NERAMUOLE dabar jau žinau, kad darbai šiandien seksis, toks grožis nuo ryto kelia nuotaiką
Neramuole,labai grazus tortas ,o Gitules kazkodel nematau
QUOTE(rutulia @ 2009 11 05, 22:57)
Turiu klausimeli, gal zinosite i ji atsakyma. Kaip pagaminti valgomus saukstus? Sia nuotrauka radau delfyje vykstanciame konkurse. Galvoju, gal is bemieles sluoksniuotos teslos galima ispjauti tokias formas?
Gal kas turit minciu? Aciu is anksto
Gal kas turit minciu? Aciu is anksto
Yra tokios formos saukstai, tokie kaip moliniai, panasius saukstus naudoja kinieciai sriuboms valgyti
Neramuole, tortas tikraja to zodzio prasme verciantis is koto. Nerealiai grazu taip lygu, dailu viskas
Savo vakaryksti tortuka visgi puosiau trupiniais ir sokoladu, ne bezu (tortas skirtas kompanijai, pernelyg saldziai nemegstanciai, tai...). BET as jusu nepamirsau ir beza visgi pabandziau isplakti (kaip tik turejau viena atliekama baltyma). Tik va, sove man i galva eilini karta paeksperimentuoti ir vel kazka kitaip padaryt svarsciau, svarsciau, kodel Monikutei bezas buvo linkes patezti, ir pamaniau, ar tai negaletu buti del pacios gliukozes savybiu (ji juk leciau dziuna, tai gal tame ir saknys). Tad si karta sirupa viriau silpnesni, dejau maziau gliukozes, o vietoj jos jau i isplakta beza sugalvojau idet cukraus pudros.
Turiu pasakyt, si mintis pasirode is principo neverta demesio. Cukraus pudra tik gadina jo vientisuma, o del per skysto sirupo bezas vis tiek linkes teketi (nebent, jei detum ja dar verdant sirupa kitaip ne). Kita vertus, i dali bezo (to tikrai per skysto) nieko nedejau (kad negadint produktu...), ir palikau uztepus per nakti padziut. Stovejo is pradziu kaip bala, taciau ryte jau buvo tiek apdziuves, kad puikiausiai laike forma. Taigi net ir su gliukoze tikrai viskas dziuna tvarkingai, jei sudetum visko reikiamas proporcijas.
Praeita karta pabandzius beza su gliukoze, naudojau ji papaisymams ant apdengimo mases. Ejosi labai graziai, tikrai buvo super. Ir isdziuvo gerai, forma laikesi -- nors pavirsius ir nepasidare tiek "traskus", kiek naudojant cukraus sirupa. Po Monikutes komentaro, sudvejojau kazi, kaip butu stoveje is jo padaryti dzibukai, gal tikrai sirupas vien is gliukozes bezui nera idealu . Siaip ar taip, takart sirupo viriau daugiau lyginant su baltymo kiekiu, va tik del proporciju dabar nepasakysiu konkreciai suejo gal trecdalis to pakelio gliukozes (ten telpa 500g, tai sudejau kokius 170g gal), uzpyliau 2 saukstais vandens, na, o baltyma tada plakiau viena (tiesa, plakdama baltyma bezui, visada iberiu 1 a.s. kukuruzu krakmolo, kol dar baltymas nera labai standus, ir plaku toliau, kaip iprasta), isplakus iberiau citrinos rugsteles...
Padariau vakar bet kokiu atveju pora nuotraukyciu, gal kazka idesiu veliau, jei bus verta Jusu demesio. Taip pat butinai kada prisiruosiu tiksliai proporcijas suziuret del tos gliukozes ir parasysiu konkreciai. Labai jau uzrupo ir paciai "davest" sita klausima iki galo, kaip ten visgi yra...
Del daugiaauksciu, kaip ir zadejau, taip pat parasysiu... tik tam reikia istaikyt kiek didesni laiko tarpeli.
