprasciausi saldainiai ruzavoki ir cukraus pudra smile.gif ir man gavosi super spalva smile.gif)

O TAS AVILYS TAI AS PATYLIU< MAN JIS NUOSTABUS
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 11 10, 14:29)
dengiant saldainių mase, reikia aptepti sviestiniu kremu bet kokį tortą  4u.gif ir nelaikyk jos šaldytuve, ji sustings tau į kaulą  4u.gif aišku į mokrobangę įkišusi atgaivinsi, bet vėl praskys jei nenutaikysi, vėl dėsi cukraus pudrą, susuk į maišelį ir kambario temperatūroj stovėti gali ilgai, juk cukrauis pudra ir saldainiai, nieko ten mandro neįdėta, sviesto gali čiut čiut dėti, gali nedėti, suvalgysi visaip  4u.gif

Nu zinok as dariau ta rafaelo, ir aptepiau tuo kremu kur viduj buna, ir dejau saldainiu mase, nu nieko nenutiko. ir mase visada salde laikau, nu idedu i mikruske, pasildau ir man ji idealiai minkosi smile.gif nu net nzn gal reikejo nekomentuoti, o tai zmogu subalamutinsiu blush2.gif
Atsakyti
Asseni, avilys su bitutem pasakiskas, o ant ko tos bitutes "skraidancios" uzdetos?

.....................................

na, oa cia mano eiline boruzele smile.gif galvojau visai nedesiu, bet viduri savaites tortuku nedaug, tai biskiuka tema atgyvint dedu tongue.gif
Tiagi, medutis, puostas aisingu, gelytes pastiliazas, lapeliai plikyti, galva dengta sokoladiniu roziu mase tongue.gif
p.s. man sita roze isejo visai neblogai, biski pasigyriau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 10 lapkričio 2009 - 15:49
Eglejk, ačiū, kad įdėjai, kokia faina, o padėklas kaip papuoštas, o jau visa tokia, nu tokia, kaip zuikė mano avatare wub.gif

Cipciukai, kur pradingot su mano kavalierium g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
asseni koks tortas wub.gif net norisi dureles atidaryt ir ieit i vidu lotuliukas.gif
eglejk boruzele tokia simpatiska bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 10 lapkričio 2009 - 15:55
sveikos kepejeles.Gal kuri gali parasyti cipsiuko pastilazo gamyba,proporcijas radau,bet nerandu gaminimo budo.negaliu atsiziureti jusu tortais,man tai atrodo kazkas neimanoma.
Atsakyti
Avilys ohmy.gif nuostabus, o ir boružė tokia pasipuošus thumbup.gif
Atsakyti
Meian, širdingai dėkoju už tokią įdomią ir naudingą pamoką apie daugiaaukščių formavimą user posted image

Daividija, šaunu fejerverkus user posted image kad perlipai per save ir atnešei čia savo tortukus. Nuostabūs visi alei vieno... figūrėlės ir žmogeliukas su savu charakteriu. O tas su ramunėm tai man pats mieliausias iš visų wub.gif ir staliukas su žuvim ir alučio puta gerai atrodo thumb_yello.gif

Asseni, tavo paskutinieji tortai tai iš koto verčiantys – net nebesugebu suprast, ar avilys dviaukštis tortas ar kupstas lotuliukas.gif lapukai laaaabai dailūs ir bitutės bais įdomiai skraido virš avilio bigsmile.gif O kur buvo tortas su rože – tai iš vis FANTASTIŠKO grožio rožė first.gif labai patiko idėja, ale kaip bežiūrėjau pačio torto ten taip ir nesugebėjau pamatyt laugh.gif Šaunuolė – stebini vis ir stebinini mus naujamadiškais tortais thumbup.gif

Eglejk, labai simpatiška boružėlė

Gitule, kur pradanginai savo tortą su žolyte blink.gif nenusikopinau iš kart o dabar nebėr cry.gif Mačiau, kad buvo įspūdingai vešli žolytė ir labai švelnių spalvų drugeliai wub.gif Žolytės profe, grąžink tortą į vietą lotuliukas.gif Ir tortukas su aguonom irgi labai gražus, lygutėlis...

Olesta, kempiniukas labai simpatiškas wub.gif jaučiu jiems silpnybę, tik progos nėr išbandyt savo jėgas. Kiti tortukai irgi kaip visad dailūs, tvarkingi – ir mašiniukus laaaabai gražius nulipdei.

Cipciuk, jūsų tortukas su mėlynom bangelėm, kad ir mažutis, bet toks širdžiai mielas, gražios gėlytės wub.gif

Neramuole, taviškis mėlynas tortukas su karbatkom tai čiut nenualpau kaip man gražu swoon.gif wub.gif Kaip tu jas taip prilipdyt sugebėjai, įsivaizduoju reikėjo nemažai pastangų tam unsure.gif nerealiai gražu...

Kirbe – žavūs tavo tortukai, kaip ir visada. Vestuvinis kaip iš atviruko – toks dailus, labai rūpi pasmalsaut blush2.gif kas čia per konstrukcija stovo kur vestuvinio torto, ji pirktinė ar kažkieno auksinės rankos sugeba tokius sukonstruot mastau.gif

Malagas – pribloškei savo tortų gausa, vienas per kitą gražesnis, padirbėta kaip reikalas prie jų bigsmile.gif Užeik pas mus dažniau su savo tortukais...

Ir visų kitų labai dailūs kūrinėliai – kur čia visus atskirai beišgirsi Angel1203, Jav, Saulėgrąža, rekaliuke, kersiene – jūs talentingos thumbup.gif

Atsakyti
Užėjau akis paganyti biggrin.gif

Primiausia tai pakomentuosiu Asseni tortą. Tai va, Asseni, ta antroji nuotrauka - na kur uvelicit. Tai aš ją ir uveličinau.
Ir žiūriu - ir Jūs pažiūrėkit - topsecret.gif
parašyta - požalovatsa administratoru tai ir nutariau - būdu žalovatsa
tooookio grožio tortą įdėjo tokion mažon nuotraukon doh.gif soviestės reik turėt, Asseni

ir visom po 4u.gif už jų tortus.

eglejk, tikrai, Tavo rožė labai graži. Dar man labai gražios tos marmurinės baltos-mėlynos rožės. Tobulos..

ir Meian spaudžiu ranką už gerą pamokėlę apie tortų proporcijavimą.
Papildyta:
Olesta, pritariu Tavo nuomonei dėl 1 kg torto. Darau ir ima nepatogumas, kad bus per didelis svoris. Vieno mažo plaktos grietinėlės indelio per mažai, dviejų per daug, jeigu dasipirkai kokios uogienės, džemo, tai vėl, praėmei ir stovi. Pastilažo ar dengimo masės pasidarei - ir stovi.. ir žmogus vistiek nepatenkintas, nes svoris kaip taisyklė būna didesnis. tokiu atveju tikrai geriau pasipjaustyt tiesiog kokio nors tinginio, pasiberti sausainių...
Atsakyti