Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Geras biggrin.gif
Aš sūnaus metukų gimtadieniui užsakinėjau tortuką, tai virs kilogramo buvo ar apie pusantro, tai 50 su kapeikom suplojau... doh.gif

Kokį receptą ir puošybos būdą rekomenduotumėt visiškai žaliai? 4u.gif
Esu kažkada gilioje jaunustėje iškepusi tortą, kai į vestuves pirma pamerge ėjau, na bet ten visiškai nieko blatno, nepalyginsi, kaip čia... Tai kaip ir nulis, o dar prieš tiek metų...
Atsakyti
QUOTE(jav @ 2009 11 10, 00:50)
Parodysiu ir as ka sukuriau dukros 11 gimtadieniui.Spalvas leidau jai paciai issirinkti.O siaip tai tortas NEGRO BUCINYS,puostas grietinele

labai grazus tortas o ypac rozes wub.gif wub.gif tos spalvos tokios ryskios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Elentari @ 2009 11 10, 01:20)
Geras  biggrin.gif
Aš sūnaus metukų gimtadieniui užsakinėjau tortuką, tai virs kilogramo buvo ar apie pusantro, tai 50 su kapeikom suplojau...  doh.gif

Kokį receptą ir puošybos būdą rekomenduotumėt visiškai žaliai?  4u.gif
Esu kažkada gilioje jaunustėje iškepusi tortą, kai į vestuves pirma pamerge ėjau, na bet ten visiškai nieko blatno, nepalyginsi, kaip čia... Tai kaip ir nulis, o dar prieš tiek metų...

as nuo meducio pradejau ir puosiau grietinele eik i virsutine papuosimu tema ten tik 7 lapai vien receptu ir pavyzdziu manau tikrai isirinksi, zinok reikia tik pradeti po pirmo torto man pakilo azartas juos kepti dabar progu tik ieskau blush2.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 09 lapkričio 2009 - 23:28
QUOTE(Olesta @ 2009 11 09, 22:13)
23 lt panašiai 3 kg tortas na plius papuošimas nuo šeimininkės priklauso , nu maksimumas 30 lt grubiai, tai skaityk 10 lt už kilą - piguva  4u.gif

Panasiai ir eurais 15-20 euru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2009 11 09, 23:20)
Geras  biggrin.gif
Aš sūnaus metukų gimtadieniui užsakinėjau tortuką, tai virs kilogramo buvo ar apie pusantro, tai 50 su kapeikom suplojau...  doh.gif

Pirmiausia turi skaityt visas temas,as taip pradejau,o pirmas tortas buvo medutis puostas trupiniais,bet kaip Olesta sako paciai kept piguva,dabar neperku tortu,kam brangintis,jei savas dar ir skanesnis gaunasi ir sviezumas garantuotas
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2009 11 09, 23:20)
Geras  biggrin.gif