Iki
Savo vakaryksti tortuka visgi puosiau trupiniais ir sokoladu, ne bezu (tortas skirtas kompanijai, pernelyg saldziai nemegstanciai, tai...). BET as jusu nepamirsau ir beza visgi pabandziau isplakti (kaip tik turejau viena atliekama baltyma). Tik va, sove man i galva eilini karta paeksperimentuoti ir vel kazka kitaip padaryt svarsciau, svarsciau, kodel Monikutei bezas buvo linkes patezti, ir pamaniau, ar tai negaletu buti del pacios gliukozes savybiu (ji juk leciau dziuna, tai gal tame ir saknys). Tad si karta sirupa viriau silpnesni, dejau maziau gliukozes, o vietoj jos jau i isplakta beza sugalvojau idet cukraus pudros.
Turiu pasakyt, si mintis pasirode is principo neverta demesio. Cukraus pudra tik gadina jo vientisuma, o del per skysto sirupo bezas vis tiek linkes teketi (nebent, jei detum ja dar verdant sirupa kitaip ne). Kita vertus, i dali bezo (to tikrai per skysto) nieko nedejau (kad negadint produktu...), ir palikau uztepus per nakti padziut. Stovejo is pradziu kaip bala, taciau ryte jau buvo tiek apdziuves, kad puikiausiai laike forma. Taigi net ir su gliukoze tikrai viskas dziuna tvarkingai, jei sudetum visko reikiamas proporcijas.
Praeita karta pabandzius beza su gliukoze, naudojau ji papaisymams ant apdengimo mases. Ejosi labai graziai, tikrai buvo super. Ir isdziuvo gerai, forma laikesi -- nors pavirsius ir nepasidare tiek "traskus", kiek naudojant cukraus sirupa. Po Monikutes komentaro, sudvejojau kazi, kaip butu stoveje is jo padaryti dzibukai, gal tikrai sirupas vien is gliukozes bezui nera idealu . Siaip ar taip, takart sirupo viriau daugiau lyginant su baltymo kiekiu, va tik del proporciju dabar nepasakysiu konkreciai suejo gal trecdalis to pakelio gliukozes (ten telpa 500g, tai sudejau kokius 170g gal), uzpyliau 2 saukstais vandens, na, o baltyma tada plakiau viena (tiesa, plakdama baltyma bezui, visada iberiu 1 a.s. kukuruzu krakmolo, kol dar baltymas nera labai standus, ir plaku toliau, kaip iprasta), isplakus iberiau citrinos rugsteles...
Padariau vakar bet kokiu atveju pora nuotraukyciu, gal kazka idesiu veliau, jei bus verta Jusu demesio. Taip pat butinai kada prisiruosiu tiksliai proporcijas suziuret del tos gliukozes ir parasysiu konkreciai. Labai jau uzrupo ir paciai "davest" sita klausima iki galo, kaip ten visgi yra...
Del daugiaauksciu, kaip ir zadejau, taip pat parasysiu... tik tam reikia istaikyt kiek didesni laiko tarpeli.
Iki
QUOTE(neramuole @ 2009 11 06, 10:44)
žiūriu i ji ir matau karčia tiesa, lipint aš nemoku
moki, moki
Cia gi iglis piglis is Night garden. Iki vakar nezinojau apie ji nieko, bet vakar supazindino.
QUOTE(Asseni @ 2009 11 06, 11:52)
moki, moki
Cia gi iglis piglis is Night garden. Iki vakar nezinojau apie ji nieko, bet vakar supazindino.
Cia gi iglis piglis is Night garden. Iki vakar nezinojau apie ji nieko, bet vakar supazindino.
gal irgi darysi tortuka su juo? o man dar daug praktikos reikia
beja gal galetum savo skipa parasyt, siandien turiu krepsiuka nulipint reiktu visokeriopos pagalbos
Neramuole,tavo tortai fantastiskai dailus ir grazus!!!
