Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

AČIŪ, KAD ŠAUKSMAS TYRUOSE BUVO IŠGIRSTAS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 11 09, 17:50)

Oooo, geras, pazisti tuos zmones  bigsmile.gif  Labai dziaugiuosi, kad buvo skanus  rolleyes.gif

mano mazyles kuminai tame baliuke buvo mirksiukas.gif

daividija pritariu mergaitems, tavo tortukai tikrai isskirtiniai, ju nesumaisysi nei su niekuo, jie tikrai labai labai dailus wub.gif
Atsakyti
Acius,mergaites!!! aciuks.gif
As esu labai priekabi savo tortams,man atrodo galeciau dailiau padaryt,bet matyt,nelemta,yra kaip yra,bet nors jums patinka...
Atsakyti
ir mes priekabios, tai ir gyvenkim krūvoj wub.gif padariau eilinį Kempiniuką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 09, 21:42)
padariau eilinį Kempiniuką  lotuliukas.gif

lens.gif lens.gif lens.gif
Atsakyti
daug čia nežlibink, savųjų irgi nerodei cool.gif eilinė kempinė, ir dar be kojų, nes netilpo padėkliukan, o gal eiti dalipdyti g.gif paraše kempiniuks kam labai rūpi, ne pirmą dariau, tai nededu čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 10, 00:07)
eilinė kempinė, ir dar be kojų, nes netilpo padėkliukan, o gal eiti dalipdyti  g.gif  paraše kempiniuks kam labai rūpi, ne pirmą dariau, tai nededu čia  blush2.gif

Olesta labai grazus kempiniukas bet kojyciu jam reikia 4u.gif nuostabus darbai pas visas kaip pradedu landzioti po postus tai ir rytas ateina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 09 lapkričio 2009 - 22:23
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 09, 22:23)
Olesta labai grazus kempiniukas bet kojyciu jam reikia  4u.gif nuostabus darbai pas visas kaip pradedu landzioti po postus tai ir rytas ateina  blush2.gif

nu tiek tos, dalipdysiu, tik kur jas padėti, kad ant padėklo netelpa, nogi v ruki g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Parodysiu ir as ka sukuriau dukros 11 gimtadieniui.Spalvas leidau jai paciai issirinkti.O siaip tai tortas NEGRO BUCINYS,puostas grietinele
user posted image
Atsakyti
Aš žiūriu į jūsų šedevrus, na ir taip pavydas bambą graužia rolleyes.gif Labiausiai tai tie, su žolyte, na, jau tokie malonūs akiai... Kaip norėtusi ir man išmokti.
Gal kas nors kokius kursus organizuoja, kaip kad dekupažo visokio mokina, tik čia tortus kept ir puošt? bigsmile.gif
Norėčiau išmokt, bet kol kas namie eksperimentuot nelabai norisi, reikia visko daug nusipirkt, o gal to visai nei nereikės... O taip brangu. Gal yra kokia paprasta parduotuvė Vilniuje, kur galima apžiūrėt reikmenis ir išsirinkt? I'm not much of an internet shopper, tsakant biggrin.gif
Tiesa, o kiek kainuoja išsikepti pačiai tokį tortą, na, kaip su žolyte ir drugeliais čia neseniai įdėta? Ar labai brangiai atsieina?
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2009 11 09, 21:56)
Aš žiūriu į jūsų šedevrus, na ir taip pavydas bambą graužia  rolleyes.gif Labiausiai tai tie, su žolyte, na, jau tokie malonūs akiai... Kaip norėtusi ir man išmokti.
Gal kas nors kokius kursus organizuoja, kaip kad dekupažo visokio mokina, tik čia tortus kept ir puošt?  bigsmile.gif
Norėčiau išmokt, bet kol kas namie eksperimentuot nelabai norisi, reikia visko daug nusipirkt, o gal to visai nei nereikės... O taip brangu. Gal yra kokia paprasta parduotuvė Vilniuje, kur galima apžiūrėt reikmenis ir išsirinkt? I'm not much of an internet shopper, tsakant biggrin.gif
Tiesa, o kiek kainuoja išsikepti pačiai tokį tortą, na, kaip su žolyte ir drugeliais čia neseniai įdėta? Ar labai brangiai atsieina?

O tu pabandyk ir viskas gausis mirksiukas.gif Kiekviena nuo kazko pradejo, raitokis rankoves ir pirmyn mirksiukas.gif 4u.gif
O del kainos... pas mus viskas eurais, net neisivaizduoju kokios kainos Lietuvoj, gal merginos pasakys kiek kainuoja issikepti meduti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 11 09, 23:12)
O tu pabandyk ir viskas gausis  mirksiukas.gif  Kiekviena nuo kazko pradejo, raitokis rankoves ir pirmyn  mirksiukas.gif  4u.gif
O del kainos... pas mus viskas eurais, net neisivaizduoju kokios kainos Lietuvoj, gal merginos pasakys kiek kainuoja issikepti meduti  4u.gif

23 lt panašiai 3 kg tortas na plius papuošimas nuo šeimininkės priklauso , nu maksimumas 30 lt grubiai, tai skaityk 10 lt už kilą - piguva 4u.gif
Atsakyti