Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

paskutiniai šios savaitės darbeliai, tiesiog tortas, apipinta šokoladine mase, visa kita pastiliažas

user posted image

džiovintų vaisių ir riešutų tortas, dengta šokoladine mase, puošta pastiliažu
user posted image

o dabar labanakt, maunu i lova, ryt darbe turiu jau but 9 doh.gif
Atsakyti
Gitule, Neramuole, Kirbe, Egleik- nu labai tiktai grazus ir isskirtiniai tortai, jau visos taip ismokot lyyygiai padaryti, jega-sirdis dziaugiasi, neramuoles labai tas melynas suzavejo, tie pakrasciukai tokie faini, kirbes tokie nematytu formu ir ispudingi nu zodziu gera cia uzeiti.Pabaigai aisku pasilikau Asseni, nu tikrai jau reiktu tau medali uzkabinti, uz tas rankeles, kurios sugeba tokius grozius lipdyti doh.gif wub.gif 4u.gif
Dabar norejau paklausti del pastilazo dar, ar i ji dedat sausa bulviu krakmola? g.gif
Man siandien nuo torto kremo siek tiek kukuruzu krakmolo virto liko ir as ji toki tystanti sudejau i Cipciuko cukrine mase ir ypyliau sauksteli aliejaus, visai idomi mase isejo, tokia plastelinine, dziuti pradejo gal po 5 min., kai minkiau, tai poksejo taip biggrin.gif , gal visai nieko butu ka nors lipdyti, padejau i saldytuva su maiseliu, ziuresiu kas rytoj bus is jos like.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 06, 20:28)
nė neįtariau..
aš irgi

Kaip faina, reiskia gerai atitaikiau spalvas rolleyes.gif

QUOTE(Srove @ 2009 11 07, 00:48)
Dabar norejau paklausti del pastilazo dar, ar i ji dedat sausa bulviu krakmola? g.gif

As dedu sausa kukuruzu krakmola 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 11 07, 02:12)
Kaip faina, reiskia gerai atitaikiau spalvas  rolleyes.gif
As dedu sausa kukuruzu krakmola  4u.gif

pala pala, kiba aš žioplė kažką sumaišiau, aš tai bulvių krakmolą dedu unsure.gif na tortų dengimo masė tai super gaunasi, o dėl lipdymo, tai pagyrų puode jau skundžiausi...
Atsakyti
visu tortai nuostabus,tikrai!saunuoles!
o cia mano ,nesu labai juo patenkinta,bet palyginus su kokia nuotaika dariau,nes mane labai nuliudino ne kokios zinios,taigi dariau tik ,kad reikia padaryti,ir zadejau daryt teleloto bilieta,bet zinot kai uzdejau ta ruzava mase,nu man taip nesinorejo ten juodaus dazais rasyti,taip norejosi kazko svelnaus grazaus,tai pridejau geliu blush2.gif
user posted image

medutis su konservuotais vaisiai,saldainiu mase,ir aisingas.
nekreipkit prasau demesio i ta sauksteli lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padima: 07 lapkričio 2009 - 08:11
Labas rytas, pagaliau iš žvaigždžių nusileidom į žemę wub.gif labai labai šaunūs Kirbės, Eglejk, Neramuolės savaitgaliniai tortukai, sorry, jei kažką pamiršau paminėti wub.gif neturiu sveikatos šiandie visai unsure.gif pagyrų temoje irgi fantastinių tortų pridėta, tik mergaitės begėdės neneša čia pasigrožėti naujomis idėjomis schmoll.gif verysad.gif

o aš atnešiu, kad ir nieko naujo, bet ale vis...

Šokoladinis tortas mergaitei, dengtas pastiliažo ir saldaininės masės junginiu, gėlytės Cipciuko cukrinė masė, taškavimas aisingo

user posted image

Juodasis miškas mergaitei, dengtas pastiliažu, visa kita kaip pirmajame

user posted image

Snikersas berniukui, ruda masė šokoladinė saldainių masė, žalia - o vargeli, nežinau nei kaip pavadinti mišinys visko doh.gif mašinos marcipano, gėlytės Cipciuko cukrinė masė...

user posted image

Atsakyti
Labutis.

Visos tokių grožių prikepusios wub.gif . Negaliu atsižiūrėt. Kad man šitaip....

Norėjau paklausti, kas užsisakinėja iš Arevitos, kaip ten pažymėt norimus dydžius. Nes ten kur užsakyt, prašo tik kiekį parašyt, o tai kaip su dydžiais? Ir dar Pasakykit man neišmanėlei, kam reikalingas adapteris? Ar jis būtinas?

Labai ačiū.
Atsakyti
Mergaites,jus tokius grozius sukuriate,kad as cia ne kojos daugiau nekelsiu su savo tortais,kol neismoksiu graziai papuost,bet turbut tai neivyks niekada,kaip sakoma gimes sliauzioti-skraidyt nepradesi...
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 11 07, 01:24)
o dėl lipdymo, tai pagyrų puode jau skundžiausi...

Neskaiciau pagyru puode unsure.gif

QUOTE(daividija @ 2009 11 07, 10:04)
Mergaites,jus tokius grozius sukuriate,kad as cia ne kojos daugiau nekelsiu su savo tortais,kol neismoksiu graziai papuost,bet turbut tai neivyks niekada,kaip sakoma gimes sliauzioti-skraidyt nepradesi...

DAIVIDIJA, JOPSTARARAIKA, BAIGI PLIURPT NESAMONES mad.gif mad.gif mad.gif

Labai grazus tortukai, Olesta, nu ir padirbejai thumbup.gif
Papildyta:
Padima, kokia grazi spalva tavo torto ir isvis jis toks svelnybe wub.gif
Atsakyti
Na kepėjėlės ir tortai bigsmile.gif akių negaliu atplėšt, talentas pas jus, kurio dėka gimė štai toks tortukas mergaitei tongue.gif Apačia medutis, sijonas rafaelo, dengtas pastilažu, gėlytės taip pat pastilažas.
user posted image
user posted image
Na ir sunku žinokit su tom masėm doh.gif be vyro pagalbos nebūčiau užmetus visų tų klosčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 11 07, 11:04)

Daividija, gal tu baigsi viena diena doh.gif . Kaip ten Meian sake, kuklumas puosia zmogu, bet kai per daug tai nesveika. Skelbiu zabastovke cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 07, 12:01)
Daividija, gal tu baigsi viena diena  doh.gif . Kaip ten Meian sake, kuklumas puosia zmogu, bet kai per daug tai nesveika. Skelbiu zabastovke  cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai TAIP cool.gif
Atsakyti