Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos merginos! Cia jus tokiu graziu tortu padarot,tikri meno sedevrai bigsmile.gif As tiesiog zaviuosi jumis.
Taip susizavejau,kad ir as pabandysiu kazka padaryti. Visada kepu meducio torta,bet mano puosyba uzsibaigdavo trupiniais,nusiprkdavau gelyciu papuosimui ir viskas.
As pertepima torto darau is grietines. Tai jei dengiant torta pastilazu,kiek suprantu tada reikia sonus istepti sviestiniu kremu.
Ir as dedavau i pertepima viena sluoksni kokios nors uogienes. Tai dabar tikriausiai nebetiks?
Atsakyti
Kaip visada apie jusu torciukus komentaru neturiu,nebent viena.....LABAIIIIII GRAZU..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o cia pora maniskiu siandien darytu...
user posted image

medutis pagal mano receptura,dengta Meian mase,kamuolio viduj ir lelytes viduj -bulvytes mase.....geles ir drugeliai -cukrine mase.....
buvo prasymas ,kad vienas tortas bet papuosti atskirai berniukui ir atskirai mergaitei...broliui ir sesutei.....
user posted image
su grietinele ir vaisiais....visa kita kaip pirmam torciuky......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 06 lapkričio 2009 - 17:16
Asseni, atejau ir netekau zado, stalcius tik atsidare ir likau issiziojus blink.gif net nesupratau, kad tas pirmasis tortas kol neperskaiciau, tikru tikriausias rozes ziedas, nerealu bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
ir tas su skorpionu toks minimalistinis, taciau irgi nuostabus.
Suzavejo labai, negaliu net atsigauti wub.gif

Neramuole mano merginukei tiktu toks tortukas, ji labai myli ta filmuka 4u.gif

kirbe, tie zukuciai toki mieli ant tortuko smile.gif

ir visu kitu tortukai nuostabus, nebetelpa galvoje tiek visuatsiminti, labai grazus tikrai tikrai, stai visom po balioneli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 06 lapkričio 2009 - 18:12
Asseni tortas roze kazkas nuostabaus wub.gif manau kad jo niekas ir nevalgys, nes meno kuriniai nevalgomi wub.gif
Atsakyti
Atnesu ir as savo kelis tortukus smile.gif

pirmasis Juodasis miskas, dengtas pastiliazu, pakringeliuotas aisingu, gelytes cukrines smile.gif

Antrasis - Medutis perteptas su grietineles-grietines kremu su zele gabaliukais. Sonai apdengti pastiliazu ir nudazyti rudai, lapai ir grybukai taip pat pastiliaziniai, ezio "spygliai" aisingas. Ezys biskiuka isblyskes, vyras sake tikriausiai zmoniu issigando lotuliukas.gif
Tortuko (5.5kg) tem yra - Rudenelis
Daugiau tortuko foto galite pamatyti paspaude nuoroda
Tortas Rudenelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 06 lapkričio 2009 - 19:25
Merginos, o kodėl jūs nebepildot tos temos apie puošybą, kur tik puošybos receptai? Aš vis skaitau, skaitau ir matau tai dengta aisingu, tai dar kažkas - atsidarau minėtą temą, o ten nėr. Tada ieškai su pagalba ir t.t. Bet gi tam ir sukurta ana tema buvo, kad sukauot visą reikalingą informaciją, kad nereiktų ištisai ieškot kažko. Ar aš teisingai suprantu g.gif blush2.gif blush2.gif
Tik neužmėtykit akmenim ax.gif 4u.gif
Atsakyti
labai dažnai užeinu pasigrožėti jūsų kūriniais wub.gif pati tortus kepu tik prie svarbių progų (t.y. labai retai),tai rodyti nėr ką.bet šiandien netyčia išradau dviratį lotuliukas.gif gal kam pasitarnaus,jei reikės super greitai pagaminamo griljažo arba karamelizuotų riešutų papuošimams ax.gif
įdėjau į saldžius receptus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 06 lapkričio 2009 - 20:12
mergaites gal galit pasakyti ar nieko blogo nebus jai mase minkysiu su cukraus pudra malta su kavamale ir dar persijosiu per sieteli ar geriau begt i parde dasipirkti pudros. doh.gif ir dar reikia dazus pasimaisyti su degtine o as turiu tik spirito ar nebus per stipru g.gif su vandeniu skiesti baisoka

