Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 11 09, 13:57)
kai Jūs parašot, kad čia mano 1,4,5 tortas tai man vilku staugti norisi, kad man toli iki Jūsų nors kepu jau metus laiko, baikit mergaitės prašau, įvarysit man kompleksą, nebenešiu čia savo tortų  verysad.gif

Įtariu, čia toks dalykas vyksta: kai gamini nnnn -ąjį tortą, tai žinai, jau kas ir kaip, ką gerai darai, ko ne, ką galima, ko ne ir pan. O aš va suprantu merginas, kurios tik kelis tortus yra iškepusios, nes pati tokia esu, tai prie kiekvieno savo torto nnn valandų praleidžiu, kad tik būtų kuo gražesnis ir nnn kartų skaitau receptą ir pan., nes juk suklysti baisu, viskas nauja ir neatrasta. Ir kaip norisi padaryti tortuką be priekaištų. ax.gif Įtariu, kai gaminsiu kokį 50-ąjį tortą, bus kitaip. g.gif Prirašiau čia. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles.jungiuosi ir as prie jusu.pagaliau pasiryzau iskept pirmaji tortuka su jusu patarimais.tik niekur neberandu aisingo recepto.gal gali kas padet smile.gif
Atsakyti
Man tai visi tortai labai labai grazus. thumbup.gif

Galima prasymuka? Cia tema ne tik apie tortu puosyba... Tai pagalvojau- jei kas padarysit kokiu grazuoliu meduoliu kalediniu- imeskit foto irgi. 4u.gif Pati tai vargu ar sugebeciau kazko ispudingo padaryti, bet kai matau jusu grozius, tai, jauciu, ohoho kokiu sedevru prikurtumet- meduoliuku arkliuku-egluciu-zmogiuku-namuku... Ar buna, kad pirkejai tokiu uzsipraso? Nes man tai tokios mintys kyla. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 11 09, 14:42)
Man tai visi tortai labai labai grazus.  thumbup.gif

Galima prasymuka? Cia tema ne tik apie tortu puosyba... Tai pagalvojau- jei kas padarysit kokiu grazuoliu meduoliu kalediniu- imeskit foto irgi.  4u.gif Pati tai vargu ar sugebeciau kazko ispudingo padaryti, bet kai matau jusu grozius, tai, jauciu, ohoho kokiu sedevru prikurtumet- meduoliuku arkliuku-egluciu-zmogiuku-namuku... Ar buna, kad pirkejai tokiu uzsipraso?  Nes man tai tokios mintys kyla. blush2.gif

o Kalėdinių kepinių temoje nėra???? g.gif einu apžiūrėt, aisingo receptas Cipciuko patarimų temos pirmam puslapy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 11 09, 14:34)

meragitės ateinu, jau suvalgytas, bet pasirodau savo lepsusą, mokytis ir mokytis su ta mase dirbt sad.gif maišas šokoladinė saldainių masė, baltas dengtas cipciuko pastilažu, nesupratau, kaip aš sugebėjau su juo susimaut.. .

Man labai gražus tortas. Ypač krito į akis maišelis - taip tikroviškai atrodo, labai gražiai suformuotas, vis grįžtu pažiūrėti ax.gif Gal fotikas taip pagavo, bet ir blizgesys gražus, ir forma, ir spalva, man jis vienas iš gražiausių kuriuos esu mačiusi. Į menkus įdubimus, nelygumus ar raukšleles ne vietoje net nebežiūriu ir neieškau - bendras vaizdas tikrai labai gražus.

Gitule super žolytė thumbup.gif man išvis bet kuris tortas su žolyte labai gražus wub.gif ji priduoda daug žavesio tortukui smile.gif
Atsakyti
ne nu tai kabinėjantis galima daug ko atrasti, bet visumoje tas tortas be galo dvelkia man šiluma, meile, nu toks nemoku pasakyti, ir spalvų gama mano akiai derinti, tikrai tikrai nuoširdžiai sakau, tai super gražus man tortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 09, 14:31)
Daividija, atnesk cia savo tortus, nu atnesk. Man jie tokie, nu tokie, nemoku pasakyt.... Taviskiai, tokiu neks nedaro

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai jie tokie mieli ir saviti, žiūrėčiau ir suvalgyt gailėčiau...

