Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 11 05, 18:32)
su gyvom, gi parašyta  ax.gif  šaunus darbelis

doh.gif oje kokia as vepla tik i tortus ziuriu jau raideliu net nematau atsiprasau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kirbe, paskaiciau dar karta, ka pati parasiau, ir zinai, pamaniau, galima ir supykt uz toki komentara. Aiskina, kad kompozicija "ne pagal taisykles", kai tuo tarpu gyvenime nepasakojo, kokios isvis tos taisykles...

Isipareigoju butinai rimciau prisesti artimu metu ir issamiai papasakoti, kas yra "sudetis ir atimtis" formuojant daugiaaukscius tortus. pioneer.gif Tikiuosi, tada man bus atleista ir uz izuluma svaidytis tokiais komentarais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meian: 05 lapkričio 2009 - 16:36
QUOTE(Meian @ 2009 11 05, 16:30)
Yra tam tikros taisykles, kurios turi buti taikomos kuriant keliaaukscius tortukus, kad sie "ziuretusi"...

Galima butu placiau apie tas taisykles? ax.gif
Atsakyti
Mielosios, jus man pasakykit, ar imanoma padaryti visiskai juoda aisinga su gel passte dazais? tik tokiu juodu turiu.
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 05, 17:30)

Beje, o vestuves -- rytoj, ar?... jei ketvirtadieni torta atsiima  g.gif

Vestuves rytoj,todel swiandien pasiima torta.....

o del taisykliu ...jos tam ir yra kad galima butu lauzyti.... mirksiukas.gif man svarbiausia netaisykles,o kad klientas butu patenkintas..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 16:18)
Meian dar syk dėkavojam už informaciją aciuks.gif

Bandysiu nulėkti ryt iki thomas parduotuvės pasižvalgyti, bet gali ir nebūti, nes skirtinguose miestuose skirtingos prekės  doh.gif  mes jau įsitikinom dėl dažų  doh.gif

Kazkaip pas mus Thomas Philips tokiu dalyku neturi. Paziurek bet kokiam didesniam prekybos centre, tokiu rundeliuku tikrai yra Prie puodu.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 05, 08:00)
Atvarau ir as su ratais.

Nu gerule tacke blink.gif thumbup.gif
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 05, 10:55)
" Olesta " ištvirkauja su mano zuikiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Meian @ 2009 11 05, 11:10)
... sivakar uzbaiginesiu viena torteliuka is paprastu kepinuku serijos; dar nesu galutinai apsisprendus, ar puosiu ji trupiniais, ar bezu, ar kaip nors kitaip... bet jei nuspresiu imtis bezo, tai butinai isvirsiu su gliukozes milteliais ir surasysiu, kas kaip, gal bus aiskiau...

Galetum puosti bezu, lauksim paaiskinimu blush2.gif Isbandziau mase su gliukoze, nerealus dalykas, laaabai patiko thumbup.gif Dar karteli aciu, kad daliniesi atradimais 4u.gif
QUOTE(Meian @ 2009 11 05, 15:35)
Isipareigoju butinai rimciau prisesti artimu metu ir issamiai papasakoti, kas yra "sudetis ir atimtis" formuojant daugiaaukscius tortus. pioneer.gif

Lauksim, idomu butu rolleyes.gif
QUOTE(eglejk @ 2009 11 05, 16:03)
Mielosios, jus man pasakykit, ar imanoma padaryti visiskai juoda aisinga su gel passte dazais? tik tokiu juodu turiu.

Grietinele nusidazo, tai ir aisingas turetu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 11 05, 19:15)

Grietinele nusidazo, tai ir aisingas turetu  unsure.gif

man matai reikia visiskos juodos, kad galeciau ant baltai apdengto torto pastiliazu paisyti, pilka jaum man netinka
Atsakyti
Aš vat ruošiuosi daryti pinigų maišą... Napoleonas jau suteptas. Dabar laikas tam pastiliažui... Kaip jį daryti jau isiskaičiau, o kaip nuspalvinti ir padaryt kad maišas būtų rudas???? padėkit mergaitės... Įtariu su šokoladu kažką daryti ar su kakavos milteliais gal???? Kilo mintis jau berašant posta... gal cukrasu pudra su kakava sumaišyti???
Na prašau pagalbos ir iš kart sakau AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Austrija***: 05 lapkričio 2009 - 19:19
reikia dažų,arba gali dėti šokolado skonio dan suker cukraus miltelius, o dar geriau daryk masę šokolado ir saldainių, yra receptukas įdėtas papuošimų temoj kur be komentarų... ji iš karto ruda gaunasi.. wink.gif

O Cypciuko pastilažas gali šaldytuve stovėt? nieko jam nepasidarys, nesurasos? nes galvoju gal šiandien man tą tortą apdengt ryt bus mažiau darbo. bet valgomas bus tik šeštadienį (čia aš apie medutį)

Dar paklausiu, kurios darė snickers'ą tortą, ar nieko jei aš jį šiandien sutepu , o valgomas bus tik šeštadienį ar nieko tokio... kad pastovės šaldytuve?.. oj kiek klausimų... bet man kai vaikai miega lengviau dirbt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 05 lapkričio 2009 - 20:30
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 11 05, 20:29)
reikia dažų,arba gali dėti šokolado skonio dan suker cukraus miltelius,  o dar geriau daryk masę  šokolado ir saldainių, yra receptukas įdėtas papuošimų temoj kur be komentarų... ji iš karto ruda gaunasi.. wink.gif
O Cypciuko pastilažas gali šaldytuve stovėt? nieko jam nepasidarys, nesurasos? nes galvoju gal šiandien man tą tortą apdengt ryt bus mažiau darbo. bet valgomas bus tik šeštadienį (čia aš apie medutį)

Dar paklausiu, kurios darė snickers'ą tortą, ar nieko jei aš jį šiandien sutepu , o valgomas bus tik šeštadienį ar nieko tokio... kad pastovės šaldytuve?.. oj kiek klausimų... bet man kai vaikai miega lengviau dirbt biggrin.gif

snikersas, kiek esu girdejusm ,tai kuo ilgiau stovi, tuo skanesnis 4u.gif na tas ilgiau ,tai kelias dienas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2009 11 05, 16:48)
Galima butu placiau apie tas taisykles?  ax.gif

man ir labai idomu, kokios tos taisykles 4u.gif
malaga,kirbe tortukai thumbup.gif
asseni masiniukas thumbup.gif wub.gif kazi kada as toki ismoksiu padaryt blush2.gif
cipciuko torciukai kaip visada zavingi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 05 lapkričio 2009 - 20:56
Pareinu i cia blush2.gif Biskvitas perteptas plakta grietine su sokolado gabaliukais,puosta kremu Sarlot as ji pamilau blush2.gif ,baibokai pastilazo,drugeliai cukrine Cipciuko mase
user posted image
Vajetau,ar jus atpazistat kopustus,nes anyta klause kas cia per kelmai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 05 lapkričio 2009 - 21:23