Kuo mažesnis tortas, tuo jis brangesnis perkančiąjam, kuo didesnis, tuo pigesnis jo padarymas gaunasi, nes darbas atsieina tada pigiau.... kai manęs prašo 1-1,5 kg aš sakau, kad aš nedarysiu, nes tai Jums kainuos tą patį kaip kokie 2,5-3 kg, todėl, kad man jokio skirtumo, kiek kiaušinių plakti 1 ar 4 vienu metu, vis tiek plakimo laikas, tas pats, kepimo laikas tas pats, indų plovimas tas pats, surinkimas tas pats, o papuošimas dar sudėtingesnis nei kad papuošti didelį tortą, ypač jei dengiamas mase arba koks nors forminis....laikas ir darbas visiškai vienodi, tik kad skiriasi gramai, viskas, mano politika aiški cool.gif o eiti dirbti dieną ar dvi prie 1-1,5 kg ir atiduoti už ačiū, kai mano vaikai tuo tarpu bus be dėmesio, nu jau neeee schmoll.gif ir kai sako, nu man nereikia ten 3 kg torto, o man nereikia praimto kondensuoto, ar praimto persikų ar vyšnių indelio, ne atliekų konteineris, kad viską į save šlamšti, ar saldumynų likučiais šeimyną maitinti. Mažiukus tortus ko gero apsimokiau pirkti parduotuvėje, bet užsakomieji labai brangūs unsure.gif
Atsakyti
Jav dailus tortukas thumbup.gif rožytės gražios wub.gif
Atsakyti
Monikute, ir visas kitas Klaipedietes galiu pradziuginti, kad Klaipedoje senajam turguje yra parduotuve, kur yra ivairiu keptuviu - grybukai, sirdeles ir t.t. Taip kad mes tikrai nenuskriaustos. thumbup.gif Vakar ten net kavai dziazva varine nukoviau thumbup.gif Beje ten ir tu rundeliuku mazu yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 10, 10:35)
Monikute, ir visas kitas Klaipedietes galiu pradziuginti, kad Klaipedoje senajam turguje yra parduotuve, kur yra ivairiu keptuviu - grybukai, sirdeles ir t.t. Taip kad mes tikrai nenuskriaustos. thumbup.gif Vakar ten net kavai dziazva varine nukoviau thumbup.gif Beje ten ir tu rundeliuku mazu yra 4u.gif

o kur konkrečiau? bigsmile.gif gal ten,kur dar tarybiniais laikais audinius pardavinėjo?
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 11 10, 10:12)
o kur konkrečiau?  bigsmile.gif gal ten,kur dar tarybiniais laikais audinius pardavinėjo?

Ten ir dabar salia tokiu alia tarybiniu audiniu parduotuvele. Zodziu, ten kur ivaziavimas i pati turgu, postas su budele lotuliukas.gif ir toliau ant kampo ta parduotuve, visokiu virtuviniu rakandu ir ne tik blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 10, 10:19)
Ten ir dabar salia tokiu alia tarybiniu audiniu parduotuvele. Zodziu, ten kur ivaziavimas i pati turgu, postas su budele lotuliukas.gif ir toliau ant kampo ta parduotuve, visokiu virtuviniu rakandu ir ne tik blink.gif

tikrai taip 4u.gif as ten pirkau krepseliams kepti formeles ax.gif pigiai ir geros kokybes thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, pasiulykit, kaip papuosti torta kremu, kad jis neatrodytu puosnus
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 10, 09:27)
Kuo mažesnis tortas, tuo jis brangesnis perkančiąjam, kuo didesnis, tuo pigesnis jo padarymas gaunasi, nes darbas atsieina tada pigiau.... kai manęs prašo 1-1,5 kg aš sakau, kad aš nedarysiu, nes tai Jums kainuos tą patį kaip kokie 2,5-3 kg, todėl, kad man jokio skirtumo, kiek kiaušinių plakti 1 ar 4 vienu metu, vis tiek plakimo laikas, tas pats, kepimo laikas tas pats, indų plovimas tas pats, surinkimas tas pats, o papuošimas dar sudėtingesnis nei kad papuošti didelį tortą, ypač jei dengiamas mase arba koks nors forminis....laikas ir darbas visiškai vienodi, tik kad skiriasi gramai, viskas, mano politika aiški  cool.gif  o eiti dirbti dieną ar dvi prie 1-1,5 kg ir atiduoti už ačiū, kai mano vaikai tuo tarpu bus be dėmesio, nu jau neeee  schmoll.gif ir kai sako, nu man nereikia ten 3 kg torto, o man nereikia praimto kondensuoto, ar praimto persikų ar vyšnių indelio, ne atliekų konteineris, kad viską į save šlamšti, ar saldumynų likučiais šeimyną maitinti. Mažiukus tortus ko gero apsimokiau pirkti parduotuvėje, bet užsakomieji labai brangūs  unsure.gif

nu cia tai teisingai paraset. ir ka zmones sako kai pasakot kai 1.5kg nedarysit??
ir ka jum visi tortai kaina 1kg iseina 10lt?? man tai taip nesigauna...
Atsakyti