Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 08, 14:30)
P. S. tai buvo ketvirtas ir penktas tortas man baisiai patinka mokintis su jumis  4u.gif

Super, super, super. Koks dailumas, lengvumas, grazumas, pasaka wub.gif

QUOTE(zuliaska @ 2009 11 08, 21:58)
ideja man atrodo is asseni pavogta, prasau nepykti,

A tu gal bludii doh.gif , ko cia pykti. As labai net dziaugiuosi, kad naudojat mano ideja, vadinasi kaz kam patinka ax.gif Tai gi dvyni padarei bigsmile.gif Va sito torto dvynys bigsmile.gif

QUOTE(gitule @ 2009 11 08, 23:36)

Gitule, kokia grazi zole, kokia grazi spalva bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 09 lapkričio 2009 - 10:21
QUOTE(gitule @ 2009 11 08, 21:36)
Kersiene, Zuliaska, labai grazu  thumbup.gif  O jau Rekaliukes roziu grozis, pasaka  wub.gif
Zuliaska, kaip idomiai, kad mase greitai keitet pradejo, nes man ji superine, dar liko, laikau tvirtai susukta, tai patikrinau dabar ji tokia minksta visai  g.gif

Cia medutis, puostas sviestiniu kremu, papuosimai pastilazas

pasakyk,kaip pavyko tokia veslia zole padaryt?kokios temperaturos tas sviestinis kremas,as kai pradedu daryt,man aptirpsta ir gaunasi sviesto bala doh.gif o cia tokia vesli,minksta.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 11 09, 10:09)
pasakyk,kaip pavyko tokia veslia zole padaryt?kokios temperaturos tas sviestinis kremas,as kai pradedu daryt,man aptirpsta ir gaunasi sviesto bala doh.gif o cia tokia vesli,minksta.

Sviesta ir kondensuota palaikau kambario temperaturoj, kartais para, kartais per nakti, isplaku. Plaku 5 min maziausiai. Tada i maiseli isidedu tam kartui, o likusia i saldytuva. Tada vel pasiimu is saldytuvo, biski isidedu ir vel, kol padarau visa zolyte. Nes svistas nuo ranku silumos tirpsta. Sekmes, tikrai pavyks 4u.gif

Aciu uz komplimentus mano torciukui, merginos aciuks.gif

Ai, vakar pamirsau apie ta barbe parasyt. Nu nesvietisko grozio bigsmile.gif , o jau suknele fantastiska wub.gif , nusikopinau blush2.gif
Atsakyti
meragitės ateinu, jau suvalgytas, bet pasirodau savo lepsusą, mokytis ir mokytis su ta mase dirbt sad.gif maišas šokoladinė saldainių masė, baltas dengtas cipciuko pastilažu, nesupratau, kaip aš sugebėjau su juo susimaut.. .
user posted image]
user posted image
aukso maišas tėčio 50- mečiui. mano ketvirtas tortas turbūt prieš tai darius du medučius, negro bučini - barbie , ir viena napoleona, bet tie buvo namie valgyt tai nepuost....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 09 lapkričio 2009 - 13:35
o paskiau kai stovi tas tortas neistirps tas kremas?? ta zolyte negriuna?? nes jei kambary buna?? ir idomu kiek pvz 24zm tortui reik to kremo?? is kiek.
Atsakyti
TAIP DABAR PASAKYSIU, ASSENI PASKELBĖ ULTIMATUMĄ DAIVIDIJAI, AŠ SAULĖGRĄŽAI cool.gif KUR ČIA TAU KUR KOKS LEPSUSAS, NEMATAU NIEKO, APART SUPERINIAI GRAŽAUS TORTO schmoll.gif kai Jūs parašot, kad čia mano 1,4,5 tortas tai man vilku staugti norisi, kad man toli iki Jūsų nors kepu jau metus laiko, baikit mergaitės prašau, įvarysit man kompleksą, nebenešiu čia savo tortų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 09, 13:57)
TAIP DABAR PASAKYSIU, ASSENI PASKELBĖ ULTIMATUMĄ DAIVIDIJAI, AŠ SAULĖGRĄŽAI  cool.gif  KUR ČIA TAU KUR KOKS LEPSUSAS, NEMATAU NIEKO, APART SUPERINIAI GRAŽAUS TORTO  schmoll.gif kai Jūs parašot, kad čia mano 1,4,5 tortas tai man vilku staugti norisi, kad man toli iki Jūsų nors kepu jau metus laiko, baikit mergaitės prašau, įvarysit man kompleksą, nebenešiu čia savo tortų  verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif ojej,,, nesirodyt galim mes visos, bet iš ko tada aš mokysiuos, nes kartais norisi nustebint artimus žmones... tongue.gif be jūsų nebūtų šitų tortų, galiu parodyt visus saviškius nes ne tiek daug jų yra :
pirmas medutis
antras napoleonas
trečias medutis uošviui
ketvirtas- negro bučinys, barbie krikšto dukrytei darytas vasario mėn.
ir penktas tortukas šis aukščiau minėtas maišas smile.gif
taip , kad, tiesa akivaizdi, mokytojos geros thumbup.gif lauksiu ir jūsų darbelių, nes tai mano idėjų lobynas 4u.gif 4u.gif

Olesta - o lepsusai tai iš nepatyrimo, nežinau dar kaip dirbti su viena ar kita mase, tai prie stalo priklijuoju, tai lipni kokia gaunasi, tai suplešau ir vėl kočioju, nu vien žo, dar nesuprantu kokių kremų kur dėt negalima ir pan. va todėl ir lepsusai išlenda ...
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 09 lapkričio 2009 - 14:14
Aha,saulegraza,tavo tortas kaip nulietas,kas tau ten negerai,ko tai neizvelgiu lens.gif Ir dar ketvirtas tortas,mano jau koks 500 simtinis ir tai taip nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 11 09, 14:12)
Aha,saulegraza,tavo tortas kaip nulietas,kas tau ten negerai,ko tai neizvelgiu lens.gif Ir dar ketvirtas tortas,mano jau koks 500 simtinis ir tai taip nesigauna.

g.gif reiškiasi nuotrauka gerai užfiksuoja biggrin.gif ačiū už gražius žodžius 4u.gif 4u.gif buvo labai skanus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 11 09, 00:36)
Kersiene, Zuliaska, labai grazu  thumbup.gif  O jau Rekaliukes roziu grozis, pasaka  wub.gif
Zuliaska, kaip idomiai, kad mase greitai keitet pradejo, nes man ji superine, dar liko, laikau tvirtai susukta, tai patikrinau dabar ji tokia minksta visai  g.gif

Cia medutis, puostas sviestiniu kremu, papuosimai pastilazas

user posted image

taip tikrai grazuolis, o be to sake ir labai skanus buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 11 09, 14:12)

Daividija, atnesk cia savo tortus, nu atnesk. Man jie tokie, nu tokie, nemoku pasakyt.... Taviskiai, tokiu neks nedaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 09 lapkričio 2009 - 14:48