Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Oi, mergytės, kokie gražūs jūsų torčiukai, žiūriu ir atsižiūrėti negaliu. thumbup.gif

QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 11 05, 20:29)
O Cypciuko pastilažas gali šaldytuve stovėt? nieko jam nepasidarys, nesurasos? nes galvoju gal šiandien man tą tortą apdengt ryt bus mažiau darbo. bet valgomas bus tik šeštadienį (čia aš apie medutį)

Kiek žinau, pastilažas laikomas sandariai į plėvelę suvyniotas kambario temperatūroje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 05, 23:13)

Vajetau,ar jus atpazistat kopustus,nes anyta klause kas cia per kelmai?

as tai is kart supratau kad cia kopustai prie kiskiuku ir morkyciu labai grazus tortukas nu bet zirniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif reiks man pabandyti kada tokius pasidaryti labai grazus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Labai atsiprasau, kad isibraunu i tokiu groziu ir skanestu tema.. Tortu nuotraukos kaip is katalogu 4u.gif KOmplimentai dideliausi wub.gif Gal ir uzsisakyti torciuka butu galima (mes Kaune, uz 3 sav dukrai 5 m)
Turiu klausimeli, gal zinosite i ji atsakyma. Kaip pagaminti valgomus saukstus? Sia nuotrauka radau delfyje vykstanciame konkurse. Galvoju, gal is bemieles sluoksniuotos teslos galima ispjauti tokias formas? g.gif
Gal kas turit minciu? Aciu is anksto 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulia: 05 lapkričio 2009 - 22:06
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 05, 22:52)
as tai is kart supratau kad cia kopustai prie kiskiuku ir morkyciu labai grazus tortukas  nu bet zirniai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif reiks man pabandyti kada tokius pasidaryti labai  grazus  4u.gif

Kaip man palengvejo,o zirniai zinok buvo lengviausia blush2.gif Pabandyk tikrai iseis ax.gif
Atsakyti
Jone, Tavo anyta gal miesčionka, jei kopūsto nuo kelmo neskiria blush2.gif
ateinu pasiguosti, ką tik ištėškiau 6 baltymus su cukrum su visu bliūdu ant žemės, bliūdas per pusę, baltymai visoj virtuvėj doh.gif doh.gif doh.gif taip gerai visą dieną ėjosi ir še Tau, tai viską perdariau doh.gif

snikerį šeštadieniui tai būtinai šiandien, aš irgi vieną sutepojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 05, 23:19)
Jone, Tavo anyta gal miesčionka, jei kopūsto nuo kelmo neskiria  blush2.gif
ateinu pasiguosti, ką tik ištėškiau 6 baltymus su cukrum su visu bliūdu ant žemės, bliūdas per pusę, baltymai visoj virtuvėj  doh.gif  doh.gif  doh.gif  taip gerai visą dieną ėjosi ir še Tau, tai viską perdariau  doh.gif

snikerį šeštadieniui tai būtinai šiandien, aš irgi vieną sutepojau  ax.gif

Zinai,tos anytos lotuliukas.gif O tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz nelaime
Atsakyti
Apacia medutis, virsus baltas biskvitas su jogurtu, mascarpone ir grietinele. Puosta Meian mase su gliukoze ( nerealus dalykas thumbup.gif ), gelytes - pastilazas, dzibukai - aisingas.

user posted image

Olesta, 4u.gif
Jone, aisku matosi, kad kopustai, nepergyvenk grazus labai torciukas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Gitule, dailutis labai tortukas, ir gėlytės nematytos thumbup.gif kaip Jums ir gaunasi tos vienodo stortio virvutės, man čia aukštoji matematika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 05, 22:35)
Gitule, dailutis labai tortukas, ir gėlytės nematytos  thumbup.gif  kaip Jums ir gaunasi tos vienodo stortio virvutės, man čia aukštoji matematika  doh.gif

Aciukas 4u.gif Cia aisingas, spaustas per antgaliuka, uztai ir vienodo storio biggrin.gif
Atsakyti
a ja duročka dumala, kad rankomis sukta doh.gif pervargau šiandien, laikas lovytėn blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 05, 22:58)
a ja duročka dumala, kad rankomis sukta  doh.gif  pervargau šiandien, laikas lovytėn  blush2.gif

Nu ne duracka tu schmoll.gif biggrin.gif , juk neparasiau, kad tos virves is aisingo rolleyes.gif
Atsakyti
laba nakti, kaip man patinka savaitgaliai, kokie groziai cia dygsta, i kompanija ir as atnesu sios nakties darbeli, juodasis miskas dengta meian mase, gelytes pastiliazas, visa kita aisingas 4u.gif

user posted image
Atsakyti