P.S. pagaliau, pripažinot , kad ne tobulybė biggrin.gif, bet tikrai su didele meile ir kantrybe padarytas, nes labai artimam žmogui,o man tikrai sunku su mase dirbt, gal tik man čia taip, o šaiip sakau - jūs mano favoritės visos kurios stengiatės ir čia įdedat savo darbelius..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 09 lapkričio 2009 - 15:20
na aš Jums nusiraminimui parašysiu, kad aš jau atrodo seniai dirbu su įvairiomis masėmis, ir atrodo viską, moku, viską žinau, o būna dienų lyg tyčia, kad gaunasi ne taip kaip noriu 4u.gif ir kiekvieną kartą pagalvoju, et galėjau dar geriau, dar tobuliau, dar kruopščiau ir kas kartą ta kartelė kyla kyla kyla ir toks jausmas kad užsikėliau jau ją ne pagal išgales.... teks nusileisti biškelį ant žemės, kad ir paskutinis tortas, eiliniais trupiniais nesugebėjau lygiai apdengti, o per ką per skubėjimą, tortas susistovėjo, truputį pasėdo ir tas visas brokas savaime ėmė ir išlindo, vat tau ir kežėja, profė kaip Jūs vadinat, figa ne profė, esu pikta ant savęs po šio savaitgalio, bet gal susitaikysim lotuliukas.gif ilgai nebūnu pikta lotuliukas.gif man tai neturi esmės ar Jūs čia 5-ą ar 100-ąjį atnešat, kiekviename yra savitas stilius, nauja detalė, nauja spalvinė gama, iš kiekvieno darbo eina pasisemti kažko naujo wub.gif taip kad neškim, rodykim, nesikuklinkim ir gyvenkime draugiškai, juk artėja Kalėdos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 09, 12:31)
Daividija, atnesk cia savo tortus, nu atnesk. Man jie tokie, nu tokie, nemoku pasakyt.... Taviskiai, tokiu neks nedaro

lotuliukas.gif ok,special for you....
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Daividija, clap.gif clap.gif clap.gif . Man taip jie patinka. Aciu tau. Baik kompleksuot ir nesk tik cia, turi savo nepakartojama stiliu (nors labai nemegstu sito zodzio, kalbant apie tortus). Tavo figureles liuksiskos. Jos gyvos, turi savo gyvenima, charakteri. O ta zuvi taip ir norisi paimt ir per stala patrankyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Saulėgrąža tikrai labai dailus tortukas wub.gif nebūk sau per daug savikritiška mirksiukas.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 11 09, 14:57)
TAIP DABAR PASAKYSIU, ASSENI PASKELBĖ ULTIMATUMĄ DAIVIDIJAI, AŠ SAULĖGRĄŽAI  cool.gif  KUR ČIA TAU KUR KOKS LEPSUSAS, NEMATAU NIEKO, APART SUPERINIAI GRAŽAUS TORTO  schmoll.gif kai Jūs parašot, kad čia mano 1,4,5 tortas tai man vilku staugti norisi, kad man toli iki Jūsų nors kepu jau metus laiko, baikit mergaitės prašau, įvarysit man kompleksą, nebenešiu čia savo tortų  verysad.gif

Ir vėl tie nesustojami aiškinimaisi unsure.gif Mergytės neužkelkit sau per didelės kartelės kaip minėjo Olesta ir nepamirškit šitos temukės, kad po to nereiktų tokių aiškinimųsi ir prašymų wub.gif

daividija, ne tortai, o žurnalo paveiksliukai wub.gif nu jau tokie fainuoliai thumbup.gif tikrai nereiktų pamiršti šios temutės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 09 lapkričio 2009 - 16:40
QUOTE(zuliaska @ 2009 11 09, 12:41)
o paskiau kai stovi tas tortas neistirps tas kremas?? ta zolyte negriuna?? nes jei kambary buna?? ir idomu kiek pvz 24zm tortui reik to kremo?? is kiek.

Nea, kremas neistirpsta, zolyte nenuleipsta, kaip padarai, taip ir lieka mirksiukas.gif As dariau 26 cm torta, tai issiplakiau 450g sviesto ir tiek pat kondensuoto. Nes is pradziu zaliai aptepiau torta, paskui dariau zolyte. Kai tokios pat spalvos pagrindas, tada nesimato jeigu koki tapeli palieki 4u.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 11 09, 13:21)
taip tikrai grazuolis, o be to sake ir labai skanus buvo  mirksiukas.gif

Oooo, geras, pazisti tuos zmones bigsmile.gif Labai dziaugiuosi, kad buvo skanus rolleyes.gif

Saulegraza, labai labai grazus tortas thumbup.gif Asmeniskai man maisai graziau kai sukrite netaisyklingai, o ne lygus nudailinti pagal forma. Tokie apdribe man tikri maisai wub.gif

Daividija, pagaliau sulaukem taves cia yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitule: 09 lapkričio 2009 - 17:15