sveikos mamytes kepejeles Esu naujoke super mamose Labai patinka kepti torciukus, tik progu mazai Bet tikiuosi, kad priimsit i savo buri Jusu visu torciukai laabai grazus Labai daug radau sau ideju
Bandau ideti foto , nezianu ar matysis
Olesta,abu su drugeliais -nuostabus tortai....
Rekaliuke,tikrai puiki Barbe isejo.....spalvos man labai grazios ir tos gelytes smulkios,taip puosia torciuka....
Tangiuke,priimsim y savo bury,tik butu gerai ,kad ykeltum didesne foto...matai cia labai ciekavos visos,reik apziuret,isnagrinet viska...kas gerai,kas blogai....
Rekaliuke,tikrai puiki Barbe isejo.....spalvos man labai grazios ir tos gelytes smulkios,taip puosia torciuka....
Tangiuke,priimsim y savo bury,tik butu gerai ,kad ykeltum didesne foto...matai cia labai ciekavos visos,reik apziuret,isnagrinet viska...kas gerai,kas blogai....
Kad dar neismokau, kaip ja didesne ikelti Cia buvo mano pirmas bandymas.
Kelk per www.radikal.ru.....po to nukopink antra nuoroda ir bus ok....
Tangiuke, sveika atvykusi į konditerinės epidemijos skyrių, kuo dažniau pas mus lankysies, tuo daugiau progų atsiras
Kirbe, aciu uz patarima, butinai pabandysiu kelti per ten
Olesta, tikra teisybe, jus cia visos tokiu groziu prikepat, kad tikrai norisi tik kepti, kepti ir kepti
Olesta, tikra teisybe, jus cia visos tokiu groziu prikepat, kad tikrai norisi tik kepti, kepti ir kepti
Nu ka tu brace brace Neramuole, cia mes kaip susitare su tais lapingais ir grybingais tortais
aha, skaitau mintis tavas , kai tavaji pamaciau net susijuokiau, pati ruosiaus eit daryt panasu
Visos mergytės šaunuolės
O kaip jus klevo lapus padarot? Tikrus uzdedat ir ispjaunat? Nu labai graziai atrodo