Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

davidija,superinis tortukas,bet ne man ax.gif cia jus galit,bet man persunku dar toki sedevra pagamint blush-anim-cl.gif2:norime torto,kad puostas butu kuo paprasciau,be jokiu cukriniu papuosimu arba ju minimaliai,geriau sokoladu ar kremu doh.gif (tokie pageidavimai kitu anuku ax.gif )ir labai visi nori,kad butu kuo skanesnis ir ivairesnis smile.gif
pameginsiu savo kelis parody,kukliom sventem gamintus :)krikstynu,snikersas puostas grietinele,nes bezo bijau :)sunelio tabis su baisiu uzrasu doh.gif dengtas lauktuvem atveztu marcipanu smile.gifo kitas ir snikersas ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
kersiene, labai grazus tortukai thumbup.gif
Atsakyti
Noriu visas labai pagirti, nuostabūs visų tortukai 4u.gif Bet labai įstrigo Angel1203 barbė, nes pati savaitgalį dariau ir noriu paklaust kaip taip nuostabiai tas klostes sudėliot, nes kai aš pakėliau pastilažas tiesiog plyšta, gal dar neįgudusi todėl man nėjo sudėliot klosčių.
Na o dabar dar vienas savaitgalio tortukas biggrin.gif Cypciuko medutis, puoštas bezė, gėlytės šokoladinės, lapeliai plikytos tešlos. Nors bezė ir laikėsi ir pastovėjus viršus padžiuvo, bet man nėjo padaryt gražių paraitymų apačioj, tiesiogkanteliai pasileido g.gif gal nedaplakiau?
user posted image
Atsakyti
kersiene,grazus tortai,bet jau trecias tai wub.gif thumbup.gif

rekaliuke,jusu rozes labai nuostabios wub.gif ir kaip jus tokias padarot g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2009 11 08, 23:06)
Noriu visas labai pagirti, nuostabūs visų tortukai  4u.gif  Bet labai įstrigo Angel1203 barbė, nes pati savaitgalį dariau ir noriu paklaust kaip taip nuostabiai tas klostes sudėliot, nes kai aš pakėliau pastilažas tiesiog plyšta, gal dar neįgudusi todėl man nėjo sudėliot klosčių.

Su klostem tai bandziau dideli gabala banguoti bet nelabai jis manes klause tai tai pjausciau juosteles ir perliankus dejau po viena lygiai susideda o priekis irgis is lapeliu padarytas po viena isdeliotas labai nesudetinga tik darbo daugiau mirksiukas.gif
Aciu labai uz iverinimus 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 08 lapkričio 2009 - 21:51
bandau ir as savo tortuka, nelabai gera nuotrauka, nes nebeturejau laiko fotkinti, isveziau i baliuka, yra kokybiska foto tik pas sese smile.gif
tortas Sokoladinis triufelis, ideja man atrodo is asseni pavogta, prasau nepykti, o puosta pagal mean mase su gliukoze, sita mase, man nepatiko... nezinau man ji taip staigiai pradejo stingti, kad nespejau apdengti ir jau luzt pradejo kokia kieta, nu nzn, bet neturiu nieko geriau kaip saldainiu mase smile.gif))
user posted image

ir tikrai nesigavo kaip norejau bet yra kaip yra
Atsakyti
Kersiene, Zuliaska, labai grazu thumbup.gif O jau Rekaliukes roziu grozis, pasaka wub.gif
Zuliaska, kaip idomiai, kad mase greitai keitet pradejo, nes man ji superine, dar liko, laikau tvirtai susukta, tai patikrinau dabar ji tokia minksta visai g.gif

Cia medutis, puostas sviestiniu kremu, papuosimai pastilazas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 11 08, 22:36)
Kersiene, Zuliaska, labai grazu  thumbup.gif  O jau Rekaliukes roziu grozis, pasaka  wub.gif
Zuliaska, kaip idomiai, kad mase greitai keitet pradejo, nes man ji superine, dar liko, laikau tvirtai susukta, tai patikrinau dabar ji tokia minksta visai  g.gif

Cia medutis, puostas sviestiniu kremu, papuosimai pastilazas

user posted image

Gitule, na tu ir duodi thumbup.gif dar kad paragaut duotum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audrike123 @ 2009 11 08, 22:39)
Gitule, na tu ir duodi thumbup.gif  dar kad paragaut duotum lotuliukas.gif

Rytoj Napoleonas prie kavos tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 08, 22:25)
Su klostem tai bandziau dideli gabala banguoti bet nelabai jis manes klause tai tai pjausciau juosteles ir perliankus dejau po viena lygiai susideda o priekis irgis is lapeliu padarytas po viena isdeliotas labai nesudetinga tik darbo daugiau  mirksiukas.gif
Aciu labai uz iverinimus 4u.gif  blush2.gif

Superinė idėja thumbup.gif vienu žodžiu tavo barbėj 10 balų iš 10 thumbup.gif Tikrai kaip Olesta minėjo - uždėk veliumą ir prie altoriaus wub.gif

Gitule, kokia tikroviška žolytė ir labai dailus tortukas wub.gif

Visų mergyčių gražūs tortukai wub.gif

zuliaska, kokie ten įspaudai ant torto bigsmile.gif labai dailus tortukas wub.gif

rekaliuke, kokios rožės bigsmile.gif wub.gif jei bezas pasileido, tai gal bus taip kaip man - nedavirėt sirupo g.gif

kersiene, teletabis kaip nulietas thumbup.gif , paskutinysis tortukas wub.gif džibukai labai gražūs thumbup.gif

Atsakyti
Nius merginos, Jūs čia pavarot bigsmile.gif per visą savaitgalį gražuolių tortų paradas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 09, 10:36)
zuliaska, kokie ten įspaudai ant torto  bigsmile.gif  labai dailus tortukas  wub.gif

ispaudai tai turiu toki padekla, kaip senovinis, ankciau budavo tokios saldainines is storo stiklo su israizymais ir pan, tai as anakart padekla nusipirkau plastmasini toki ir paziuriu gi gali mase uzdet ir ispaudai graziausi gtaunasi smile.gif tai likau patenkinta ispaudu rezultatu smile.gif ir nereikia pirkt brangiu ispaudu smile.gif)) gal bus kada is arciau foto idesiu
Atsakyti