davidija,superinis tortukas,bet ne man cia jus galit,bet man persunku dar toki sedevra pagamint 2:norime torto,kad puostas butu kuo paprasciau,be jokiu cukriniu papuosimu arba ju minimaliai,geriau sokoladu ar kremu (tokie pageidavimai kitu anuku )ir labai visi nori,kad butu kuo skanesnis ir ivairesnis
pameginsiu savo kelis parody,kukliom sventem gamintus :)krikstynu,snikersas puostas grietinele,nes bezo bijau :)sunelio tabis su baisiu uzrasu dengtas lauktuvem atveztu marcipanu o kitas ir snikersas
kersiene, labai grazus tortukai
Noriu visas labai pagirti, nuostabūs visų tortukai Bet labai įstrigo Angel1203 barbė, nes pati savaitgalį dariau ir noriu paklaust kaip taip nuostabiai tas klostes sudėliot, nes kai aš pakėliau pastilažas tiesiog plyšta, gal dar neįgudusi todėl man nėjo sudėliot klosčių.
Na o dabar dar vienas savaitgalio tortukas Cypciuko medutis, puoštas bezė, gėlytės šokoladinės, lapeliai plikytos tešlos. Nors bezė ir laikėsi ir pastovėjus viršus padžiuvo, bet man nėjo padaryt gražių paraitymų apačioj, tiesiogkanteliai pasileido gal nedaplakiau?
Na o dabar dar vienas savaitgalio tortukas Cypciuko medutis, puoštas bezė, gėlytės šokoladinės, lapeliai plikytos tešlos. Nors bezė ir laikėsi ir pastovėjus viršus padžiuvo, bet man nėjo padaryt gražių paraitymų apačioj, tiesiogkanteliai pasileido gal nedaplakiau?
kersiene,grazus tortai,bet jau trecias tai
rekaliuke,jusu rozes labai nuostabios ir kaip jus tokias padarot
rekaliuke,jusu rozes labai nuostabios ir kaip jus tokias padarot
QUOTE(rekaliuke @ 2009 11 08, 23:06)
Noriu visas labai pagirti, nuostabūs visų tortukai Bet labai įstrigo Angel1203 barbė, nes pati savaitgalį dariau ir noriu paklaust kaip taip nuostabiai tas klostes sudėliot, nes kai aš pakėliau pastilažas tiesiog plyšta, gal dar neįgudusi todėl man nėjo sudėliot klosčių.
Su klostem tai bandziau dideli gabala banguoti bet nelabai jis manes klause tai tai pjausciau juosteles ir perliankus dejau po viena lygiai susideda o priekis irgis is lapeliu padarytas po viena isdeliotas labai nesudetinga tik darbo daugiau
Aciu labai uz iverinimus
bandau ir as savo tortuka, nelabai gera nuotrauka, nes nebeturejau laiko fotkinti, isveziau i baliuka, yra kokybiska foto tik pas sese
tortas Sokoladinis triufelis, ideja man atrodo is asseni pavogta, prasau nepykti, o puosta pagal mean mase su gliukoze, sita mase, man nepatiko... nezinau man ji taip staigiai pradejo stingti, kad nespejau apdengti ir jau luzt pradejo kokia kieta, nu nzn, bet neturiu nieko geriau kaip saldainiu mase ))
ir tikrai nesigavo kaip norejau bet yra kaip yra
tortas Sokoladinis triufelis, ideja man atrodo is asseni pavogta, prasau nepykti, o puosta pagal mean mase su gliukoze, sita mase, man nepatiko... nezinau man ji taip staigiai pradejo stingti, kad nespejau apdengti ir jau luzt pradejo kokia kieta, nu nzn, bet neturiu nieko geriau kaip saldainiu mase ))
ir tikrai nesigavo kaip norejau bet yra kaip yra
Kersiene, Zuliaska, labai grazu O jau Rekaliukes roziu grozis, pasaka
Zuliaska, kaip idomiai, kad mase greitai keitet pradejo, nes man ji superine, dar liko, laikau tvirtai susukta, tai patikrinau dabar ji tokia minksta visai
Cia medutis, puostas sviestiniu kremu, papuosimai pastilazas
Zuliaska, kaip idomiai, kad mase greitai keitet pradejo, nes man ji superine, dar liko, laikau tvirtai susukta, tai patikrinau dabar ji tokia minksta visai
QUOTE(gitule @ 2009 11 08, 22:36)
Kersiene, Zuliaska, labai grazu O jau Rekaliukes roziu grozis, pasaka
Gitule, na tu ir duodi dar kad paragaut duotum
QUOTE(audrike123 @ 2009 11 08, 22:39)
Gitule, na tu ir duodi dar kad paragaut duotum
Rytoj Napoleonas prie kavos
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 08, 22:25)
Su klostem tai bandziau dideli gabala banguoti bet nelabai jis manes klause tai tai pjausciau juosteles ir perliankus dejau po viena lygiai susideda o priekis irgis is lapeliu padarytas po viena isdeliotas labai nesudetinga tik darbo daugiau
Aciu labai uz iverinimus
Aciu labai uz iverinimus
Superinė idėja vienu žodžiu tavo barbėj 10 balų iš 10 Tikrai kaip Olesta minėjo - uždėk veliumą ir prie altoriaus
Gitule, kokia tikroviška žolytė ir labai dailus tortukas
Visų mergyčių gražūs tortukai
zuliaska, kokie ten įspaudai ant torto labai dailus tortukas
rekaliuke, kokios rožės jei bezas pasileido, tai gal bus taip kaip man - nedavirėt sirupo
kersiene, teletabis kaip nulietas , paskutinysis tortukas džibukai labai gražūs
Nius merginos, Jūs čia pavarot per visą savaitgalį gražuolių tortų paradas
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 09, 10:36)
zuliaska, kokie ten įspaudai ant torto labai dailus tortukas
ispaudai tai turiu toki padekla, kaip senovinis, ankciau budavo tokios saldainines is storo stiklo su israizymais ir pan, tai as anakart padekla nusipirkau plastmasini toki ir paziuriu gi gali mase uzdet ir ispaudai graziausi gtaunasi tai likau patenkinta ispaudu rezultatu ir nereikia pirkt brangiu ispaudu )) gal bus kada is arciau foto idesiu