Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2009 11 05, 16:39)
Naitai, o kodel malagas pati nepasirodo? Negi su mazu kiekiu zinuciu negalima per Radikal ikelt g.gif

na kai prabūnam forume tiek laiko, tai mumi vienas juokas sukelti tas foto. O kai žmogus DARBE DIRBA... rolleyes.gif tai va dėl to manęs ir paprašė.
Atsakyti
labai labai gražūs tortai.šainuolė MALAGAS thumbup.gif thumbup.gif
ir naitui 4u.gif ,kad padeda įkelt
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Lorettta @ 2009 11 05, 12:19)
Merginos klausimelis 4u.gif
Ar SALDAINIŲ MARSHMALLOW MASĖ SKIRTA GĖLĖMS IR TORTŲ DENGIMUI dengiama ant sauso torto, ar reikaligas kremas?

dengiant torta mase reikia aptepti sviestiniu kremu
Atsakyti
Naitai, oi, kaip gerai, kad is taves tokia puiki zurnaliste ir fotoreportazu meistre ir kad atnesei mums siuos grozius bigsmile.gif Labai aciu Malagui uz siuos grozius ir dalinimasi patirtimi 4u.gif

As tai balsuoju uz pirmaji visom keturiom -- uz ta naturalaus grozio stebukla wub.gif Jis, o ne ta besisypsanti mergina turetu tapti "BodyShop" reklaminiu veidu kampanijoje "Nature's way to beautiful" hihihi.gif

QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 14:43)
O kaip čia atrodo tie kavos puodeliai  g.gif  niekad nesu tokio turėjusi  blush2.gif jų (būtent kokybiškų) galima gauti visose indų parduotuvėse  rolleyes.gif ?
Buvau per pietus grįžusi namo, tai bezas vis dar stovi  didis.gif  laugh.gif  laugh.gif

Hmm, tikrai turejo matytis kurio nors "reportazo" nuotraukoje...

Va, pvz. cia matosi (pati pirma nuotrauka). Jis toks juodas, su tokiu idomiu dugnu ir su rankena, sonuose turi "aseles", kurios tikrai padeda patogiai ispilt skysti 4u.gif

Pirkau sita indeli pries kazkiek tai metu Maximos bazeje unsure.gif Mes su vyru kiekviena sestadienio ryta pusryciams verdam kiausinius, cia jau tokia tradicija... Ankstesnis puodelis susidevejo tiek, kad ismetem, ir ieskojom nusipirkt koki nediduka (kad tilptu max 2-3 kiausiniai ir greit isvirtu) ir nebrangu... tai va kuo baigesi... rolleyes.gif

Ir ka -- tarnauja kuo puikiausiai visus siuos metus ir sestadieniniu kiausiniu virimui, ir sirupams, ir zelatinai, ir sokolado lydymui net kartais (kai nedaug sokolado ir tirpdau ji karsto vandens voneleje). Tad drisciau suabejot, ar butinai reikalingas koks nors brangus rakandas, kai va sitoks savo darba oho kaip atidirba...

Maciau, beje, labai simpatisku nedideliu puodeliuku ir Thomas Philipps parduotuvese, irgi buvo ne per brangus... jei idomu mastau.gif

Asseni, esu tikra, kad Radikal nesusietas su zinuciu kiekiais forumuose mastau.gif
Atsakyti
Valerijonų, valerijonų ...... karsta.gif karsta.gif dėl rafaelo biskvitų, gi nedėkit tiek tų miltelių, dedu tik šaukštelį jų blink.gif ten tas 20 gramų tai nežinau kokiam kiekiui tešlos...... fantastika, labai dailūs tortai rolleyes.gif prie kai kurių eina pasikabinėt, bet nedarysim taip, tegu tik neša ir rodo, labai gražūs tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 05, 17:07)
As tai balsuoju uz pirmaji visom keturiom -- uz ta naturalaus grozio stebukla  wub.gif

pritariu drinks_cheers.gif ir dar galvoju, kad labai greitai šitą nuotrauką kas nors pavogs ir įsidės į savo internetinį puslapį kaip tortą "kurį galiu padaryt".. pamatysit.. radę gi yra merginos ir Cipciuko tortų va taip...