As tai isiverziau cia pamirsau pasakyti kad labai grazus tortukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ziuriu ziuriu ir semiuos patirties. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 06 lapkričio 2009 - 20:32
QUOTE(Eima @ 2009 11 06, 20:05)
Merginos, o kodėl jūs nebepildot tos temos apie puošybą, kur tik puošybos receptai? Aš vis skaitau, skaitau ir matau tai dengta aisingu, tai dar kažkas - atsidarau minėtą temą, o ten nėr. Tada ieškai su pagalba ir t.t. Bet gi tam ir sukurta ana tema buvo, kad sukauot visą reikalingą informaciją, kad nereiktų ištisai ieškot kažko. Ar aš teisingai suprantu g.gif  blush2.gif  blush2.gif
Tik neužmėtykit akmenim ax.gif  4u.gif

O ko ten nera g.gif , Aisingo dar neikeliau, o ka dar ikelt is daznai naudojamu puosybos elementu?

QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 06, 20:26)
mergaites gal galit pasakyti ar nieko blogo nebus jai mase minkysiu su cukraus pudra malta su kavamale ir dar persijosiu per sieteli ar geriau begt i parde dasipirkti pudros.  doh.gif ir dar reikia dazus pasimaisyti su degtine o as turiu tik spirito ar nebus per stipru  g.gif su vandeniu skiesti baisoka

Geriau beg i parduotuve. O spiritas tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 06 lapkričio 2009 - 20:30
QUOTE(Asseni @ 2009 11 06, 22:30)
Geriau beg i parduotuve. O spiritas tinka

Labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz skubia pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 06, 20:30)
O ko ten nera  g.gif , Aisingo dar neikeliau, o ka dar ikelt is daznai naudojamu puosybos elementu?

Kad ir naujos Meian masės kur su gliukoze. Reik dar peržiūrėt ką save`inausi... Tiesiog kartais pagaunu save, peržiūrinėdama jūsų torčiukus ir skaitydama iš ko jie, kad lendu į tą temą ir nerandu...
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 11 05, 18:01)
Nu paskutiniai Naito zodziai  lotuliukas.gif tai man kaip per misias skamba, kai kunigas sako TAI BUVO DIEVO ZODIS

hihihi.gif
aš taip rašau, nes žinai kaip būna... topsecret.gif kol perskaito iki galo, kol pažiūri, tai užmiršta pradžią.. nenoriu nusavinti malagas kūrybos.

QUOTE(Meian @ 2009 11 05, 18:30)
Kirbe, labai grazu, tikrai, nuostabus tortai.... tik, jei atvirai, tai yra labai grazus du atskiri tortai -- o kaip dviaukste kompozicija jie ne visai... schmoll.gif Yra tam tikros taisykles, kurios turi buti taikomos kuriant keliaaukscius tortukus, kad sie "ziuretusi"... ir va butent to cia truksta. Tik nepamanyk, kad cia kokia nors kritika ir net nemegink nusiminti, cia tiesiog pastebejimas priekabios akies, kuri labai daug domejosi vadinamu "stackingu" ir todel negali nepakomentuot... o apart to, abu tortai yra liuksiniai  thumbup.gif Isivaizduoju, kaip dziaugesi jaunavedziai.

pritariu 100 proc.

QUOTE(kutvela @ 2009 11 05, 22:53)
man ir labai idomu, kokios tos taisykles 4u.gif

moterys.. taigi yra tiesiog raktinis žodis duotas, kertinis - stacking . Metam į google, youtube ir mokomės.
Va dėl to ir parašiau kaip evangelistė savo žinutės pradžioj. 4u.gif

QUOTE(gitule @ 2009 11 06, 01:46)
Aciukas  4u.gif  Cia aisingas, spaustas per antgaliuka, uztai ir vienodo storio  biggrin.gif

nė neįtariau..

QUOTE(Olesta @ 2009 11 06, 01:58)
a ja duročka dumala, kad rankomis sukta  doh.gif  pervargau šiandien, laikas lovytėn  blush2.gif

aš irgi

QUOTE(neramuole @ 2009 11 06, 04:54)
laba nakti, kaip man patinka savaitgaliai, kokie groziai cia dygsta, i kompanija ir as atnesu sios nakties darbeli, juodasis miskas dengta meian mase, gelytes pastiliazas, visa kita aisingas  4u.gif

tai va.. IDEALUS grožis wub.gif
Atsakyti