Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zuliaska @ 2009 11 10, 12:28)
nu cia tai teisingai paraset. ir ka zmones sako kai pasakot kai 1.5kg nedarysit??
ir ka jum visi tortai kaina 1kg iseina 10lt?? man tai taip nesigauna...

man medučio 1 kg ir nesigauna 10 lt g.gif man daugiau unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, parodysiu Jums viena tortuka, gal kam ideja patiks.

Avilys

user posted image

user posted image

Viduje purus minkstas tortukas su sv. saldytom braskes, bananai ir persikais, varskes kremas ir jogurtinis kremas.
Bitutes marcipanas, tik keistai jos nuotraukoje atrodo, kaip aki kaz kas pamuse lotuliukas.gif , danga sokoladine saldainiu mase (balto ir juodo sokolado), gelytes, lapai, zolyte beze, baltos gelytes ir sparnai - pastilazas
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2009 11 10, 11:28)
nu cia tai teisingai paraset. ir ka zmones sako kai pasakot kai 1.5kg nedarysit??
ir ka jum visi tortai kaina 1kg iseina 10lt?? man tai taip nesigauna...

aišku kad nesigauna, užtai ir perspėju žmogų, kad kaina bus kosminė blush2.gif žmonės pasirenka, arba daugiau torto už normalią kainą, arba jokio torto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 11 10, 10:41)
tikrai taip 4u.gif  as ten pirkau krepseliams kepti formeles ax.gif  pigiai ir geros kokybes thumbup.gif

Nežinau kaip tos formelės dėl pigumo g.gif , o ta grybukų keptuvė tai 82 Lt blink.gif doh.gif . Ką tik parlėkiau iš tos pardės. Apžiūrėjau aš tą kepuvę, bet ten grybukai toookie maži gautųsi lens.gif , kad ką aš žinau. Šiaip tai tai, ten ir ne tokia buvo, kokios iš tikrųjų būna. Grybuko kotelis kažkoks kvadratinis lotuliukas.gif . Sorry už poster_offtopic.gif .
Atsakyti
gal skirtingus produktus perkam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 10 lapkričio 2009 - 12:09
koks fainas tas tortukas su bitutėm bigsmile.gif
Tiek daug visokių minčių galvoje, bet nėra progų tokiems tortams doh.gif na ir dar laiko stoka šiokia tokia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 10 lapkričio 2009 - 12:25
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 10, 12:09)
koks fainas tas tortukas su bitutėm  bigsmile.gif
Tiek daug visokių minčių galvoje, bet nėra progų tokiems tortams  doh.gif  na ir dar laiko stoka šiokia tokia  biggrin.gif
Papildyta:
O vanduo, elektra, dujos ir sugaištas laikas  blush2.gif

o sau kepant tai koks skirtumas kiek laiko sugaišti, juk sriubą irgi verdam neskaičiuodamos šeimai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 10, 13:11)
o sau kepant tai koks skirtumas kiek laiko sugaišti, juk sriubą irgi verdam neskaičiuodamos šeimai  rolleyes.gif

Ne ne, aš ne apie darymą savam blush2.gif
Žodžiu supratau ką norėjai pasakyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 10 lapkričio 2009 - 12:16
tas avilys tai thumbup.gif vakar kaip landziojau po postus ilgai ji tirinejau o dabar jau ir aprasymas yra thumbup.gif
man tai jis is kart primena ta sena multika bite maja ir tos palvos visos tokios thumbup.gif wub.gif tikrai gaila kad nera progu tai jau butu ka nukopinti blush2.gif
Zinot as turiu klausima noriu daryti torta viengungio svajone (papukai tie blush2.gif ) kaip isgauti kunos spalva kad nebutu negro arba lavono lotuliukas.gif ir balti nelabai ziurisi doh.gif
Atsakyti
Asseni,grazus avilys!!!
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 10, 12:23)
Zinot as turiu klausima noriu daryti torta viengungio svajone (papukai tie  blush2.gif ) kaip isgauti kunos spalva kad nebutu negro arba lavono  lotuliukas.gif ir balti nelabai ziurisi  doh.gif

Gali idet kuno spalvos dazu, jeigu ju turi. O jeigu ne, tai maisai ruzava melyna ir geltona spalvas tik po truputuka. Pridedi prie kuno ir paziuri, kokios spalvos truksta, kad atitiktu atspalvi.

Atsakyti
Avilys tai fantastinis, kaip iš pasakos tikrai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti