Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

sveikos mamytes kepejeles smile.gif Esu naujoke super mamose smile.gif Labai patinka kepti torciukus, tik progu mazai blush2.gif Bet tikiuosi, kad priimsit i savo buri smile.gif Jusu visu torciukai laabai grazus thumbup.gif Labai daug radau sau ideju bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Bandau ideti foto 4u.gif , nezianu ar matysis
Atsakyti
Olesta,abu su drugeliais -nuostabus tortai....
Rekaliuke,tikrai puiki Barbe isejo.....spalvos man labai grazios ir tos gelytes smulkios,taip puosia torciuka....
Tangiuke,priimsim y savo bury,tik butu gerai ,kad ykeltum didesne foto...matai cia labai ciekavos visos,reik apziuret,isnagrinet viska...kas gerai,kas blogai.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad dar neismokau, kaip ja didesne ikelti ax.gif Cia buvo mano pirmas bandymas.
Atsakyti
Kelk per www.radikal.ru.....po to nukopink antra nuoroda ir bus ok....
Atsakyti
Tangiuke, sveika atvykusi į konditerinės epidemijos skyrių, kuo dažniau pas mus lankysies, tuo daugiau progų atsiras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kirbe, aciu uz patarima, butinai pabandysiu kelti per ten smile.gif
Olesta, tikra teisybe, jus cia visos tokiu groziu prikepat, kad tikrai norisi tik kepti, kepti ir kepti lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ka tu brace brace Neramuole, cia mes kaip susitare su tais lapingais ir grybingais tortais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aha, skaitau mintis tavas biggrin.gif , kai tavaji pamaciau net susijuokiau, pati ruosiaus eit daryt panasu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visos mergytės šaunuolės wub.gif
Atsakyti
O kaip jus klevo lapus padarot? Tikrus uzdedat ir ispjaunat? Nu labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
" Margarita " , maaaaaaaaaaaaaažas tik 1 kg. tortukas ....svečius pavaišinti prie kavutės ....puošta beziuku .. tongue.gif ...skirtas berniukui ....

user posted image

user posted image
Atsakyti