Ir Iglis piglis gerai gavosi
Ir Iglis piglis gerai gavosi
Sveikutes
Tortukai kaip visada visi labai grazus
Dariau ir as vakar pora tortuku. Puosiau gana paprastai, fotografijoms laiko neturejau vakar , o siandien pamirsau Tad nebent paskui su telefonu nufotografuosim ir idesiu. O idesiu gal bendram pazinimui, nes dariau beze su gliukoze. Mano pastebejimai apie tai - dejau 6 mazulyciu kiausiniu baltymus (kitokiu tiesiog neturejau) ir apie 280 g gliukozes. Baltymu, zinoma buvo kiek daugoka Neapskaiciavau gerai. Isplakus baltymus dar idejau truputi citrinos rugsteles. Sirupas man vire laaaaaaaaabai ilgai, matyt per daug vandens ipyliau Bet visai nesikristalizavo, kas labai gerai. Taip pat, jau pilant i baltymus, jis praktiskai nesitaske, kaip buna su cukraus sirupu (bent jau man), labai graziai isiplake viskas. Beze gavosi manau, ranteliai matesi ir isliko iki siandienos. Niekas nenubego, nepasileido Tik beze zymiai minkstesne gavosi man nei su cukraus sirupu. Siaip viskas gal ir gerai, bet man labiausiai nepatikes dalykas - skonis Jis man nebuvo malonus, nors beze as labai megstu. Nezinau, gal kazka padariau ne taip, bet skonis tikrai zymiai prastesnis nei beze virto su cukraus sirupu Bet is esmes viskas gerai - padaryti lengviau, skonis pakenciamas , laikosi tikrai gerai. Reiketu tik tiksliau proporcijas suderinti.
Nepykit, kad tiek prirasiau, bet gal kam nors bus bent kiek naudinga eksperimentuojant
Tortukai kaip visada visi labai grazus
Dariau ir as vakar pora tortuku. Puosiau gana paprastai, fotografijoms laiko neturejau vakar , o siandien pamirsau Tad nebent paskui su telefonu nufotografuosim ir idesiu. O idesiu gal bendram pazinimui, nes dariau beze su gliukoze. Mano pastebejimai apie tai - dejau 6 mazulyciu kiausiniu baltymus (kitokiu tiesiog neturejau) ir apie 280 g gliukozes. Baltymu, zinoma buvo kiek daugoka Neapskaiciavau gerai. Isplakus baltymus dar idejau truputi citrinos rugsteles. Sirupas man vire laaaaaaaaabai ilgai, matyt per daug vandens ipyliau Bet visai nesikristalizavo, kas labai gerai. Taip pat, jau pilant i baltymus, jis praktiskai nesitaske, kaip buna su cukraus sirupu (bent jau man), labai graziai isiplake viskas. Beze gavosi manau, ranteliai matesi ir isliko iki siandienos. Niekas nenubego, nepasileido Tik beze zymiai minkstesne gavosi man nei su cukraus sirupu. Siaip viskas gal ir gerai, bet man labiausiai nepatikes dalykas - skonis Jis man nebuvo malonus, nors beze as labai megstu. Nezinau, gal kazka padariau ne taip, bet skonis tikrai zymiai prastesnis nei beze virto su cukraus sirupu Bet is esmes viskas gerai - padaryti lengviau, skonis pakenciamas , laikosi tikrai gerai. Reiketu tik tiksliau proporcijas suderinti.
Nepykit, kad tiek prirasiau, bet gal kam nors bus bent kiek naudinga eksperimentuojant
QUOTE(laurindre @ 2009 11 05, 18:48)
Kazkaip pas mus Thomas Philips tokiu dalyku neturi. Paziurek bet kokiam didesniam prekybos centre, tokiu rundeliuku tikrai yra Prie puodu.
Man kadangi reikia čia ir dabar, tai aš jau turiu tokį puoduką eidama pirkt valgyti IKI'nėje pamačiau tą Berghoff akciją ir kad yra toks puodukas, tai aš pas bendradarbius "susišaudžiau" lipdukus ir už 19 litų įsigijau jį skersmuo apie 8 cm manau tiks bezo virimui o šiaip rašo, kad jo kaina yra 48 litai, tai mažum tikrai geras daiktas
*Jonė* super tortukas šaunuolė
gitule nestandartinės ir labai gražios gėlės giriu
neramuole jūsų tortai švelnumo įsikūnijimai nerealu o dėl vaikiško tortuko su personažu tai manau vaikiukas tikrai labai apsidžiaugs
asseni,gal as jau visai zliba,bet pirmoj foto matau tik nuostabia roze,o ne torta prasom musu neapgaudineti ir kaip tu taip padarai