paskutiniai šios savaitės darbeliai, tiesiog tortas, apipinta šokoladine mase, visa kita pastiliažas
džiovintų vaisių ir riešutų tortas, dengta šokoladine mase, puošta pastiliažu
o dabar labanakt, maunu i lova, ryt darbe turiu jau but 9
Gitule, Neramuole, Kirbe, Egleik- nu labai tiktai grazus ir isskirtiniai tortai, jau visos taip ismokot lyyygiai padaryti, jega-sirdis dziaugiasi, neramuoles labai tas melynas suzavejo, tie pakrasciukai tokie faini, kirbes tokie nematytu formu ir ispudingi nu zodziu gera cia uzeiti.Pabaigai aisku pasilikau Asseni, nu tikrai jau reiktu tau medali uzkabinti, uz tas rankeles, kurios sugeba tokius grozius lipdyti
Dabar norejau paklausti del pastilazo dar, ar i ji dedat sausa bulviu krakmola?
Man siandien nuo torto kremo siek tiek kukuruzu krakmolo virto liko ir as ji toki tystanti sudejau i Cipciuko cukrine mase ir ypyliau sauksteli aliejaus, visai idomi mase isejo, tokia plastelinine, dziuti pradejo gal po 5 min., kai minkiau, tai poksejo taip , gal visai nieko butu ka nors lipdyti, padejau i saldytuva su maiseliu, ziuresiu kas rytoj bus is jos like.
Man siandien nuo torto kremo siek tiek kukuruzu krakmolo virto liko ir as ji toki tystanti sudejau i Cipciuko cukrine mase ir ypyliau sauksteli aliejaus, visai idomi mase isejo, tokia plastelinine, dziuti pradejo gal po 5 min., kai minkiau, tai poksejo taip , gal visai nieko butu ka nors lipdyti, padejau i saldytuva su maiseliu, ziuresiu kas rytoj bus is jos like.
QUOTE(naitas @ 2009 11 06, 20:28)
Kaip faina, reiskia gerai atitaikiau spalvas
QUOTE(Srove @ 2009 11 07, 00:48)
As dedu sausa kukuruzu krakmola
QUOTE(gitule @ 2009 11 07, 02:12)
pala pala, kiba aš žioplė kažką sumaišiau, aš tai bulvių krakmolą dedu na tortų dengimo masė tai super gaunasi, o dėl lipdymo, tai pagyrų puode jau skundžiausi...
visu tortai nuostabus,tikrai!saunuoles!
o cia mano ,nesu labai juo patenkinta,bet palyginus su kokia nuotaika dariau,nes mane labai nuliudino ne kokios zinios,taigi dariau tik ,kad reikia padaryti,ir zadejau daryt teleloto bilieta,bet zinot kai uzdejau ta ruzava mase,nu man taip nesinorejo ten juodaus dazais rasyti,taip norejosi kazko svelnaus grazaus,tai pridejau geliu
medutis su konservuotais vaisiai,saldainiu mase,ir aisingas.
nekreipkit prasau demesio i ta sauksteli
o cia mano ,nesu labai juo patenkinta,bet palyginus su kokia nuotaika dariau,nes mane labai nuliudino ne kokios zinios,taigi dariau tik ,kad reikia padaryti,ir zadejau daryt teleloto bilieta,bet zinot kai uzdejau ta ruzava mase,nu man taip nesinorejo ten juodaus dazais rasyti,taip norejosi kazko svelnaus grazaus,tai pridejau geliu
medutis su konservuotais vaisiai,saldainiu mase,ir aisingas.
nekreipkit prasau demesio i ta sauksteli
Labas rytas, pagaliau iš žvaigždžių nusileidom į žemę labai labai šaunūs Kirbės, Eglejk, Neramuolės savaitgaliniai tortukai, sorry, jei kažką pamiršau paminėti neturiu sveikatos šiandie visai pagyrų temoje irgi fantastinių tortų pridėta, tik mergaitės begėdės neneša čia pasigrožėti naujomis idėjomis
o aš atnešiu, kad ir nieko naujo, bet ale vis...
Šokoladinis tortas mergaitei, dengtas pastiliažo ir saldaininės masės junginiu, gėlytės Cipciuko cukrinė masė, taškavimas aisingo
Juodasis miškas mergaitei, dengtas pastiliažu, visa kita kaip pirmajame
Snikersas berniukui, ruda masė šokoladinė saldainių masė, žalia - o vargeli, nežinau nei kaip pavadinti mišinys visko mašinos marcipano, gėlytės Cipciuko cukrinė masė...
o aš atnešiu, kad ir nieko naujo, bet ale vis...
Šokoladinis tortas mergaitei, dengtas pastiliažo ir saldaininės masės junginiu, gėlytės Cipciuko cukrinė masė, taškavimas aisingo
Juodasis miškas mergaitei, dengtas pastiliažu, visa kita kaip pirmajame
Snikersas berniukui, ruda masė šokoladinė saldainių masė, žalia - o vargeli, nežinau nei kaip pavadinti mišinys visko mašinos marcipano, gėlytės Cipciuko cukrinė masė...
Labutis.
Visos tokių grožių prikepusios . Negaliu atsižiūrėt. Kad man šitaip....
Norėjau paklausti, kas užsisakinėja iš Arevitos, kaip ten pažymėt norimus dydžius. Nes ten kur užsakyt, prašo tik kiekį parašyt, o tai kaip su dydžiais? Ir dar Pasakykit man neišmanėlei, kam reikalingas adapteris? Ar jis būtinas?
Labai ačiū.
Visos tokių grožių prikepusios . Negaliu atsižiūrėt. Kad man šitaip....
Norėjau paklausti, kas užsisakinėja iš Arevitos, kaip ten pažymėt norimus dydžius. Nes ten kur užsakyt, prašo tik kiekį parašyt, o tai kaip su dydžiais? Ir dar Pasakykit man neišmanėlei, kam reikalingas adapteris? Ar jis būtinas?
Labai ačiū.
Mergaites,jus tokius grozius sukuriate,kad as cia ne kojos daugiau nekelsiu su savo tortais,kol neismoksiu graziai papuost,bet turbut tai neivyks niekada,kaip sakoma gimes sliauzioti-skraidyt nepradesi...
QUOTE(rembiene @ 2009 11 07, 01:24)
o dėl lipdymo, tai pagyrų puode jau skundžiausi...
Neskaiciau pagyru puode
QUOTE(daividija @ 2009 11 07, 10:04)
Mergaites,jus tokius grozius sukuriate,kad as cia ne kojos daugiau nekelsiu su savo tortais,kol neismoksiu graziai papuost,bet turbut tai neivyks niekada,kaip sakoma gimes sliauzioti-skraidyt nepradesi...
DAIVIDIJA, JOPSTARARAIKA, BAIGI PLIURPT NESAMONES
Labai grazus tortukai, Olesta, nu ir padirbejai
Papildyta:
Padima, kokia grazi spalva tavo torto ir isvis jis toks svelnybe
QUOTE(daividija @ 2009 11 07, 11:04)
Daividija, gal tu baigsi viena diena . Kaip ten Meian sake, kuklumas puosia zmogu, bet kai per daug tai nesveika. Skelbiu zabastovke
QUOTE(Asseni @ 2009 11 07, 12:01)
Daividija, gal tu baigsi viena diena . Kaip ten Meian sake, kuklumas puosia zmogu, bet kai per daug tai nesveika. Skelbiu zabastovke
tikrai TAIP