QUOTE(Meian @ 2009 11 05, 17:07)
Pirkau sita indeli pries kazkiek tai metu Maximos bazeje  unsure.gif Mes su vyru kiekviena sestadienio ryta pusryciams verdam kiausinius, cia jau tokia tradicija... Ankstesnis puodelis susidevejo tiek, kad ismetem, ir ieskojom nusipirkt koki nediduka (kad tilptu max 2-3 kiausiniai ir greit isvirtu) ir nebrangu... tai va kuo baigesi...  rolleyes.gif

aš kažkaip atskyriau visus savo konditerinius rakandus - peilį, lentelę pjaustymui, dar 4 lenteles aušinimui nuo bendrų virtuvės rakandų. Dar keturis įvairaus dydžio metalinius bliūdelius... O taip pat ir tokius rundeliukus . Turiu jų du - vieną apie puslitrio talpos, o kitą gal 150 ml.. mano mažiausias vis taikos šitą pavogti.. o kai pavagia, tai kius kius susirietęs varo laugh.gif slėpti.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 05, 15:58)

Tai buvo MALAGAS tortai didis.gif

Nu paskutiniai Naito zodziai lotuliukas.gif tai man kaip per misias skamba, kai kunigas sako TAI BUVO DIEVO ZODIS
Atsakyti
OOOOO kiek grazuoliu torciuku...... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif atnesu ir as vestuviny parodyt,siandienos mano darbelis....

user posted image

apatinis tortas su grietinele ir konservuotais persikais,virsutinis su mascarpones surio kremu....dengta Meian mase su gliukoze[nuostabi mase],geles-gyvos.....
user posted image
user posted image
ka tik pasieme...klientai buvo labai patenkinti.... blush2.gif
Atsakyti
Meian dar syk dėkavojam už informaciją aciuks.gif

Bandysiu nulėkti ryt iki thomas parduotuvės pasižvalgyti, bet gali ir nebūti, nes skirtinguose miestuose skirtingos prekės doh.gif mes jau įsitikinom dėl dažų doh.gif

kirbe, kur čia būsi nepatenkintas mega_shok.gif nuostabus tortas wub.gif nei per daug nei per mažai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 11 05, 18:15)

ok.gif nuostabu grazu wub.gif thumbup.gif tik klausimas cia su gyvom gelytes ar ne nelabai suprantu
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 11 05, 17:01)
Nu paskutiniai Naito zodziai  lotuliukas.gif tai man kaip per misias skamba, kai kunigas sako TAI BUVO DIEVO ZODIS

Kai paskaiciau sita komentara, tai... lotuliukas.gif Negaliu iki siol nusiramint lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Is pradziu tai buvau pagalvojus, kad sie zodziai nuskambejo kaip reklamoje kokioje -- todel ir pavadinau Naita puikia reportere... bet ne, tu teisi... ji jokia ne reportere, ji -- visa EVANGELISTE! bigsmile.gif

QUOTE(kirbe @ 2009 11 05, 17:15)
atnesu ir as vestuviny parodyt,siandienos mano darbelis....

Kirbe, labai grazu, tikrai, nuostabus tortai.... tik, jei atvirai, tai yra labai grazus du atskiri tortai -- o kaip dviaukste kompozicija jie ne visai... schmoll.gif Yra tam tikros taisykles, kurios turi buti taikomos kuriant keliaaukscius tortukus, kad sie "ziuretusi"... ir va butent to cia truksta. Tik nepamanyk, kad cia kokia nors kritika ir net nemegink nusiminti, cia tiesiog pastebejimas priekabios akies, kuri labai daug domejosi vadinamu "stackingu" ir todel negali nepakomentuot... o apart to, abu tortai yra liuksiniai thumbup.gif Isivaizduoju, kaip dziaugesi jaunavedziai.

Beje, o vestuves -- rytoj, ar?... jei ketvirtadieni torta atsiima g.gif
Atsakyti
su gyvom, gi parašyta ax.gif šaunus darbelis
Atsakyti