Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

aseni swoon.gif swoon.gif kokia ROŽĖ wub.gif wub.gif wub.gif
a tortas po rože-čia ji per visą tortą kaip suprantu g.gif
Atsakyti
O Dieve tu mano mega_shok.gif fantastika wub.gif
Asseni, gal galėtumėte parodyti tortą iš šono, ar jau nebėra jo pas jus blush2.gif ? Nu nerealus tortas blink.gif

O antrasis tai man idėja labai patiko g.gif mano tėčio gimtadienis kitą savaitę ir jis irgi skorpionas, tai gal padaryti panašų tortuką kaip jūs padarėt g.gif Patį zodiako ženklą dėjot su kokiu nors maketu ar iš galvos blush2.gif ?
Atsakyti
As ir taip supratau,kad roze per visa torta,Asseni,atrodo liuksiskai,bet pjaut nelabai patogu
Atsakyti
asseni, nėra žodžių kaip gražu, rožės žiedas pasaka, kopijuoju gal pagelbės man lipinant mažytes roželes ax.gif
Atsakyti
Masiania*, tu grizai clap.gif clap.gif . kur buvai daugiau nei puse metu
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 06, 13:07)
O Dieve tu mano mega_shok.gif fantastika  wub.gif 
Asseni, gal galėtumėte parodyti tortą iš šono, ar jau nebėra jo pas jus  blush2.gif ? Nu nerealus tortas  blink.gif

O antrasis tai man idėja labai patiko  g.gif  mano tėčio gimtadienis kitą savaitę ir jis irgi skorpionas, tai gal padaryti panašų tortuką kaip jūs padarėt  g.gif  Patį zodiako ženklą dėjot su kokiu nors maketu ar iš galvos  blush2.gif ?

user posted image
Stai cia torto sonas, net padeklas matosi

Dabar pamatavau ta roze, tai ji kaz kur su ziedlapiais 35x35

O skorpiona dejau pagal paveiksliuka. Ziurejau i ji ir dejau tiesiai ant torto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 06 lapkričio 2009 - 13:48
F A N T A S T I K A ASSENI NEFORMALIŲ TORTŲ KARALIENĖ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aseni,kaip tu tuos žiedlapius skaišiojai.nu super.dar tokio torto nemačiau. įspudingas labai 4u.gif tikra stalo puošmena smile.gif
Atsakyti
asseni bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tortas roze thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 11 05, 15:05)
smile.gif
dengiant torta mase reikia aptepti sviestiniu kremu

notworthy.gif
Atsakyti

Asseni labai labai graži rožė, ideali thumbup.gif

Neramuole oho kiek tortukų bigsmile.gif Labai gražūs šonai to žydrojo thumbup.gif O spalvos kokios mielos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 06, 11:52)
Tortas roze. Viduje apelsininis biskvitas us tropiniais vaisiais. Kremas su dziovintias ananasais ir papajom vitom apelsinu sultyse, braskes. Pats tortas nedidukas, 21 cm skersmens. Su lapais skersmuo apie 30 cm. Lapeliai buvo tvirtinami tiesiai ant torto. Zalia juostele 6 cm plocio, lapai pastilazas. Kaip ji valgys nezinau, sakiua, kad bus nepatogu, bet .......

OHO, dar tokio torto akys niekada neregejo blink.gif blink.gif blink.gif Fantastika koks grozis, tikra stalo puosmena wub.gif
Atsakyti
Asseni,kaip visada kai dejo wacko.gif tai puse metu atsigaut neina....roze labai grazi!!!
Atsakyti