aseni kokia ROŽĖ
a tortas po rože-čia ji per visą tortą kaip suprantu
O Dieve tu mano fantastika
Asseni, gal galėtumėte parodyti tortą iš šono, ar jau nebėra jo pas jus ? Nu nerealus tortas
O antrasis tai man idėja labai patiko mano tėčio gimtadienis kitą savaitę ir jis irgi skorpionas, tai gal padaryti panašų tortuką kaip jūs padarėt Patį zodiako ženklą dėjot su kokiu nors maketu ar iš galvos ?
Asseni, gal galėtumėte parodyti tortą iš šono, ar jau nebėra jo pas jus ? Nu nerealus tortas
O antrasis tai man idėja labai patiko mano tėčio gimtadienis kitą savaitę ir jis irgi skorpionas, tai gal padaryti panašų tortuką kaip jūs padarėt Patį zodiako ženklą dėjot su kokiu nors maketu ar iš galvos ?
As ir taip supratau,kad roze per visa torta,Asseni,atrodo liuksiskai,bet pjaut nelabai patogu
asseni, nėra žodžių kaip gražu, rožės žiedas pasaka, kopijuoju gal pagelbės man lipinant mažytes roželes
Masiania*, tu grizai . kur buvai daugiau nei puse metu
Papildyta:
Stai cia torto sonas, net padeklas matosi
Dabar pamatavau ta roze, tai ji kaz kur su ziedlapiais 35x35
O skorpiona dejau pagal paveiksliuka. Ziurejau i ji ir dejau tiesiai ant torto
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 06, 13:07)
O Dieve tu mano fantastika
Stai cia torto sonas, net padeklas matosi
Dabar pamatavau ta roze, tai ji kaz kur su ziedlapiais 35x35
O skorpiona dejau pagal paveiksliuka. Ziurejau i ji ir dejau tiesiai ant torto
F A N T A S T I K A ASSENI NEFORMALIŲ TORTŲ KARALIENĖ
aseni,kaip tu tuos žiedlapius skaišiojai.nu super.dar tokio torto nemačiau. įspudingas labai tikra stalo puošmena
QUOTE(padima @ 2009 11 05, 15:05)
Asseni labai labai graži rožė, ideali
Neramuole oho kiek tortukų Labai gražūs šonai to žydrojo O spalvos kokios mielos
QUOTE(Asseni @ 2009 11 06, 11:52)
Tortas roze. Viduje apelsininis biskvitas us tropiniais vaisiais. Kremas su dziovintias ananasais ir papajom vitom apelsinu sultyse, braskes. Pats tortas nedidukas, 21 cm skersmens. Su lapais skersmuo apie 30 cm. Lapeliai buvo tvirtinami tiesiai ant torto. Zalia juostele 6 cm plocio, lapai pastilazas. Kaip ji valgys nezinau, sakiua, kad bus nepatogu, bet .......
OHO, dar tokio torto akys niekada neregejo Fantastika koks grozis, tikra stalo puosmena
Asseni,kaip visada kai dejo tai puse metu atsigaut neina....roze labai grazi!!!